Psiha i seks 26. rujna 2022.

Ova tri horoskopska znaka imat će "kratak fitij" ovaj tjedan

Foto: shutterstock Horoskop
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ljutnja, frustracija i negodovanje nekim će horoskopskim znakovima obilježiti tjedan od 25. rujna do 2. listopada, no ne daj da ti unište početak jeseni

Kako se bliži kraj rujna, tako će nekim horoskopskim znakovima pri kraju biti i rezerva dobrog raspoloženja i razumijevanja. Njima se na putu neće naći neke velike prepreke ili drugi ljudi, više će smetati sami sebi. Zbog mnoštva astroloških događaja ovih dana, ovaj će tjedan testirati naše živce. Ako osjetiš da ljutnja dolazi ni iz čega, sada znaš tko je krivac. 

Jedna dobra stvar koju trebaš zapamtiti u ovom periodu je da je ljutnja stvar percepcije i da ne možeš utjecati na to hoće li te nešto razljutiti, ali možeš utjecati na to kako ćeš se ponašati. Ako ti nešto "podigne tlak" i izbaci te iz takta, uzmi trenutak da se smiriš, duboko udahneš i razmisliš o idućem koraku koji bi ti, ako krivo postupiš, mogao donijeti više štete nego koristi u budućnosti. Sjeti se da ova ljutnja dolazi iz planetarne šetnje, a ne samo tvojih osjećaja i pokušaj je obuzdati. 

Tri će horoskopska znaka imati posebno "tanke živce", a ako si među njima, dobro pripazi kako ćeš se u trenutcima frustracije i ljutnje ponašati.

Ovan

Ovaj tjedan bi mogao u ovnovima probuditi najveće nesigurnosti. Kako ovnovi vole sebe smatrati sabranim i smirenim osobama, posebno će ih frustrirati konstantna potreba za ispadima ljutnje, a to će dodatno poljuljati njihove nesigurnosti. Možda će te energija mladog Mjeseca potaknuti da se dublje propitkuješ i istražuješ, no to je posljednja stvar koja ti treba ovaj tjedan. 

Čak i traume ili drugi događaji koji su već zatvoreno poglavlje u tvojoj glavi mogli bi se činiti kao da trebaju još malu dozu razmišljanja i propitkivanja, no to uistinu nije tako. To kopkanje će samo donijeti otvaranje starih rana koje je teško proživjeti u ovom stanju frustracije. Pokušaj zaokupiti um stvarima koje te vesele i što manje vremena provoditi preispitujući prošlost. 

Vaga

Pomislili da bi ti mladi Mjesec u vlastitom znaku donio više sreće i veselja, no čini se da će ti samo oduzeti inspiraciju i to u potpuno krivom trenutku. Dok će svi oko tebe slaviti tvoju sezonu, ti ćeš se osjećati frustrirano jer ne možeš izraziti sebe na kreativan način kao što to možeš inače. U tim ćeš se trenucima povući u sebe te će te to dodatno frustrirati jer se uistinu želiš družiti s prijateljima i slaviti sezonu vage. 

Sve to rezultirat će nervozom i uhvatiti ćeš se kako bezobrazno odgovaraš dragim ljudima. Ipak, rješenje nije izolacija jer će ona samo pogoršati stanje. Ovaj tjedan provedi samo s najbližima koji točno znaju kakva si osoba i neće osuđivati poneki ljutiti trenutak. Imaj na umu da ova ljutnja ne dolazi samo od tebe, ima nešto i u planetarnoj kretnji, no nemoj dopustiti da ti to bude izgovor za ružne riječi. 

Škorpion

Trenutno te muče tri planetarne tranzicije koje su kao dizajnirane da te razljute. Ovog će tjedna tvoja ljutnja nadići racionalnost pa trebaš biti na posebnom oprezu. I najmanju sitnicu uzet ćeš srcu, stvoriti od nje ogroman problem i razljutiti sebe i sve oko sebe. Reagirat ćeš s previše strasti u riječima i djelima, a ljudi će to shvatiti kao znak da se udalje. 

Čak i u trenutcima glasne svađe, ljutnje ili frustracije, duboko u sebi ćeš znati da to nema osnovu i da pretjeruješ, no nećeš si moći pomoći. Pokušaj izbjegavati stresne situacije koje će potaknuti svađu, a ako do nje i dođe, jednom kada se sabereš ispričaj se za svoje postupanje. 

Možda te zanima... Horoskop za jesen za svih 12 znakova Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.