Psiha i seks Moje emocije 09. prosinca 2019.

Ljubavni horoskop za prosinac: Što te čeka tijekom Adventa i blagdana

Foto: Guliver/Shutterstock Horoskop
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Donna Page, profesionalna astrologinja, koja je diplomirala psihologiju za Woman's Health podijelila je što na ljubavnom planu u prosincu očekuje sve horoskopske znakove.

Merkur danas, 9. prosinca ulazi u Strijelca i vrijeme je da se usredotočiš na svoj ljubavni život. Ako trenutno nisi u vezi, zasigurno imaš nekoga tko ti je barem malo simpatičan. Ako on ili ona to još ne znaju, uskoro će saznati. Pun Mjesec u Blizancima 12. prosinca osvijetlit će tvoj ljubavni život i stvari će krenuti dobrim putem, nema razloga za brigu.

Možda te zanima... Horoskop za prosinac za svih 12 znakova Psiha i seks

Ovan

Mars, planet akcije, nalazi se u tvojoj kući za senzualnost i seksualnost. Dakle, pripremi se da budeš vrlo zaposlena ovaj mjesec. Puni Mjesec 12. ovog puta je sjajan trenutak da progovoriš i kažeš svom partneru što misliš i osjećaš. No, budi spremna da i on tebi kaže svoje mišljenje. Ako nisi u vezi, samo podigni glavu, tvoja nova romansa veoma je blizu. Prvo poradi na tome da se povežete na mentalnoj razini, a sve ostalo doći će s vremenom.

Bik

Poradi na svojem dirty talku jer ovog mjeseca će ti trebati. Čak dva planeta nalaze se u tvojoj kući senzualnosti i seksualnosti što će prosinac za tebe učiniti veoma vrućim mjesecom. Istovremeno, imaš ćeš veliku potrebu za izreći sve ono što misliš. Zato, pripremi se na puno razgovora. Imaj na umu da će ti ovaj mjesec možda trebati malo dodatnog strpljenja. Duboko udahni prije nego sve "istreseš" iz sebe.

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock Nije potrebno da se sve zvijezde savršeno poklope kako bi doživjela nevjerojatan seks i uživala u vrhunskom orgazmu

Blizanci

Želiš topliji, ispunjeniji seksualni život? To ćeš i dobiti. Dok se Jupiter kreće kroz tvoju intimnu osmu kuću, žudjet ćeš za dubljom povezanošću. Povremene veze i nedefinirani odnosi neće te više zadovoljavati i usredotočit ćeš se na nekoga s kim vidiš svoju budućnost. Od 9. do 28. prosinca, kada će se Merkur kretati kroz tvoju sedmu kuću partnerstva, bit ćeš posebno motivirana da zaroniš u važan istraživački projekt sa svojim partnerom. Pripremi se na duhovitu i živopisnu avanturu.

Rak

Od 20. prosinca do 13. siječnja vrijeme je da otvoriš svoje srce za novu vezu, a oni koji su trenutno u vezi, vrijeme je da podignu odnose na novu razinu. Dijeljenje misli, strahova i snova s partnerom uvest će dozu mira u tvoj život. Odlazak na put mogao bi vas dodatno povezati i unijeti još malo intime u vezu. Također, čak i obično gledanje filma na kauču, nakon posla, moglo bi dovesti do veoma senzualnog vođenja ljubavi te zato - budi spremna na sve!

Možda te zanima... Omiljene seks poze horoskopskih znakova Psiha i seks

Lav

Lavovi, vrijeme je za vatromet! U prosincu ćeš imati veliku želju za razgovorom i samoizražavanjem zbog čega ćeš možda biti inspirirana za dijeljenje emocija putem pjesama. Također, ovo je mjesec u kojem ćeš biti pozvana na mnogo domjenaka i koncerata. Činit će se da druženju nema kraja, a oni koji su trenutno slobodni, upravo će na nekom događanju upoznati nekog novog. Uz sve obaveze vezane uz blagdane i kraj godine, nemoj zaboraviti na zabavu. Ubaci se u božićno raspoloženje, otpusti kočnice i uživaj.

Djevica

U prosincu ćeš uživati u maštanju i komunikaciji s razigranim djetetom unutar same sebe. Zabavljat ćeš se i radit ćeš samo ono što te čini sretnom. Naravno, uživat ćeš i u seksu, romantičnim trenucima s partnerom, a ako si slobodna - digni glavu i upoznaj neke nove ljude. Izađi iz okvira na koji si navikla i upusti se u novu avanturu. Sve dok imaš povjerenja u samu sebe slijedi svoju intuiciju, nećeš požaliti zbog promjena na koje se odlučiš..

Vaga

Kalendar će ti biti prepun, dok će se društvena Venera kretati kroz tvoju petu kuću romantike od 20. prosinca do 13. siječnja. Ako si u vezi, tvoja živahna energija realizirat će se u krevetu, a ako si sama, uživaj u društvu svojih prijatelja i kolega i upravo to će te dovesti do susreta s nekim novim i uzbudljivim. Ovo čarobno vrijeme donijet će ti vruću romantiku. Također, možda bi trebala razmotrili promjene koje bi mogle potaknuti osjećaj sigurnosti. Recimo odlazak u novi grad ili promjenu na poslu.

Možda te zanima... Najvažnije karakterne osobine horoskopskih znakova Psiha i seks

Škorpion

Biti Škorpion znači da prirodno i često razmišljaš o seksu i vezama, ali ovog mjeseca imat ćeš još jaču potrebu da shvatiš koje su tvoje želje i da ih ostvariš. Puni mjesec 12. prosinca je u tvojoj kući senzualnosti i intuicije i sada je pravo vrijeme za nove stvari i korake. Ove blagdane provedi vrijeme s voljenim osobama i ponovno se poveži sa svojim korijenima. Ako si u novoj vezi, napravi sljedeći korak i povedi svojeg partnera u svoj dom iz djetinjstva, a ako nemaš partnera budi spremna na mnogo koketiranja. Mnogo zaljubljenih pogleda bit će usmjereno upravo prema tebi. 

Strijelac

Iskoristi svoje direktno i nefiltrirano dijeljenje emocija za razgovor sa svojim sadašnjim ili novim partnerom/partnericom. To je najbolji način za osigurati čvrstu osnovu veze. Također, tako ćete oboje iznijeti svoje želje i potrebe te ćete znati na čemu i kako stojite. Nakon 20. prosinca Venera će se kretati kroz tvoju treću kuću komunikacija i osjećat ćeš potrebu da se još jače i glasnije izjasniš. Iskoristi ovaj prosinac da pišeš, učiš i putuješ, a sve to radi s osobom koja te usrećuje.

Horoskop_2 Možda te zanima... Najbolje kombinacije horoskopskih znakova za ljubav i seks Psiha i seks

Jarac

Prosinac je mjesec u kojem ćeš shvatiti koliko zapravo žudiš za romantikom i dubokom povezanošću. Sada je vrijeme da prigrliš svoju osjećajnost i da podijeliš svoje strahove s voljenom osobom. Upravo to će te osnažiti. Također, shvatit ćeš da radiš naporno i da ponekad moraš uzeti vrijeme za sebe. Odi na pedikuru ili na masažu. Malo brige o sebi vratit će te ponovno na put pun samopouzdanja i sreće.

Vodenjak

Sav tvoj fokus u posljednje vrijeme bio je usmjeren na posao. Vrijeme je da pritisneš pauzu - opustiš se sa svojim partnerom ili ako si slobodna, odeš na večeru s novom osobom. Budi kreativna i spontana. Nakon 20. prosinca Venera će ući u tvoj znak i zasjat ćeš u punom sjaju. Nemoj se bojati govoriti i zauzeti se za sebe.

Riba

Prosinac je vrijeme za samoozdravljenje i pronalaženje ravnoteže između posla i života. To je veoma važno za tvoje emocionalno i fizičko zdravlje. Za podršku se možeš obratiti i svojem partneru, ali i bliskim prijateljima s kojima ćeš provoditi puno vremena ovih blagdana. Zbog toga osjećat ćeš se još povezanijom s njima. Ako si slobodna izađi van i upoznaj nekoga novoga. Možeš se javiti i onom "prijatelju" o kojem ponekad razmišljaš. Sada je pravo vrijeme da se vaš prijateljski odnos pomakne na razinu više.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.