Psiha i seks Moje emocije 21. rujna 2017.

Nakon što su njezine intimne fotografije postale viralne, "izliječila" je samopouzdanje

Foto: Wolf & Rose Photography Facebook Screenshot
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kada su se Stephanie i Arryn skinuli za fotografiranje za couples boudoir photo shoot (servis u kojem profesionalni fotografi snimaju parove u intimnim pozama za njihove privatne albume) i kada su fotografije objavljene na poslovnom profilu Wolf i Rose Photography definitivno nisu očekivali da će postati viralne.

Za Stephanie se snimanje u toplesu na jezeru pretvorilo u seansu za izgradnju samopouzdanja. "Nikad se nisam osjećala tako atraktivno", rekla je za HuffPost. "Bila sam jako nervozna prije nego što sam dobila album, ali kada sam vidjela fotografije ostala sam u šoku. Iznenadilo me kako izgledam samopouzdano i zaljubljeno. Nakon ovog iskustva smatram da bi si svi trebali priuštiti mogućnost da se vide u takvom svjetlu", kaže Stephanie. 

Budući da su njihove fotografije postale viralne, to je ujedno bila prilika za Stephanie koja se u veljači ove godine zaručila s Arrynom da prenese poruku o pozitivnom stavu prema vlastitom tijelu, budući da je tijekom odrastanja imala problem s prihvaćanjem  svog izgleda.

Možda te zanima... Kako podići samopouzdanje i obraniti se od napada? Fitness

"Sjećam se kad sam bila u srednjoj školi da sam se često gledala u ogledalo i pitala se zašto moj trbuh nije ravan", otkrila je za HuffPost. "Tijekom godina prihvatila sam svoje izgled i odlučila sam izaći iz zone komfora i počela nositi odjeću koja mi se sviđa, a smatra se da nije prikladna za žene moje veličine. To su odjevni predmeti poput topova, uskih sukanja, kratkih haljina i hlača. Počela sam nositi sve nabrojano i hodati okolo uzdignute glave i s osmijehom na licu."

I dok je Stephanie stjecala sve više samopouzdanja, Arrynova nepokolebljiva ljubav i podrška ju je dodatno jačala. "Od kada smo u vezi nikada se nisam osjetila loše niti zbog jednog dijela sebe. Arrynu ne smeta ni ako tjedan dana ne operem kosu ili mjesec dana ne depiliram noge. On me voli zbog onoga što jesam i zbog toga kako se osjeća kada je sa mnom. Stalno mi govori da mu nije važno kako izgledam jer da sam za njega najljepša", ispričala je Stephanie. Par planira vjenčanje u veljači 2019. godine.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.