Psiha i seks 19. lipnja 2022.

Horoskopski znakovi: Što vole i žele u seksu

Foto: shutterstock Ispostavilo se da bi zvijezde mogle utjecati na tvoje ljubavne interese
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

"Koji je tvoj horoskopski znak?" možda nije prvo pitanje koje postavljaš prije nego što odvedeš nekoga u spavaću sobu, ali postoji razlog zašto bi trebala saznati te pojedinosti prije nego se baciš u akciju.

Seksualna kemija prilično je važan dio veze, a zvijezde bi mogle utjecati na tvoje ljubavne interese. Postoje određene seksualne osobine koje možeš pokazati u spavaćoj sobi kako bi uzbudila svog partnera, ovisno o njegovom znaku. Naravno, to ne znači da ako si strijelac da bi odmah trebala otpisati raka, ali mogla bi bolji seks imati s ovnom, blizancima, lavom ili vodenjakom. Ipak, bez obzira na to koji horoskopski znak odabereš, otkrivanje partnerovih seksualnih sklonosti može ti pomoći da bolje shvatiš što ti se sviđa i ne sviđa te kako možete biti bolje usklađeni. 

Ovan

Budući da ovnom vlada planet Mars, izdržljiva si i strastvena što ćeš sigurno pokazati i u spavaćoj sobi. Voliš biti spontana i dominirati nad partnerom te očekuješ puno akcije. Uživaš "loviti" svog partnera i preuzeti kontrolu, ali se brzo naljutiš ako ga dugo čekaš. Najviše kompatibilnosti u seksu imaš s vagom i strijelcem.

Bik

Strpljiva si i nježna te se voliš prepustiti životnim zadovoljstvima. Iaako si jako tvrdoglava i odlučna, također si i senzualna i koristiš sva svoja osjetila, pogotovo dodir kako bi pojačala intenzitet. Romantična si i puna ljubavi pa voliš partnera koji se voli maziti i zna kuhati. Želiš da seks bude neodoljiv, a najviše kompatibilnosti imaš s rakom i jarcem.

Blizanci

Znatiželjna si i nestašna te žudiš za intelektualnim razgovorima jer je za tebe važna mentalna stimulacija. Također voliš isprobavati i razne poze u krevetu, a smatraš da je seks zabavan i lagan. Za tebe je važna i predigra pa voliš da što duže traje kako uzbuđenje bilo na vrhuncu te koristiš riječi kako bi zavela partnera. Najviše kompatibilnosti u seksu imaš s ovnom i vodenjakom.

Rak

Zaljubljenost shvaćaš ozbiljno jer s tobom najviše upravljaju tvoj emocije. Ne voliš samo usputni seks jer je za tebe emocionalna povezanost najvažnija, a u vezama se voliš osjećati sigurno i potrebno. Kada osjećaš tu sigurnost, prepuštaš se svojoj senzualnoj i erotičnoj strani i potpuno se predaješ svom partneru. Najviše kompatibilnosti u seksu imaš s ribama i bikom.

Možda te zanima... Ovi horoskopski znakovi će svoju pravu ljubav pronaći tek kasnije u životu Psiha i seks

Lav

Vrlo si entuzijastična i strastvena pa voliš da je seks zabavan i da ti se partner divi. Trebaš se osjećati potrebno i voljeno, a voliš pokazati što znaš i dati sve od sebe pa isto očekuješ i od svog partnera. Seks je za tebe predstava u koju voliš uključiti i svoje seksualne fantazije. Najviše kompatibilnosti u seksu imaš s ovnom i škorpionom.

Djevica

Budući da si perfekcionist, u krevetu voliš preciznost, ali si zauzvrat vrlo odana. Voliš se udvarati i ugoditi svom partneru, a kada ti jednom postane udobno s partnerom, možeš se njemu prepustiti. Tokom seksa voliš da je sve čisto i uredno pa je za tebe idealan seks pod tušem, a najviše kompatibilnosti u seksu imaš s jarcem i škorpionom.

Vaga

Neodoljivo si šarmantna i zaljubljive naravi. Voliš biti okružena ljepotom i želiš da tvoj partner izgleda privlačno. Uvijek želiš postići ravnotežu, a sreća i ispunjenost u vezi su za tebe puno važniji od seksa. Najviše kompatibilnosti u seksu imaš s ovnom i bikom.

Škorpion

Svoju strast skrivaš tako što koristiš zastrašivanje kao tehniku zavođenja, a voliš biti misteriozna i intrigantna. Kada si zaljubljena, bitno ti je da se s partnerom povežeš na emocionalnoj, fizičkoj i duhovnoj razini. Imaš nekoliko fetiša koje želiš isprobati u spavaćoj sobi, a najviše kompatibilnosti u seksu imaš s lavom i djevicom. 

Možda te zanima... Koliko si erotična, kako se ljubiš i zavodiš prema svom horoskopskom podznaku Psiha i seks

Strijelac

Optimistična si i entuzijastična te žudiš za putovanjima, učenjem i novim iskustvima. Kada si zaljubljena, transparentna si i otvorena, a igre jednostavno ne dolaze u obzir. Voliš uzbuđenja pa spontani seks i fantazije za tebe nisu strani pojmovi. Uvijek si raspoložena za eksperimentiranje i za tebe je spavaća soba mjesto za nove avanture pa je tantrički seks idealan za tebe. Najviše kompatibilnosti u seksu imaš s ovnom i blizancima.

Jarac

Mudra si i odlučna, a prije nego što nekoga dovedeš u svoju spavaću sobu voliš ih bolje upoznati i razviti intimnu vezu. Zbog opreza i rezerviranosti, voliš točno znati u kojem smjeru ide veza jer u protivnom brzo odustaneš. Što se tiče seksa, voliš noć započeti s dobrom bocom vina te si vrlo izdržljiva u krevetu, a najviše si kompatibilna s djevicom i škorpionom.

Vodenjak

Ponekad te je teško shvatiti, ali si vrlo intelektualna i pravi vizionar. Potrebno ti je puno razgovora i mentalne stimulacije kako bi se zbližila s nekim. Ipak, cijeniš svoju slobodu i neovisnost pa si sklonija odnosima s povlasticama i želiš da stvari budu opuštene prije nego postanu ozbiljne. Voliš nekonvencionalni seks u kojem možeš puno eksperimentirati, a najviše si kompatibilna sa škorpionom i blizancima. 

Ribe

Vrlo si tajanstvena i empatična pa se najbolje osjećaš kada pomažeš drugima. Imaš bujnu maštu, a kada si zaljubljena, vrlo si romantična i zavodljiva. Potrebe svog partnera stavljaš na prvo mjesto, a važno ti je da se s njim povežeš na fizičkoj i duhovnoj razini. Vrlo si erotična i lako možeš hipnotizirati svog partner pa je za tebe idealan jutarnji seks. Najviše kompatibilnosti u seksu imaš s rakom i škorpionom.

Možda te zanima... Kakva si bivša prema svom horoskopskom znaku? Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.