Psiha i seks Moje emocije 02. prosinca 2019.

Horoskop za prosinac za svih 12 znakova

Foto: Guliver Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Doživjet ćemo kolektivnu promjenu u našim prioritetima počevši od 2. prosinca dok bogati Jupiter ulazi u praktičnog Jarca. Sada je vrijeme da provjeriš svoje resurse i razmisliš koliko su održivi.

Ovan

Dosta sirove energije cirkulira ovog prosinca 2019. godine, ali na tebi je da je pročistiš i definiraš kako će ona utjecati na tebe i tvoju okolinu. Možda ni sama nisi svjesna, ali tvoj pogled na život se mijenja i ta promjena u načinu razmišljanja donijet će ti pozitivne stvari u u život. Prolaziš kroz razdoblje učenja na vlastitim iskustvima i to brzim tempom. Lekcije koje si naučila u vezi sa svojim osobnim primanjima i vrijednostima pokazat će svoju vrijednost, ali možda ipak jednu stvar pogrešno procijeniš što bi ti moglo donijeti brige. 

Bik

Ovaj mjesec u središtu pozornosti su izvori prihoda koje bi mogla dobiti izvan uobičajenih izvora. Tebi ili tvom partneru sreća će biti naklonjena na području financija tako da se za novac ne trebaš brinuti. Osim financija dobro ti je aspektirano i područje karijere tako da bi mogla dobiti i iznenadnu ponudu za posao. Ako prihvatiš ponudu za posao to bi dugoročno moglo imati vrlo dobar utjecaj na tvoj život. Tvoj život će se nastaviti u optimističnom tonu bez obzira na očigledne nevolje. Ali, stvari definitivno idu na bolje i u tvoju korist.

Horoskop_2 Možda te zanima... Najbolje kombinacije horoskopskih znakova za ljubav i seks Psiha i seks

Blizanci

U središtu tvog interesa u prosincu bit će bračni i partnerski odnosi. Na tom polju iskusit ćeš poboljšanja. Kada su u pitanja financije i investicije morat ćeš brzo učiti kako bi ostvarila neki dobitak, ali budi oprezna i spreman na prepreke. Ako si u braku ili partnerskom odnosu mogle bi te mučiti vaše zajedničke financije, tvoj osjećaj odgovornosti bit će izražen. Osim odgovornosti imat ćeš i izražen osjećaj optimizma praćen sanjarenjima, a to će ti pomoći da postigneš emotivnu ravnotežu.

Rak

U sljedećih nekoliko mjeseci provodit ćeš inventuru svoje duše i istraživati koja uvjerenja su ti dragocjena, a koja bi trebalo promijeniti. Usudi se sanjati, ali najbolje ti je da živiš dan po dan. U prosincu su ti dobro aspektirani ljubav i partnerski odnosi. Bit će nekih nesigurnosti koje trebaš riješiti, a kroz najveće kušnje bi mogla proći 12. i 14. prosinca. Kako se blagdani budu približavali i tvoje raspoloženje će biti sve bolje. Krajem mjeseca mogla bi upoznati neke nove zanimljive prijatelje.

Lav

Neki Lavovi bi mogli upoznati nekoga posebnog na jednom od brojnih društvenih događanja. S tom posebnom osobom mogla bi ući i u sukob zbog različitih stajališta, ali razgovorom ćete izgladiti sve nesuglasice. Iako si u posljednje vrijeme na poslu imala nekih neugodnosti u prosincu bi se stvari mogle okrenuti u tvoju korist.

Možda te zanima... Najvažnije karakterne osobine horoskopskih znakova Psiha i seks

Djevica

U središtu pozornosti bit će tvoj obiteljski život. A tvoja stremljenja bi mogla donijeti općenito pozitivne pomake u tvoj život. Od kolege bi mogla naučiti jednu ili dvije važne lekcije, a pratiti će te i dobra sreća što bi ti moglo donijeti pozitivne pomake na polju financija. Određena pitanja morat ćeš rješavati kroz prizmu prošlosti i budućnosti. Mogla bi dobiti priliku za investiciju koja se čini kao odlična prilika, ali tvoja oprezna priroda bacit će te u zabrinutost.

Vaga

Kada su u pitanju tvoje buduće financije, ovaj mjesec ćeš kroz razgovore s nekim ljudima stvoriti podlogu za uspjeh na tom polju u mjesecima koji slijede. Mogla bi biti sumnjičava prema novim ponudama, što je u redu, ali ipak ćeš se morati prilagoditi kako bi uspjela u poslu. Najbolje da sve ove odluke odgodiš za vrijeme nakon 15. prosinca jer ćeš onda biti spremnija slijediti vlastite osjećaje.

Škorpion

Sreća će te pratiti iako ćeš biti zbunjena s vlastitim emocijama koje gajiš prema svome partneru. Moguće je da si kruta prema partneru pa ne bi bilo loše da se malo opustiš i prepustiš nježnosti. Samo komunikacijom možete postići obostrano zadovoljstvo kada je vaš odnos u pitanju, a na tom polju imate još puno za naučiti. Vrijeme blagdana bit će ti zaista posebno tako da se imaš čemu veseliti.

Možda te zanima... Najvažniji životni savjeti za sve horoskopske znakove Psiha i seks

Strijelac

Strijelci sretan vam rođendan. Ovo je definitivno vaše vrijeme kao i vrijeme da ljudima oko sebe pokažete širu sliku svijeta koju uglavnom samo vi vidite. Zaljubljeni Strijelci razlike koje imaju s partnerom najbolje će premostiti prijateljskim razgovorima. Mogli biste osjetiti zabrinutost za svoje financije. Najbolje je da nastavite marljivo raditi i stvari će se srediti.

Jarac

U tvom fokusu ovaj mjesec bit će obiteljski odnosi s naglaskom na djeci. Jarcima koji žele djecu ovaj mjesec je dobro aspektiran za trudnoću. Na drugim poljima imat ćeš brojne brige, ali sve će se to dobro i brzo riješiti. Mnogi Jarci uspješno će se osloboditi demona prošlosti i suočiti se s boljom budućnosti.

Vodenjak

Počinju ti se razvijati novi talenti i interesi koje ćeš postupno otkrivati i razvijati. Možda ćeš ovaj mjesec morati otvoriti dom prijatelju, što bi moglo biti uzrok nekih prilagodbi. Ovaj prijatelj mogao bi dolaziti iz velike daljine i mogli biste imati puno korisnih razgovora. Mogli biste razgovarati o tvom mogućem preseljenju u drugi grad ili državu i to bi ti moglo izgledati vrlo primamljivo. Mogle bi te mučiti dvojbe, ali to ćeš zadržati za sebe. Starija osoba mogla bi ti biti od koristi.

Možda te zanima... Horoskop novca: Koji znakovi imaju najveće šanse za veliko bogatstvo? Psiha i seks

Ribe

U prosincu ćeš se vjerojatno usredotočiti na svoju karijeru i ciljeve koje imaš u životu, što bi moglo dovesti do nekih bitnih investicija. Prošlost i budućnost su u ravnoteži i mogle bi postojati neke razlike u mišljenju koje ćeš morati razraditi. Otvorena komunikacija s voljenom osobama trebala bi se odvijati na skladan način kako bi obje strane mogle iznijeti ono što ih muči.

Izvori: yearlyHoroscope.org, Astrology Predictions

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.