Psiha i seks 01. kolovoza 2022.

Ova 3 horoskopska znaka imat će najviše sreće u ljubavi

Foto: shutterstock Ovo je vrlo pozitivan tjedan za romantiku i fantaziju
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Imaš sve što ti treba za ljubav i kako tjedan bude odmicao, vidjet ćeš da možeš dobiti ljubav koju zaista želiš.

Ovo je vrlo pozitivan tjedan za romantiku i fantaziju, a shvatit ćeš i da si zaslužna za svoju sreću. Na tebi je da iskoristiš ono što želiš i što ti se nađe na putu kako ne bi propustila ljubav koja ti je suđena. Ovaj tjedan ćeš prevladati i svoje nesigurnosti i moći ćeš ispravno razumjeti svog partnera i općenito bolje komunicirati u ljubavi. 

Krajem tjedna mnogi će se osjećati sigurno u ljubav koju su pronašli i biti će spremni za sljedeći važan korak u vezi te će imati osjećaj da ta ljubav može trajati zauvijek. Evo koja će tri horoskopska znaka biti najsretnija u ljubavi ovaj tjedan. 

Blizanci

Primijetit ćeš da ti se događa nešto gotovo magično tijekom ovog tjedna, a to će se odvijati u obliku komunikacije. Kao da ste ti i tvoj partner naišli na novi način razmjene ideja, a to je možda zato što ste oboje uključeni u isti projekt ili ste možda dosegli novu razinu u svojoj vezi. Što god bilo, oboje se osjećate malo otvorenijima i puno više vjerujete jedno drugome.

Možda je povjerenje bilo ono što je nedostajalo u vezi. Oboje to nikada niste stvarno priznali, ali niste mogli jedan drugome u potpunosti vjerovati, a ovaj će se tjedan dogoditi nešto zbog čega ćete oboje isto razmišljati. Kao da ste preskočili vrlo prirodnu i značajnu prepreku i oboje ste naučili što ta prepreka predstavlja pa možete prijeći na sljedeću razinu vašeg odnosa. Ljubavne veze uvijek napreduju u fazama, a vaša je sigurno spremna za sljedeću fazu. 

horoskop Možda te zanima... Horoskop za kolovoz za sve znakove Psiha i seks

Djevica

Ljubav i romantika tema su tvog tjedan, a dobit ćeš i ono što najviše želiš - pažnju. Prilično si jednostavna kada je u pitanju ljubav jer ne tražiš puno, ali ne možeš napredovati u vezi ako ti partner ne poklanja pažnju koju najviše trebaš. Zadnje što želiš je da te ignorira, a čini se da je tvoj partner to konačno i shvatio. Uočio je sve tvoje nagovještaje i iskreno je zainteresiran učiniti što god želiš kako bi ti udovoljio.

Shvaća da si ti idealna partnerica i da zaslužuješ pohvale, laskanje i podršku koju ti je uskraćivao. Očito si mu samo to trebala dati do znanja, a čini se da si u tome i uspjela. Sada se možeš opustiti u tjednu koji će ti donijeti sve što si željela u ljubavi. 

Možda te zanima... Što vladavina lava donosi za tvoj horoskopski znak? Psiha i seks

Škorpion

Unatoč tvojoj hrabrosti, još uvijek ju nisi skupila dovoljno kako bi rekla svom partneru da učini nešto vrlo intimno za tebe. Možda si bila sramežljiva ili si se osjećala nesigurno u spavaćoj sobi, ali ovaj tjedan bit ćeš sigurna u to što želiš i to ćeš reći svom partneru jer znaš koliko će mu biti drago ako ti uspije pomoći. Zbog toga ćeš od stidljive, pomalo nesigurne partnerice postati divlja i odvažna ljubavnica. Nema granica u tjednu pred nama pa se prepusti svojim fantazijama kako bi tvoj ljubavni život procvjetao.

Možda te zanima... Horoskopski znakovi: Što vole i žele u seksu Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.