Psiha i seks Seks i veze 11. listopada 2022.

Oprez! Ovo je najopasniji seksualni položaj koji postoji

Seks
Foto: Guliver/Shutterstock Ovi seks položaji su intenzivni za oba partnera
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Auuu! Istraživanje je otkrilo u kojem je seksualnom položaju prijelom penisa najvjerojatniji, a drugo mjesto nismo očekivali!

Zapravo, prijelom penisa nije stvarni prijelom gdje se „kost“ dijeli na pola (poznato je da penis nema kosti, ali je manje poznato da se može slomiti). 

Zapravo, to je više puknuće koje može biti uzrokovano kompresijom ili lomljenjem u erektivnom stanju, na primjer kad postane "prevruće" u krevetu pa ljubavnik promaši cilj i tako pogodi negdje neželjeno ili pak ljubavnica napravi neki „divlji“ pokret. Buka koja nastaje može se jasno čuti - i dobro, muškarac će vjerojatno osjetiti neugodnu bol, a penis će poplaviti i nateći.

Možda te zanima... Liječnik objašnjava što znači slomiti penis, a Rodman opisuje svoje iskustvo Zdravlje

Ova tri položaja najčešće dovode do prijeloma penisa

Znanstvenici su u istraživanju pod nazivom „International Journal of Impotence Research“ ispitali sudionike koji su pretrpjeli prijelom penisa. Njih 77 posto zadobilo je ozljede tijekom seksa, od čega je 41 posto muškaraca pretrpjelo nesreću tijekom psećeg položaja. Na drugom mjestu je misionarski položaj, a na posljednjem je mjestu jahaći položaj, odnosno „žena gore“.

Ako je tvoj dragi, sljedeći put kad budete imali seks, previše žestok, sada imaš još jedan argument kako bi se mogao obuzdati...

Diva_Man Možda te zanima... Zašto se penis ponaša poput dive? Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.