Psiha i seks 19. srpnja 2022.

Boja "moći" za svaki horoskopski znak. Za ovnove je to crvena!

Foto: shutterstock U ovih zadnjih pet mjeseci 2022. imat ćeš priliku ponovno se povezati sa stvarima i ljudima koji su ti promakli početkom godine
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Poznavanje "moćnih" boja tvog horoskopskog znaka može ti pomoći da istakneš i poboljšaš najbolje kvalitete svog znaka.

Boje mogu utjecati na tvoje raspoloženje, a prema astrologiji svaki horoskopski znak ima svoju "moćnu" boja koja može povećati vjerojatnost za određene događaje. Isto tako, neke boje mogu omogućiti znakovima dodatni šarm. Ipak, boju svog horoskopskog znaka ne moraš nositi svaki dan kako bi osjetila učinke, ali ju možeš koristiti kako bi istaknula svoje prirodne kvalitete. Otkrij koja "moćna" boja pripada tvom horoskopskom znaku. 

Ovan

Tvoja je boja crvena za koju se kaže da pojačava strast, a tebi kao vatrenom znaku savršeno pristaje. Nošenje crvenog ruža za usne ili crvene haljine sigurno će privući najviše pogleda, a to je nešto u čemu uživaš. Crvene zavjese ili crvena boja u tvojoj sobi omogućit će tebi i tvom partneru mnogo intimnih trenutaka. Nosi crveno kako bi se osjećala moćnije.

Bik

Zelena boja je simbol same prirode pa ima smisla da označava tvoj zemljani znak. Baš poput prirode, stabilna si, strpljiva i uvijek rasteš. Također uvijek znaš kada pustiti veze kojima je došao kraj. Nosi zeleno kako bi se osjećala stabilno i kako bi napredovala. 

Blizanci

Žuta boja je živahna i glasna baš poput tebe. Tvoja znatiželjna priroda i sposobnost da inspiriraš druge vrlo su važni aspekti tvoje osobnosti. Većina ljudi o Suncu razmišlja kao o izvoru radosti i sreće, što znači da si ti personificirana verzija Sunca. Nosi žuto kako bi poboljšala svoj proces razmišljanja i blokade više ne bi trebale biti problem.

Rak

Tvoje boje su bijela ili srebrna. Bijela boja predstavlja golubicu, a srebrna je poput odsjaja Mjeseca na površini mirne vode i predstavlja gracioznost koju posjeduješ. Puna si razumijevanja i prihvaćanja, a kada prihvatiš nekoga u svoj svijet, oni će sigurno osjetiti tvoju ljubav. Ove boje ti pomažu da povećaš protok i kapacitet za ljubav, a nosi ih ako želiš povećati svoje razumijevanje i osjetljivost. 

Možda te zanima... Horoskop za srpanj za sve znakove Psiha i seks

Lav

Nošenje zlata poput kraljice donosi ti snagu i pozitivnost. Tvoj zlatni nakit može te osnažiti i učiniti žešćom nego što već jesi. Sjaj tvog zlatnog nakita ne samo da privlači pažnju, već zbog njega izgledaš kao kraljevska osoba. Nosi zlato da bi imala osjećaj moći.

Djevica

Tvoje boje su zelena ili smeđa koje pojačavaju tvoju prizemljenost i čine te punom života. Pažljiva si i analitična, a ove boje predstavljaju stabilnost i rast. Rast i poboljšanje za tebe su vrlo važni, sve dok ne ideš predaleko s tim. Nosi ove boje ako se trebaš usredotočiti na poboljšanje u određenim područjima.

Vaga

Tvoje boje su ružičasta ili plava koje će istaknuti tvoju šarmantnu osobnost. Iako si već blagoslovljena privlačnošću, ove boje će još više istaknuti tvoju prijateljsku stranu. Plava pojačava tvoju smirenost, a ružičasta tvoju ljubav i brigu prema drugima. Ako želiš steći više prijatelja, svakako nosi ove boje.

Škorpion

Crna boja pomaže povećati moć tvoje prisutnosti i naglašava tvoju tajanstvenu prirodu. Crna boja prikriva koliko je tvoja duša zapravo duboka i štiti te od znatiželjnih pogleda, ali te tjera da dublje zaviriš u sve. Nosi crno ako želiš povećati svoje logičko razmišljanje i pojačati svoju tajanstvenu stranu. 

Možda te zanima... Koja vrsta psa je idealna za vas prema horoskopskom znaku Psiha i seks

Strijelac

Ljubičasta boja poboljšava otvorenost i tvoju svijest o samom životu. Kao osobi koja voli istraživati i putovati, znaš da život donosi mnogo pogleda i mišljenja pa je sposobnost prihvatiti sve te različitosti i iz njih izvući razumijevanje tvoja najbolja osobina.

Jarac

Tvoje boje su smeđa ili siva. Tradicija i jednostavnost ključne su komponente tvog životnog stila. Ove boje nisu dosadne, već su učinkovite i prihvatljive za svako okruženje. Praktičnost ovih boja bit je jednostavnog stila života, a možeš ih nositi kako bi ostala snažna i praktična.

Vodenjak

Nemirnom znaku poput tebe vrlo je teško usredotočiti se na jednu misao. Ali plava boja pomaže smiriti tu nemirnu energiju kako bi mogla iznijeti sve svoje fantastične ideje, a da se ne boriš protiv svog ubrzanog uma. Nosi plavo ako ti je potrebna pomoć u pronalaženu kreativnosti.

Ribe

Svjetlozelena boja poboljšat će tvoje prirodne talente. Ona pomaže da istakneš svoju iscjeliteljsku moć i da inspiriraš druge. Nosi svjetlozelenu boju ako trebaš nekoga utješiti i donijeti mu mir. 

Možda te zanima... Brutalno iskreni savjeti za svaki horoskopski znak Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.