Psiha i seks Seks i veze 08. listopada 2021.

U seksualnom položaju zvanom 'labud' žensko zadovoljstvo je u prvom planu

Seks
Foto: shutterstock Nekad su te određeni dodiri zapalili u trenu - sada ne osjećaš ništa.
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U položaju iz Kamasutre pod nazivom „labud“, žene doista dolaze na svoje. Otkrit ćemo ti kako funkcionira ovaj položaj.

Tražiš položaj iz Kamasutre u kojem nije samo vaginalna, nego i klitoralna stimulacija u prvom planu? Onda bi svakako trebala bolje promotriti uzbudljivi seksualni položaj zvan "“labud“.

Ovako funkcionira seksualni položaj „labud“

U položaju „labud“ muškarac leži na leđima sa skupljenim nogama. Kao i u jahačem položaju, žena sjeda na njega i pušta penis da klizne u nju. Umjesto da ostane u ovom položaju, naginje se prema naprijed sve dok ne legne na partnera. Noge stavlja pod kutom na njegova bedra. Potom žena uhvati rukama stopala i povuče ih što je više moguće u smjeru stražnjice. Muškarac je drži za bokove radi veće stabilnosti.

Vole li muškarci ženi pružati oralni seks? Odgovor bi te mogao iznenaditi.. Možda te zanima... Vole li muškarci ženi pružati oralni seks? Odgovor bi te mogao iznenaditi.. Psiha i seks

Kako to sada ide dalje? Dakle, kruženjem zdjelice i pomicanjem udesno i ulijevo, žena može stimulirati sebe i partnera. Trljanjem njegove stidne kosti o njezin klitoris intenzivno se stimulira u ovom položaju, zbog čega je „labud“ osobito prikladan za žene. To definitivno nadoknađuje činjenicu da ovaj položaj omogućuje više nježne, a ne brze pokrete.

Možda te zanima... Adele: "Sve što je napisano o moj dijeti i vježbanju u zadnje dvije godine je laž" Dijeta

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.