Psiha i seks 03. rujna 2023.

Horoskop za rujan za sve znakove

Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Nakon 4. rujna očekujte navalu entuzijazma u području veza i ljubavi. Od 15. rujna je dobro vrijeme za postavljanje ciljeva, a 29. rujna pun Mjesec u Ovnu mogao bi vas potaknuti da se suočite s onim što vas pokreće, a ne s onim što vas koči.

Ovan

Mogli biste postići vidljiv napredak u raznim aspektima života, ako budete pažljivo promišljali svoje postupke. Od sredine mjeseca više ćete se posvetiti svom zdravlju i načinu prehrane. Vrijeme je za nove projekte i za postavljanje temelja budućeg poslovnog rasta. Krajem mjesece obratite pažnju na međuljudske odnose. Ako ste u vezi povremeno biste mogli biti nezadovoljni. Slobodni ovnovi mogu se nadati romansi. Bit ćete pozitivni i spremni za nove pothvate.

Bik

Povoljan je trenutak za nove financijske planove i pregovore. Osjetit ćete poriv da se pokrenete emotivno i poslovno, ali je važno da imate na umu da je Merkur retrogradan do 15. rujna pa se suzdržite do tada. Vrijeme je povoljno i za romansu te je sada prilika da se oslobodite starih obrazaca.  U odnosu s kolegama može doći do povremenih sukobi ili sitnih provokacija. Krajem mjeseca mogli biste se suočiti s izazovima i strahovima koji vas sputavaju.

Blizanci

Zvijezde su vam naklonjene za nova poznanstava, a tu je i mogućnost promjene posla. Dobar je period za nekretninske poslove.  Ako ste slobodni, opustite se i uđite u emotivnu vezu. Blizanci u vezama ojačat će svoju vezu ili brak. Zdravlje vam je dobro aspektirano.

Rak

Bit ćete zadovoljni poslom i zaradom. I u obitelji vas očekuju lijepi trenuci, a imat ćete i priliku da riješite neka stambena pitanja. Zauzeti rakovi trebaju imati malo više strpljena kada je voljena osoba u pitanju, a za slobodne i nije najbolje vrijeme za nove veze.   Pazite na želudac.

Lav

Poslovi vam idu dobro. U ljubavi voljenoj osobi pokažite svoje dublje emocije. Postoji mogućnost da slobodni uđu u emotivne veze, dok je zauzetima savjet da iskoriste drugu polovicu rujna kada i Sunce 23. septembra prelazi u znak Vage. Mnogi će ući u ozbiljne veze, planirati zajedničku budućnost ili proširenje obitelji. Imat ćete pojačanu potrebu za kvalitetnim odmorom.

Djevica

Bit ćete zadovoljni prilivom novca i poslovima, a druga polovica mjeseca vam donosi još povoljnije aspekte. Ipak, malo pazite kako trošite novac. Za slobodne djevice i nije neki mjesec za ulazak u emotivne veze. Više se fokusirajte na sebe i na  posao. Zauzeti uspostavite bolju komunikaciju s voljenom osobom. Čuvajte se virusnih infekcija.

žena Možda te zanima... Astro profil djevice: Osobine, ljubav, karijera, obitelj i prijetelji Psiha i seks


Vaga

Vage očekuje divan mjesec. Predstoji vam ostvarenje želja, više druženja, više novca vam dolazi. U ljubavi je moguće poznanstvo preko prijatelja ili društvenih mreža. U svakom slučaju, zadovoljstvo neće izostati. Zauzete očekuje ostvarenje želja. Aktivirajte se, iskoristite rujan, jako vam je naklonjen. Zdravlje vas služi, samo ostanite smireni.

Škorpion

U poslu vam predstoji uspjeh. Sve što niste završili, sada je prilike za to. Čeka vas pozitivan ishod. Rujan nije baš dobar za ulazak u ozbiljne veze, eventualno avanture. Zauzeti obratite više pažnje i posvetite vrijeme partneru, tako ćete izbjeći mogući sukob. Više se odmarajte.


Strijelac

ovo je dobar mjesec za vas, konačno će vam se ostvariti planovi. Na ljubavnom polju vas očekuje zadovoljstvo. Za slobodne moguće ostvarenje ozbiljne veze s osobom koja ne živi blizu ili ste je upoznali na putovanju. Zauzete, očekuje planiranje obiteljskog života i možda neko zajedničko putovanje. Kod nekih pripadnika znaka mogući su problemi s očima.
 

Jarac

Ovo je dobar mjesec za posao. Vama je energija i tako usmjerena na posao te ovaj mjesec donosi prosperitet. Izbjegavajte sukobe i uspjeh vas neće mimoići. Slobodni jarčevi mogli bi doživjeti ljubavne avanture, a zauzetima će trebati više strpljenja i vremena s voljenom osobom. Može doći do sukoba i nerazumijevanja pa ukoliko želite zadržati harmoničan odnos pozabavite se svojom vezom malo više. Jarčevi s kroničnim bolestima neka odmah reagiraju na simptome.

Vodenjak

Očekuju vas divni trenuci na mnogim poljima, a ni zadovoljstvo neće izostati. Moguće je da će neki pripadnici znaka razmišljati o promjeni posla, ali generalno ste zadovoljni. Slobodni bi mogli ući u vezu, a zauzeti mogu očekivati sretne obiteljske trenutke.  Zdravlje uglavnom dobro, mogući problemi s tlakom.

Ribe

Ovaj mjesec će vam biti bolji od prošlog. Moguće da ćete dobiti poziv ili mogućnost povratka na stari posao. Možete se malo opustiti. Slobodnim ribama mogao bi se svidjeti netko s posla, a zauzeti bi mogli doživjeti uspone i padove u vezi. Kod nekih može doći i do ozbiljnih sukoba, pa čak i razvoda, dok drugi mogu ući u lijepe emotivne priče sa sretnim krajem. Pazite kakvu energiju odašiljete. 

Djevica Možda te zanima... Horoskop za sve znakove za razdoblje djevice Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.