Psiha i seks 05. svibnja 2023.

Zašto svi horoskopski znakovi ne vole upravo ova tri?

horoskop
Foto: Pexels
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Iako svaki znak ima svoje vrline i mane, kod ova tri znaka mane često prevladaju. Ipak, ako se nauče nositi s njima, mogu ih pretvoriti u vrline.

Horoskopski znak govori mnogo o osobi, kakve stvari voli, u koga bi se potencijalno mogla zaljubiti, ali i koje su to najčešće mane s kojima imaju problem. I dok svaki horoskopski znak ima svoju zločestiju stranu i ponekad jednostavno nije snošljiv, tri se znaka posebno izdvajaju. Drugi znakovi ih možda osuđuju zbog njihovog ponašanja i stavova, ali kada ih bolje upoznaju, prepoznaju da nisu zapravo toliko zlonamjerni nego jednostavno nekad ne znaju bolje. 

Dvolični blizanac

Kada biste pitali ljude diljem svijeta koji im je najmanje drag znak, najčešći odgovor bio bi blizanci. Blizanci su poznati po svojoj promjenjivoj prirodi što može biti zbunjujuće i teško za druge znakove da se nose s njima. Pripadnici ovog znaka su skloni brzom mijenjaju mišljenja i stavova što može stvoriti probleme u odnosima s drugima i komunikaciji. Također se smatraju površnima, pa se drugi znakovi mogu osjećati frustrirano što nemaju dublje i ozbiljnije odnose s blizancima. No jednom kada blizanac odluči da im je netko uistinu drag, njegova prevrtljivost i naizgledna dvoličnost nestaje jer je zadnja stvar koju žele povrijediti nekog bliskog. Dok ih drugi znakovi zovu prevrtljivima i dvoličnima, oni to vide kao laku prilagodljivost potrebama i zahtjevima okoline što im često donosi i značajan uspjeh u poslovima koji zahtijevaju društvenost i komunikativnost.

Uštogljena djevica

Djevice su poznate po svojoj kritičnoj prirodi što ih čini manje privlačnim drugim znakovima. Pripadnici ovog znaka su skloni perfekcionizmu i traže savršenstvo u svemu što rade, što može biti teško za druge kojima jednostavno nije stalo do toga da sve bude savršeno. Također su često vrlo analitični i oprezni što nekim ljudima može izgledati kao da su previše sumnjičavi. Jednom kada naprave neki plan rijetko će od njega odstupati, a to će frustrirati druge, posebno znakove poput vodenjaka i strijelca koji uživaju u kaosu. Njihova pretjerana organiziranost može im poslužiti u poslovima u kojima nema puno kreativnog razmišljanja, a ono što će uvijek dobro napraviti je isplanirati putovanje ili financijski plan. 

Samodopadni lav

Samodopadnost je sinonim za lavove, a kako i ne bi bila kad im je najvažnija stvar na svijetu biti u centru pažnje. Poznati su po svojoj egocentričnoj prirodi i želji za pažnjom i divljenjem drugih. Pripadnici ovog znaka vole biti u središtu pozornosti i često se smatraju boljima od svih u prostoriji što može biti poseban problem ako se nađu dva lava na jednom mjestu. Također se smatraju vrlo tvrdoglavima pa mogu biti teški za suradnju u grupnim projektima. Iako je njihova samodopadnost obično prihvatljiva drugima jer su ujedno i uistinu karizmatične osobe pa divljenje drugih dolazi prirodno, problem nastaje kada drugi traže njihovo suosjećanje oko problema. Češće će u takvoj situaciji pokušati skrenuti pozornost na sebe kroz traumatični događaj koji se njima dogodio. Zapamtite da u takvim slučajevima jednostavno ne znaju drugačije, ali im je krajnji cilj pokazati vam da nije sve tako loše i da uvijek može gore. Teško je ne voljeti ih unatoč brojnim manama.
 

Možda te zanima... Horoskop za svibanj za sve znakove Psiha i seks Možda te zanima... Brutalno iskreni savjeti za svaki horoskopski znak Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.