Psiha i seks Moje emocije 13. siječnja 2020.

Horoskop za Vodenjake za 2020. godinu: Zdravlje, ljubav i posao

Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Studeni će biti nešto naporniji mjesec za vas. Okolnosti na radnom mjestu bit će sve zahtjevnije, a vama će nedostajati motivacije za rad. Sve će se nekako riješiti već početkom prosinca s kojim ćete zapravo započeti i ulazak u novo poslovno i ljubavno poglavlje svog života.

Ljubav i odnosi

Grupiranje tri planeta, Jupitera, Saturna i Plutona 'iza vaših leđa', u znaku Jarca, na neki način će biti priprema terena za ono što će tek u 2021. ući u vaš život. Stoga iskoristite predstojeću godinu kako biste napravili retrospektivu svog ljubavnog života, osvijestili svoje strahove i nesigurnosti koji vas koče da biste živjeli punokrvniji ljubavni život. Ovo je vrijeme kada biste mogli i nešto privesti kraju, odnosno jasno shvatiti što želite, a što ne u svom privatnom prostoru. Neke tajne kao i sve što je potisnuto i skriveno izaći će na površinu, pa ako se upustite u tajnu ili zabranjenu vezu možda ju nećete moći dugo skrivati.

Prolazak Urana znakom Bika potiče vas da pomičete svoje granice i povremeno će vas zbunjivati okolnosti u ljubavnom životu. Taman kada nešto odlučite ili odaberete, dogodit će se nešto što će vas potaknuti da se zapitate je li to uistinu ono što trebate. Evidentno je i da ćete se dosta žrtvovati za druge ili pomagati nekim ljudima, no nemojte pritom zaboraviti na sebe i svoje potrebe.

Vrijeme za ljubav: Prva polovina siječnja bit će ispunjena nekim lijepim događajima i prilikama. Osjećat ćete se voljeno. Travanjski planeti otvaraju vrata vrlo uzbudljivi i zavodljivim ljubavnim prilikama. Vaš šarm će biti neodoljiv, a ljubavni život će vam procvjetati.

Možda te zanima... Veliki horoskop za 2020. za sve znakove Psiha i seks

Posao i novac

Imate sve veću potrebu pobjeći od zahtjevnih poslova, prevelike odgovornosti i raditi nešto mirnije, posao koji će vam ostavljati više vremena za privatni život. Ovo može biti i važna godina za preseljenje u drugu državu, ako imate takvih planova, kao i za obavljanje poslova kojima na neki način pomažete drugim ljudima. Pojavit će se nove ideje o tome gdje se vidite u neposrednoj budućnosti, a Jupiter u 12. kući kao da vas štiti od problema i pokazuje vam put. Slušajte svoju intuiciju i nemojte činiti ono što vam drugi govore, već ono što vi mislite da je dobro za vas. Financijski će godina biti dosta dobra, čak mnogo bolja od 2019.

Neki od vas počet će više zarađivati ili stvoriti temelje za već zaradu koja bi se mogla realizirati od kraja godine, a u potpunosti oploditi tijekom 2021. Tijekom druge polovine godine očekuje vas jako aktivno razdoblje u kojem ćete se puno kretati, komunicirati, možda i odlaziti na kraća putovanja.

Vrijeme za posao: Siječanj će biti dosta važan mjesec za vas jer u njemu započinjete nešto novo. Kao da stavljate točku iza jednog poslovnog poglavlja i otvarate novo. Zato je dosta važno da odluke koje su pred vama donosite promišljeno i oprezno.

Možda te zanima... Horoskop za siječanj za svih 12 znakova Psiha i seks

Zdravlje i forma

Imat ćete veću potrebu za samoćom i tišinom. Možda ćete u toj izolaciji pronalaziti prijeko potreban mir i puniti svoje baterije. Započnete li u predstojećoj godini meditirati ili ako krenete na neku vrstu terapije, to će vam biti od velike pomoći. Primijetit ćete i kako imate veću potrebu za spavanjem te kako su vam snovi živopisniji i češći, nekad i proročanski obojeni.

Možda te zanima... Koji horoskopski znak će u 2020. godini imati najviše, a koji najmanje sreće? Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.