Psiha i seks 16. listopada 2023.

Horoskopski znakovi koji će nailaziti na zapreke ovaj tjedan

horoskop
Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Tri horoskopska znaka ovaj će se tjedan naći pod svjetlima reflektora zbog svojih postupaka, što im se neće pretjerano svidjeti.

Također će morati promijeniti neke stvari u svom životu, što ih ne čini previše oduševljenima. Ipak, učinit će ono što treba jer će se njihov trud isplatiti i usmjeriti na pozitivan put.

Blizanci

Podnijeli ste sve što se da podnijeti i sada ste to spremni to pustiti i isprobati nešto potpuno drugačije. Što god da ste upravo prošli u svom ljubavnom životu, nešto je što više nikada ne želite ponoviti, pa imate izbor želite li ili ne ostati u vezi. Ovo nije lak izbor, jer volite tu osobu, ali ste također naučili i prihvatili da je ona previše za vas.

Tijekom ovog tjedna morat ćete odlučiti želite li preuzeti ovaj teret ili ih ostaviti na miru, znajući da ćete im slomiti srce ako odete. Nije lak tjedan pred vama jer znate da vam ova dilema više ne smije oduzimati previše vašeg vremena, stoga morate odabrati. 

Možda te zanima... Horoskopski znakovi koji se pretvaraju da su dobri, a zapravo nisu Psiha i seks

Lav

Ovaj tjedan možda ćete vidjeti nešto što vam se neće svidjeti i koliko god će vam to možda slomiti srce, vi ćete negirati da se to zaista dogodilo. Radi se o vašem ljubavnom životu i osobi do koje vam je stalo, pa ako ćete ju što više forsirati na nešto, to će se ona više buniti. 

Možda se njihova vizija o vama promijenila, a vi se osjećate odgovorno za štetu koja je nastala u vašoj vezi. Ne želite priznati da ste i sami utjecali na slamanje svog srca, ali i da ste možda povrijedili osobu do koje vam je stalo. Vrijeme je da se pozabavite time.

nered Možda te zanima... Ovo su najneuredniji horoskopski znakovi, jeste li među njima? Psiha i seks

Vaga

Naći ćete se u središtu velike drame koja se tiče vas i nekolicine drugih. Ako ste učinili nešto loše tim ljudima, nećete se tako lako izvući i morat ćete se nositi s posljedicama svojih akcija. Ako ste primjerice prevarili voljenu osobu ili nekome lagali o svojim namjerama, ovaj tjedan bi se te osobe mogle okomiti na vas zbog vaših postupaka.

Međutim, ovaj tjedan možete iskoristiti kao prekretnicu. Učite na svojim pogreškama i kreirajte novi i pošteni put za sebe u budućnost.

Možda te zanima... 5 znakova zodijaka koji mrze sukobe i učinit će sve da ih izbjegnu Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.