Psiha i seks Moje emocije 22. srpnja 2022.

Što vladavina lava donosi za tvoj horoskopski znak?

Foto: shutterstock Od danas počinje sezona ponosnog, odvažnog i glasnog lava
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Iako bi mnogi nakon emocionalne i sentimentalne sezone raka očekivali brzu i žestoku sezonu vatrenog lava, ovaj puta će njegova energija donijeti stabilnost i smirenost sve do 23. kolovoza.

Od danas počinje sezona ponosnog, odvažnog i glasnog lava pa je idealno vrijeme za izlaske na otvorenom i za izražavanje istine. Osim Sunca, i Merkur će se naći u znaku lava pa ćeš svoje ideje jasno prenositi drugima i moći ćeš biti svoja. Važan datum ove sezone je i 28. srpanj kada će se i Sunce i Mjesec naći u znaku lava te ćeš imati mogućnost ostvariti budućnost kakvu želiš. Dobro je vrijeme da se zauzmeš za svoja uvjerenja, ali i za one koji nemaju pravo glasa. 

Početkom kolovoza možeš očekivati prihvaćanje od drugih ljudi te suradnju s njima, a važno je da ljubazno pristupiš kako bi čuli tvoje ideje. Što se tiče ljubavi, možeš očekivati mir u svojim odnosima pa čak i ako dođe do svađa i nesuglasica riješit ćeš ih miroljubivo, a vjerojatno ćeš se povezati sa članovima svoje obitelji kojima tvoja prisutnost puno znači. 

Puni Mjesec 11. kolovoza donijet će nježnu i suosjećajnu energiju koja neće trajati zauvijek pa krajem sezone lava možeš očekivati nesporazume i nesklad. No, to ne mora biti loša vijest, već prilika da se boriš i preispituješ svaku informaciju kako bi došla do istine. Otkrij što će vladavina lava donijeti za tvoj horoskopski znak.

Ovan

Skoro tijekom cijele sezone lava osjećat ćeš nelagodu zbog mira kojeg ona donosi. No, ovo vrijeme možeš iskoristi za planiranje, vođenje dnevnika ili za odlazak na godišnji odmor. Također će biti dobro vrijeme i za promjene u domu pa slobodnu kupi nešto novo ili oboji svoju spavaću sobu u neku odvažnu boju.

Bik

Iako je to neobično za tebe, bit ćeš raspoložena za razgovor o stvarima koje te živciraju. Inače si miroljubiva i prihvaćaš druge onakvima kakvi jesu. No, ove sezone lava, otvoreno ćeš govoriti o nelagodama koje osjećaš zbog nepravde ili sebičnosti s kojima se susrećeš. Unatoč tome, u ljubavi možeš očekivati iznenađenje od svog partnera početkom kolovoza.

Blizanci

Ako je ovo razdoblje mira dosadno za tebe, poduzmi nešto. Mir na poslu i u kući čini te nemirnom, a ti stalno voliš biti u pokretu. No, imaš osjećaj da se sprema nešto veliko i mogla bi biti u pravu te ćeš osloboditi svu svoju napetu energiju. Možeš očekivati zabavu, ali i žestoku svađu s partnerom.

Rak

Iako si tijekom svoje sezone bila u središtu pažnje i to je sve bilo previše za tebe, ovu sezonu lava možeš iskoristiti za skrivanje. Dopusti pristup samo onima koji su ti najbliži i najdraži. Zbog toga što možda nećeš puno izlaziti, imat ćeš priliku uštedjeti novac. 

Suosjećajni rakovi znaju biti teške naravi, a ovo je 5 njihovih negativnih osobina. Slažeš li se? Možda te zanima... Suosjećajni rakovi znaju biti teške naravi, a ovo je 5 njihovih negativnih osobina Psiha i seks

Lav

Budući da će se i Sunce i Mjesec naći u tvom znaku 28. srpnja, osjećat ćeš se snažno i bit ćeš spremna za promjenu pogotovu u načinu na koji se predstavljaš. Ako ti trenutni pristupi koje koristiš u toj promjeni ne odgovaraju, slobodno nađi nove načine kako bi hrabro mogla krenuti dalje.

Djevica

Iako se često nalaziš "iza kulisa", dogovaraš sastanke i pridonosiš stvaranju ugodnog okruženja, a da pritom ne uživaš u slavi, sezona lava idealno je vrijeme da preuzmeš više odgovornosti. Osim toga, bit ćeš ponosna na svoje doprinose i imat ćeš priliku preuzeti vodstvo

Vaga

Ako preuzmeš odgovornost u svom ljubavnom životu, osjećat ćeš se osnaženo i svježe. Budući da će se tvoj vladajući planet Venera naći u znaku lava između 12. i 23. kolovoza, osjećat ćeš njezin snažan utjecaj u ljubavi i stvari će ići onako kako si zamislila.

Škorpion

Tvoja ljubav prema tajnovitosti izravno je povezana s tvojom zavodljivom prilikom, a tijekom ove sezone lava možeš očekivati susrete s bivšim ljubavima. No, iz potencijalno neugodnih susreta izvući ćeš se svojim šarmom.  

Možda te zanima... Boja "moći" za svaki horoskopski znak. Za ovnove je to crvena! Psiha i seks

Strijelac

Ti si zabavan vatreni znak s kojim se svi žele sprijateljiti zbog tvoje druželjubive i velikodušne prirode. Iako ćeš se većinu sezone lava osjećati fantastično, morat ćeš se suočiti s problemima koji umanjuju tvoje težnje i usporavaju tvoj napredak.

Jarac

Ove sezone lava svi će testirati tvoje granice, stoga ih se čvrsto drži. Možda će te šef tražiti za neku uslugu nakon radnog vremena pa nemoj pokleknuti kako ne bi počeo iskorištavati tvoju dobru volju i slobodno vrijeme. Smireno odbij njegov zahtjev i ponovno uspostavi kontrolu nad svojim vremenom.

Vodenjak

Iako si tiho samouvjerena po prirodi, ove sezone lave svoje ćeš samopouzdanje i autentičnost pokazivati otvoreno, ponosno i glasno. Iskoristi energiju punog Mjeseca 11. kolovoza kako bi pričala o važnim stvarima i dopusti drugima da kažu svoja mišljenja jer bi te mogli pozitivno iznenaditi.

Ribe

Sezona lava unijet će ravnotežu u tvoju dnevnu rutinu kako bi se mogla usredotočiti na svoje prioritete i dobrobit. Imat ćeš i vremena za zabavu te ćeš pronalaziti uzbuđenje i u svakodnevnim situacijama. Sada je vrijeme da isprobaš novu fitness rutinu o kojoj si već razmišljala i da se organiziraš kako bi ostvarila svoje ciljeve. 

Možda te zanima... Brutalno iskreni savjeti za svaki horoskopski znak Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.