Psiha i seks 25. ožujka 2016.

5 faza u životu svakog muškarca

On_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Događa li se da ti partner uvuče ruku u džep na trapericama u dizalu? Preskače finalnu utakmicu njegovog tima ili cijeli obrok kako bi proveo više vremena s tobom u krevetu. Pa, to znači da je ovisnik, a ti si njegova droga. Ako si pomislila da je ova faza završena, prevarila si se jer mnogi  muškarci vremenom postaju sve veći ovisnici

Od ovisnosti o računalu do eksperimentalnih poza u seksu

  • Njegova faza "eureka" - kada konačno svlada pravi ritam jezika i žensku anatomiju, njegova debitantska sezona završava vašim višestrukim orgazmom. Uživaj u njegovim tvrdoglavim pokušajima da obori osobni rekord.
  • Njegova "eksperimentalna" faza - prođi je s njim jer on to mora izbaciti iz sebe jer ako to ne učini uvijek će se pitati kakav je seks na uključenoj perilici za rublje ili u morskom plićaku.
  • Njegova faza "živjeli pornići" - ovo može biti zdrava, bezazlena reakcija kada vam se kao paru dogodi razdoblje "bez inspiracije". Ali ako mu to pređe u opsesiju, mogao bi upasti u pravi problem jer će ga ono što se događa u stvarnosti prestati uzbuđivati. Dakle, sve je dozvoljeno, ali s mjerom.
  • Njegova faza "pornići su precijenjeni" - nakon određenog vremena, on ipak shvaća da držanje ruke na mišu ne može biti zamjena za pravu ženu, pa se odlučuje potruditi.
  • Njegova "ovisnička faza" - događa li se da ti partner uvuče ruku u džep na trapericama u dizalu? Preskače finalnu utakmicu njegovog tima ili cijeli obrok kako bi proveo više vremena s tobom u krevetu. Pa, to znači da je ovisnik, a ti si njegova droga. Ako si pomislila da je ova faza završena, prevarila si se jer mnogi   muškarci vremenom postaju sve veći ovisnici.

Pročitaj zašto se žene i muškarci ne razumiju.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.