Psiha i seks 18. rujna 2023.

Horoskop i savjet tjedna za sve znakove

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Hoće li vam zvijezde biti sklone u tjednu pred nama doznajte iz horoskopa, a tu je i savjet tjedna za svaki znak.

Ovan

Prihvatite kompromis i suradnju kao ključ vašeg uspjeha ovog tjedna. Ovo je izvrsno vrijeme za suradnju i izgradnju saveza s kolegama, nadređenima ili poslovnim partnerima. Vaša sposobnost harmoničnog rada s drugima bit će vaša najveća vrijednost. Dobra je faza za raspravu o financijskim aranžmanima s vašim poslovnim ili investicijskim partnerom. Za one koji su u vezi, provedite kvalitetno vrijeme sa svojim partnerom, sudjelujte u smislenim razgovorima i odredite prioritete njihovih potreba. Ako ste slobodni, ovaj tjedan može dovesti nekoga novog u vaš život kroz društvene interakcije. Izbjegavajte žrtvovati svoju individualnost, ali budite svjesni utjecaja koje vaše odluke imaju na one koji su vam bliski.

Savjet tjedna: Surađujte s drugima.

Bik

Dobro isplaniran raspored pomoći će vam da učinkovito upravljate svojim zadacima i smanjite stres ovaj tjedan. Vaše kolege i nadređeni će cijeniti vašu predanost. Iskoristite ovu energiju za rješavanje izazovnih zadataka i projekata. Ako ste razmišljali o promjenama u svojoj karijeri, ovo je povoljan trenutak za istraživanje novih prilika ili preuzimanje dodatnih odgovornosti. Provedite kvalitetno vrijeme sa svojim najdražima i razmislite o organiziranju obiteljskog okupljanja. Ako ste slobodni, usredotočite se na ljubav prema sebi i samopoboljšanje. Uravnotežena i zdrava osoba prirodno će privući potencijalne partnere. Ako ste zanemarivali zdravstvene probleme, sada je vrijeme da ih riješite.

Savjet tjedna: Planirajte svoj raspored.

Blizanci

Vaša je karijera ovog tjedna pod svjetlima reflektora i imate priliku zablistati. Vaše kreativne ideje i jedinstveni pristup će cijeniti vaši kolege. Nemojte se bojati podijeliti svoje misli i preuzimati rizike u poslu. Ovo je povoljno vrijeme za pokretanje novih projekata, jer će vaš entuzijazam biti zarazan. Impulzivno trošenje moglo bi kasnije dovesti do kajanja. Usredotočite se na dugoročne financijske ciljeve i razmislite o ulaganjima koja su u skladu s vašim strastima. Pronaći ćete radost u druženju s voljenim osobama, posebno djecom, ako ih imate. Planirajte zabavne obiteljske aktivnosti ili kreativne projekte u kojima svi zajedno mogu uživati.

Savjet tjedna: Budite inovativni.

 
Možda te zanima... Horoskop za rujan za sve znakove Psiha i seks
 

Rak

Vaš financijski fokus ovog bi se tjedna trebao vrtjeti oko troškova vezanih uz dom i ulaganja. Ovo je povoljan trenutak za poboljšanje vašeg životnog prostora, bilo da to znači renoviranje, preuređenje ili jednostavno ulaganje u kvalitetne kućanske potrepštine. Ovo je također izvrsno vrijeme za bilo kakve razgovore vezane uz karijeru unutar vaše obitelji, jer vam njihova podrška može pomoći da ostvarite svoje ciljeve. Ako razmišljate o bilo kakvim značajnim odlukama vezanim uz obitelj, poput preseljenja ili proširenja obitelji, energija ovog tjedna podržava te izbore. Ako ste slobodni, mogli bi vas privući potencijalni partneri koji odišu osjećajem stabilnosti.

Savjet tjedna: Posvetite se kućanskim obavezama.

Lav

Ovog su tjedna vaši izgledi za karijeru sjajni. Ovo je idealno vrijeme za razmišljanje, predstavljanje ideja ili čak pregovaranje o promaknuću. Vaše kolege i nadređeni prihvatit će vaše primjedbe, stoga nemojte oklijevati progovoriti. Ovaj tjedan umrežavanje može dovesti do neočekivanih prilika, stoga budite otvoreni za upoznavanje novih ljudi. Izbjegavajte impulzivno trošenje jer vaša financijska stabilnost može zahtijevati neke prilagodbe. Postojeći odnosi će imati koristi od dubljih i smislenijih razgovora. Podijelite svoje misli i osjećaje s partnerom, jer ćete tako poboljšati emocionalnu bliskost.

Savjet tjedna: podijelite svoje ideje.

Djevica

Tjedan započinje snažnim porivom da procijenite svoje vrijednosti i prioritete. Danas odvojite malo vremena da razmislite o tome što vam je uistinu važno. Mogao bi biti dobar trenutak da rasčistite svoj životni prostor ili um, raščistite ono što vam više ne služi. Procijenite trenutnu situaciju na poslu i je li ona u skladu s vašim financijskim i emocionalnim potrebama. Ako ste razmišljali o promjeni, ovo je vrijeme da istražite svoje mogućnosti. Obratite pozornost na prilike za dodatni prihod ili ulaganja. Budite oprezni, ali otvoreni za nove financijske pothvate koji se mogu pojaviti; mogli bi dovesti do dugoročne stabilnosti. Nemojte bježati od razgovora o financijskim pitanjima unutar obitelji.

Savjet tjedna: Očistite svoj um.

žena Možda te zanima... Astro profil djevice: Osobine, ljubav, karijera, obitelj i prijetelji Psiha i seks

Vaga

Tjedan ćete započeti emocionalno nabijeni i spremni za osvajanje svijeta. Iskoristite ovu energiju da odredite ton za tjedan koji je pred vama. U profesionalnoj sferi, vaša samouvjerenost privući će pozitivnu pažnju kolega i nadređenih. To je tjedan za predlaganje inovativnih ideja i preuzimanje vodstva na projektima. Vaša će obitelj imati koristi od vaše emocionalne podrške i stabilnosti. Iskoristite ovo vrijeme za povezivanje s voljenima, sadržajne razgovore i jačanje veza. Ako ste slobodni, mogli biste bez napora privući ljubavnu ljubav. Za parove je odlično vrijeme za produbljivanje emocionalnih veza i planiranje romantičnog izlaska.

Savjet tjedna: preuzmite vodstvo.

Škorpion

Financijska pitanja mogu se činiti pomalo maglovitim ovaj tjedan. Važno je oprezno pristupiti novčanim pitanjima. Još jednom provjerite svoja financijska izvješća i proračune kako biste izbjegli bilo kakva iznenađenja. Vaš obiteljski život može biti izvor emocionalne podrške i utjehe tijekom ovog razdoblja. Provedite kvalitetno vrijeme s voljenima. Također možete otkriti da će neke obiteljske tajne ili neriješeni problemi isplivati na površinu. Ovaj tjedan možete otkriti da ste produktivniji kada radite samostalno ili u tihom okruženju. Vjerujte svojim instinktima kada donosite odluke o karijeri, ali izbjegavajte drugima otkrivati previše o svojim planovima u ovom trenutku.

Savjet tjedna: Ne otkrivajte svoje planove.

Strijelac

Ovaj tjedan možete naići na nekonvencionalne prilike ili dobiti neočekivanu financijsku pomoć od nekoga. Vaša sposobnost komuniciranja i povezivanja s drugima može dovesti do značajnih postignuća na poslu. Pripazite na sastanke ili okupljanja koja bi mogla dovesti do obećavajućih profesionalnih veza. Ako ste slobodni, možda ćete u druženju ili preko zajedničkih prijatelja upoznati nekoga intrigantnog. Postojeći odnosi imaju koristi od zajedničkih iskustava i aktivnosti s vašim partnerom. Začinite stvari zajedničkim isprobavanjem nečeg novog. Dajte prednost rutinama brige o sebi i nemojte se ustručavati potražiti emocionalnu podršku ako je potrebna.

Savjet tjedna: "Začinite" svoje odnose.

Jarac

Ovaj tjedan ćete se osjećati ambicioznije i motiviranije nego inače. Možda ste željni prihvatiti nove izazove i postići svoje ciljeve. Ovo je dobro vrijeme za umrežavanje s ljudima u vašem području i za predstavljanje novih ideja vašem šefu. Planirate li veću kupnju, najbolje je pričekati sljedeći tjedan. Također se možete osjećati samopouzdanije i otvorenije u svom romantičnom životu. Ako ste u vezi, možda se osjećate povezanije s partnerom. Također možete uživati u provođenju vremena zajedno i raditi stvari u kojima oboje uživate. Pronađite zdrave načine za upravljanje stresom, spavajte dovoljno i hranite se zdravo.

Savjet tjedna: prihvatite nove izazove.

Vodenjak

Ovo je sjajno vrijeme da razmislite o daljnjem obrazovanju ili obuci koja može poboljšati vaše vještine i otvoriti vrata napredovanju. Ako ste razmišljali o promjeni karijere ili preseljenju na drugo mjesto, sada je povoljan trenutak da istražite te mogućnosti. Uključivanje u otvorene razgovore pune poštovanja o različitim svjetonazorima može ojačati obiteljske veze. Razmislite o planiranju obiteljskog putovanja ili sudjelovanju u aktivnostima koje vas povezuju s vašim korijenima ili nasljeđem predaka. Ako ste slobodni, mogli biste upoznati nekoga tko vam je intrigantan kroz zajednički interes za visoko obrazovanje, putovanja ili kulturna događanja.

Savjet tjedna: Istražite nove lokacije.

Ribe

Vaša karijera ulazi u fazu duboke transformacije. Ovaj je tjedan idealan za duboko poniranje u istraživanje i otkrivanje skrivenih mogućnosti. Nemojte se bojati postavljati teška pitanja, tražiti odgovore i izazivati status quo. Budite spremni na emocionalna otkrića u krugu svoje obitelji koja vas mogu zbližiti. Ako ste slobodni, ovo je vrijeme introspekcije i samootkrivanja. Razumijevanje vlastitih želja i strahova utrt će put zdravijoj, smislenijoj budućoj vezi. Obratite pažnju na svoje instinkte i intuiciju; mogu vas voditi prema emocionalnom iscjeljenju i općem blagostanju.

Savjet tjedna: Suočite se sa svojim strahovima.

 
Djevica Možda te zanima... Horoskop za sve znakove za razdoblje djevice Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.