Psiha i seks Moje emocije 03. siječnja 2020.

Horoskop za siječanj za svih 12 znakova

Foto: Getty Images Horoskop
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U periodu do 12. siječnja imali smo podršku zvijezda da zauzmemo novi odnos prema romantičnim vezama i djeci, pronađemo novi način da se izrazimo u ljubavi, razumijemo i postanemo svjesni nekih talenta vezanih uz umjetnost i kreativnost i pronađemo nove hobije.

Pun Mjesec bit će 10. siječnja u Raku, ali i pomrčina Mjeseca. Ove dvije pojave će u velikoj mjeri utjecati na sve horoskopske znakove. Jedna od domena na koju će Mjesečev pomračenje utjecati je ljubav. Kao što mjesečni horoskop pokazuje, siječanj 2020. je vrijeme za pronalaženje i ponovno otkrivanje sebe.

Ovan

U ovom mjesecu okružuju vas izazovni aspekti koji se tiču vaših osobnih ciljeva i voljene osobe. Frustracija bi mogla biti dio svakodnevice. Ali sve vam to može koristiti kako biste bolje razumjeli vlastite osjećaje. Iskustvo učenja moglo bi vam doći preko partnera ili bliskog prijatelja. Bilo koja prepreka može se otkloniti, pod uvjetom da slijedite srednji put.

Možda te zanima... Horoskop za Ovnove za 2020. godinu: Ljubav, zdravlje, karijera, novac Psiha i seks

Bik

Mogli biste dobiti dobre vijesti kada su u pitanju vaši zajednički resursi i ulaganja. Ujedno će vam to biti korisna životna lekcija. Netko će vam pružiti sigurnost u vezi s vašim unutarnjim osjećajem nesigurnosti i suzdržanosti. Mogli biste forsirati neke svoje ideale i zbog toga doći u sukob s određenim osobama. Morat ćete pronaći u sebi određenu fleksibilnost, što je za vas vrlo teško i biti oprezni kada vam se pruži prilika za vrlo važno iskustvo učenja vezano za vaš posao. 

Blizanci

Mogli biste biti zabrinuti oko izvora svojih prihoda ovaj mjesec. Ali, ako budete poslušali prijatelja ili partnera mogli biste iznaći zanimljivo rješenje za vaše financijske dubioze. Stari prijatelj mogao bi vam donijeti dobre vijesti. Imajte otvoren um jer bi vam to moglo biti od velike koristi. Preusmjeravanje poslova moglo bi vam također dosta pomoći na polju financija.

Rak

Čini se da je ovo povoljan period da popravite svoj osobni dohodak, vaš rad bi mogao biti nagrađen povišicom. Partner bi vam mogao iznijeti neke svoje suvišne brige oko financija i vi biste mogli partneru dati neke prijateljske savjete, ali bit će potrebno neko prilagođavanje. Možda će vam nedostajati konkretnog znanja potrebnog za rješenje poslovne zavrzlame, ali na kraju ćete se ipak snaći. Trebate prilagoditi svoje troškove kako ne biste osjetili njegovo pomanjkanje u kućnom budžetu.

Lav

Zabava i želja za putovanjem u daleka mjesta motaju vam se u mislima, a u stvarnosti mislite da nemate uvjete da to pretvorite u stvarnost. To znači da ste shvatili da postoji vrijeme i mjesto za sve i da obaveze trebaju biti na prvom mjestu. Komunikacija s partnerom mogla bi postati živahna, ali pokušaj se suzdržati od toga da kažeš previše u pogrešno vrijeme. Podvojeni osjećaji vezani uz radni učinak mogli bi rasti u vama, a nerazumijevanje bi moglo kumovati tome.

Možda te zanima... Veliki horoskop za 2020. za sve znakove Psiha i seks

Djevica

U središtu pozornosti ovog siječnja su zajedničke financije, ta tema će vas posve zaokupljati. Možda ćete morati donijeti plan kako da preusmjerite određeni dio sredstava što se dugoročno može pokazati korisnim za vas. Otvorena komunikacija u vašem domu trebala bi biti od velike pomoći jer je sklad prisutan u ovom području. Predivna prilika za osobnu financijsku korist mogla bi vam biti na pragu i ujedno vaša prilika da naučite dosta toga.

Vaga

Čini se da su vam unutarnja pitanja koja se tiču vas osobno i vašeg kućanstva ovog mjeseca na prvom mjestu, a prijatelji bi mogli unijeti neke turbulencije. Trebali biste se prilagoditi situaciji jer biste inače mogli imati nesuglasice s partnerom, ali otvorena komunikacija trebala bi donijeti sklad između svih uključenih strana. Bit ćete skloni spekulacijama i i imat ćete želju da se sve dogodi sad i odmah.

Škorpion

Ovaj mjesec mogli biste dobiti vijesti vezane za ciljeve koje imate veće neko vrijeme, ali moguće je da ćete morati voditi neke pregovore vezane za to. Čini se da imate sreće kad su u pitanju financije, ali pokušajte ne gledati na situaciju kroz ružičaste naočale jer biste mogli krenuti krivim putem.  Vaše iskustvo i naporan rad bit će izravan uzrok vijesti koje bi mogle značiti dobru novčanu ponudu, ali ne žurite.

Strijelac

Kratko putovanje u neko daleko mjesto isključivo u svrhu zabave moglo bi se naći na tvom dnevnom redu ovoga siječnja. To bi moglo uzrokovati neke brige u vašem financijskom planu jer je želja za putovanjem veća od vaših mogućnosti, ali naći ćete način da se prilagodite. Mogli biste dobiti neočekivane vijesti u vezi s partnerom. Priroda ove vijesti mogla bi donijeti poteškoće u vašem proračunu, pa će također biti potrebne prilagodbe.

Jarac

Vaša će osobnost ovog mjeseca biti itekako u prvom planu. Ljudi će vas prosuđivati u skladu s onim što odlučite pokazati prema van. U poslu bi vas neki neočekivano ugodan razvoj situacije mogao pozitivno iznenaditi. Moguće je da ćete morati prilagoditi svoj način rada kako biste povećali mogućnost zarade i to će biti vaš prvi iskorak prema boljim mogućnostima. Imat ćete i emotivnu potrebu da riješite neke stvari kod kuće, a suradnja i razumijevanje trebali bi biti najvažniji kako bi se izbjegli nepotrebni sukobi.

Možda te zanima... Horoskop: Što donosi sezona Jarca za sve znakove Zodijaka Psiha i seks

Vodenjak

Čini se da vam je privatnost početkom mjeseca vrlo važna. Jedna nejasna situacija vas zbunjuje jer se čini da se stvari zauvijek mijenjaju. Te bi vam promjene mogle postati vrlo povoljne. Suradnja tijekom komunikacije s braćom i sestrama ili bliskim rođacima trebala bi dovesti do razgovora i o zajedničkoj imovini. Sredinom siječnja, napetost i nesigurnost u vezi s vašim partnerom mogli bi biti razlog za brigu, ali ipak će oko vas vladati povoljna klima.

Ribe

Osjetit će te želju za skupom zabavom, ali bit će potrebna preusmjeravanje bilo kakvih planova. Treba uzeti realističan pristup u pogledu osobnih i zajedničkih resursa i pregovarati o njima kako bi se postiglo najbolje rješenje. Osjećaj dužnosti i odgovornosti trebao bi doći u prvi plan u ovom pitanju. Mogli bi vas zaokupljati poslovi, ali bit će prisutna otvorena komunikacija i postizanje povoljnih dogovora s obzirom na vaš osobni dohodak.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.