Psiha i seks 12. listopada 2023.

Horoskopski znakovi koji se pretvaraju da su dobri, a zapravo nisu

Foto: shutterstock Horoskop
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U početku se pretvaraju da su dragi, nježni i tihi, ali kada se na neki način osjećaju ugroženo, pokazat će vam svoje pravo lice.

Koliko ste ljubazni ili nepristojni ili kako rješavate konflikte s drugima ovisi i o vašem horoskopskom znaku. Neki znakovi možda su neljubazni u samo određenim situacijama, dok su drugi takvi uvijek. No, neki svoju neljubaznost vješto skrivaju i u početku se mogu činiti kao najmilije osobe ikad. Iako iznimke uvijek postoje, ova četiri horoskopska znaka često se znaju pretvarati da su dobri ne bili postigli nešto, ali imaju i drugu, pomalo neugodnu stranu. 

Vodenjak 

Zbog svojih odličnih društvenih vještina, vrlo lako mogu šarmirati druge. Zbog čega će često ispasti simpatični i pristupačni, ali to koriste samo kada im treba. No, ako ih na bilo koji način ugrozite, pogotovo njihov mir, možda će vam pokazati svoju drugu, manje lijepu stranu. Kada se to dogodi, postat će najhladnija osoba ikad stoga ne čudi da ih često krasi titula najhladnije horoskopskog znaka. Osim toga, imaju česte promjene raspoloženja, znaju biti sebični, a kompromisi ne dolaze u obzir. 

horoskop Možda te zanima... Zašto svi horoskopski znakovi ne vole upravo ova tri? Psiha i seks

Strijelac

Ovaj horoskopski znak često se opisuje kao društven, pustolovan i humorističan, ali nisu uvijek takvi. Ona njihova druga, manje simpatična strana ponekad će biti nestrpljiva i neće imati obzira prema drugima. Uvijek će reći što misle, a neće se ni ispričati da su pogriješili jer smatraju da je njihovo ponašanje opravdano i ispravno. 

Škorpion

Iako su lojalni, strastveni i ne boje se pokazati svoje najdublje emocije što ih čini pravim prijateljima, zapravo se skrivaju iza toga. Kada se opuste u vašoj blizini, počet će izražavati i svoje negativne emocije. To ponekad znaju raditi na grub način pa će se, kao i vodenjak, činiti kao vrlo hladna osoba.

nered Možda te zanima... Ovo su najneuredniji horoskopski znakovi, jeste li među njima? Psiha i seks

Djevica

Možda se čini da se s njima možete sve dogovoriti jer su drage i lojalne, ali nakon nekog vremena pokazat će vam svoju goru stranu. Tada će jako kritizirati bilo koga tko im se nađe na putu, a izabrat će ono što njima najviše odgovara. Osim toga, vrlo su fokusirani na posao koji će im uvijek biti na prvom mjestu. 

Možda te zanima... Horoskopski znakovi kojima se uvijek možete obratiti za pomoć Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.