Psiha i seks 02. svibnja 2023.

Ovaj će tjedan biti težak za ova tri horoskopska znaka

horoskop horoskopski znak zodiac
Foto: shutterstock Horoskop
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Retrogradni Merkur je još uvijek u punom jeku, a u prvom tjednu svibnja posebno će ga osjetiti ova tri znaka

Ovan

Jedini razlog zašto će ovaj tjedan biti malo težak za vas je taj što imate toliko toga na rasporedu, a iako biste mogli biti skloni sve to baciti u zrak i pobjeći, učinit ćete ono što uvijek radite: učvrstit ćete se i obaviti posao. Istina je da imate toliko drugih stvari na pameti, a stvari poput posla su teret koji gotovo možete osjetiti fizički. Poteškoće vam dolaze sa svih strana, a ovaj tjedan nemaju nikakve veze s poslom; obiteljski život za vas je neprestana borba jer osjećate da je na vama da budete sudac u svim situacijama. Ipak, kao ovan, ne želite da netko drugi sudi, pa to ipak svjesno preuzimate na sebe. Postat će vam očito da vam treba više vremena za sebe, pa bi bilo dobro da uzmete nekoliko slobodnih dana od posla. Ti slobodni dani će vam posebno trebati zbog dolaska punog Mjeseca u znaku škorpiona kada ćete biti iscrpljeni i spremni za odmor.

Rak

Na samom početku tjedna bit ćete toliko preplavljeni mentalnim teretima da će vam biti teško obavljati svoje dnevne zadatke. Nešto se događa u vašem životu i zahtijeva vašu punu pažnju, a 'puna' pažnja je posljednja stvar koju si možete priuštiti. Ovaj prvi tjedan svibnja neće donijeti potpuni kolaps, ali će vas potaknuti da shvatite da ne možete nastaviti tempom kojim ste išli do sada. Potreban vam je odmor, ali ne stagnacija, samo želite neko vrijeme za sebe, a jedino mjesto na kojem ne možete pronaći mir je kod kuće, što bi trebalo biti vaše utočište, vaš siguran prostor. Ovaj tjedan donosi vam frustraciju koja zahtijeva da uložite trud kako biste se izvukli iz nje. Postoji važna lekcija koja vas čeka, ali kako biste došli do nje morate proći kroz burno razdoblje. Držite se, isplati se!

Vodenjak

Sumnja u sebe bit će motiv ovog tjedna jer ne možete prihvatiti određene situacije u svom životu, a to vas čini tužnima. Želite misliti da ste posebni ili da je nešto u vašem životu posebno, ali oko vas postoje ljudi koji vas uvjeravaju u suprotno. Oni to ne rade da bi bili zli i tu ih morate pokušati razumjeti. Puno je Lilith energije u zraku za vas ovaj tjedan, a to znači da ćete se morati nositi sa stvarima poput razlika u mišljenjima. Ne dajte da vas to jako pogodi jer ipak svoju vrijednost određujete vi sami, a ne okolina. Iako ste uvijek vrlo otvorena osoba, pokušajte ovaj tjedan držati svoje misli i ideje za sebe, a to će definitivno biti izazov. 
 

Možda te zanima... Horoskop za razdoblje bika za sve znakove Psiha i seks Možda te zanima... Kako će retrogradni Merkur u travnju i svibnju utjecati na svaki horoskopski znak Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.