Psiha i seks Moje emocije 18. prosinca 2019.

Koji horoskopski znak će u 2020. godini imati najviše, a koji najmanje sreće?

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ako te zanima gdje se nalazi tvoj znak na listi horoskopskih znakova koji će imati najviše ili najmanje sreće u 2020. - nastavi čitati!

U astrologiji svaka zvijezda i svaki planet imaju svoje različite karakteristike. Prema svom položaju na nebu, oni formiraju aspekte i bacaju zrake jedni prema drugima i prema nama ovdje, na Zemlji, a kada pričamo o sreći i zrakama sreće, onda govorimo o onima upućenima s Jupitera.

Najviše tih zraka sreće primit će oni najsretniji u 2020. godini, a to su prema predviđanjima Jarčevi, Djevice i Bikovi. Nakon prva tri, slijede Ribe, Škorpioni, Strijelci, Lavovi, Vodenjaci, Blizanci, Ovnovi, Vage te na kraju popisa - Rakovi.

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Jarac

Poznata je stvar da Jarčevi uživaju u miru, ali biti najsretnijim znakom horoskopa zahtjeva proslavu. Sljedeća godina bit će najbolja godina tvojeg života. Konačno ćeš moći pokupiti sočne plodove od sjemenki koje si sadila godinama. Sav trud koji si uložila, sada ćeš požeti. Opustite se i uživajte!

Osjećat ćeš se nepobjedivo i ništa te neće uplašiti. Osim na poslovnome planu i u ljubavi ići ćeš stazama kojima se do sad nisi usudila kročiti. Nekad usamljeni, sada tražite druženje i više se ne bojite otvoriti svoje srce.

Možda te zanima... Ljubavni horoskop za prosinac: Što te čeka tijekom Adventa i blagdana Psiha i seks

Djevica

Sljedeća godina mogla bi biti odlična za Djevice na apsolutno svim područjima. No, tamo gdje će vam konstantno cvati ruže jest - financijsko područje. Novac će se slijevati prema vama u količinama o kojima niste ni razmišljali. Uložite u nešto novo ili odite na putovanje, samo nemojte dvaput promišljati o tome. Poznato je da Djevice vole analizirati stvari, no sada to doista neće biti potrebno.

Za nekoga obično tako sramežljivog, 2020. ćete izaći iz sjene! Napokon ćete se prepustiti svojim strahovima i brigama i preuzeti kontrolu nad svojim životom. Vrijeme je da krenete vlastitim putem i sjetite se da je život onakav kakvim ga sami napravite. Budućnost je vaša!

Možda te zanima... Horoskop za prosinac za svih 12 znakova Psiha i seks

Bik

Zatvarajući krug tri najsretnija horoskopska znaka za 2020. godinu još je jedan zemljani znak - Bik. Iako će Bikovi 2020. godinu započeti osjećajući se malo tjeskobno i uznemireno, dogodit će se iznenadna promjena i sve će krenuti na bolje. Iako Bikovi ne vole iznenađenja, ova promjena će vas obradovati i uživat ćete u njoj. 

Recite zbogom svojoj rutini jer vaš će se život promijeniti i otkriti ćete novu stranu sebe u 2020. godini. Bit ćete sigurniji i odvažniji, posebno kad je riječ o ljubavi! Ove godine će vaša strast i energija začiniti vašu uobičajenu dnevnu rutinu! Otvorite sebe novim poznanstvima.

Horoskop_2 Možda te zanima... Najbolje kombinacije horoskopskih znakova za ljubav i seks Psiha i seks

Izvor: wemystic.com

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.