Psiha i seks Moje emocije 02. siječnja 2020.

Horoskop za Ovnove za 2020. godinu: Ljubav, zdravlje, karijera, novac

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Za Ovnove će 2020. godina biti puna osobnih i profesionalnih uspjeha. Bit ćete vrlo aktivni i usmjereni na ciljeve.

Prema zvijezdama, osjetit ćete porast čiste energije. Možete očekivati ​​priliku da ove godine stvorite nešto novo i divno. Želite li pokrenuti malo poduzeće, organizirate događaj, pobijediti na kvizu ili napisati knjigu. Sve su ove stvari moguće i lakše ćete ih postići nego ikad. Ovnovi će bolje izražavati svoje osjećaje i stvoriti jaču povezanost s partnerom ili budućim potencijalnim partnerima. Ove godine Saturn će utjecati na profesionalni život Ovna, a zahtijevat će učinkovitost, bolje upravljanje vremenom i energijom na poslu. Saturn je u Jarcu, a za Ovna, Saturn je cijelu godinu u 10. kući. To će donijeti puno odgovornosti u pogledu studija, putovanja u inozemstvo, religije i duhovnosti. Mars i Venera bit će odgovorni za romantičnu evoluciju Ovna 2020. godine. Čini se da siječanj, veljača i prvi dio ožujka vezuju Ovna s osobnim razvojem, karijerom i vidljivošću javnosti. Romantika je u punom zamahu u travnju, kada prolazak Venere kroz Ovna donosi senzualnost, ljubav, veliku moć zavođenja, sreću i sklad u životu para.

Lilith ili Crni Mjesec razvijaju se cijele godine u izravnom kretanju, dok je Chiron retrogradan u Ovnu, između 11. srpnja i 15. prosinca. Mars je retrogradan u Ovnu između 9. rujna i 14. studenog. Tijekom ovog razdoblja, Ovan će se osjećati zaglavljen, nesposoban uspješno dovršiti planove. Osjećat će se frustrirano i bespomoćno. Morat će se naoružati strpljenjem i odvojiti što više vremena za sebe.

Možda te zanima... Omiljene seks poze horoskopskih znakova Psiha i seks

Novac 

Godina 2020. donosi povećanu potrebe za sigurnošću. Željet ćete razviti disciplinu i red u načinu upravljanja novcem. Osjećat ćete kao da ste ograničeni u svojim sposobnostima izražavanja, ali osjetit ćete olakšanje u listopadu i studenom. Krajem godine lakše ćete upravljati svojim financijama. Tek krajem prosinca počet ćete primjećivati plodove svojih ulaganja i početi ulaziti u razdoblje u kojem ćete privlačiti novac, posebno novac iz drugih izvora. Mogli biste imati sukobe zbog financijskih pitanja, poput obiteljskih sporova oko posjeda ili imovine.

Karijera

U prvim mjesecima 2020. godine bit ćete uporniji i konkurentniji. Pokušat ćete stvari raditi na svoj način, oslanjajući se na svoj karakter, ali nemojte se iznenaditi ako ne uspijete. Mogli biste imati narušene odnose sa suradnicima i nadređenim. Mogli bi vam zamjerati, biti ljubomorni i stvoriti distancu na radnom mjestu. Sve to može pomoći da neki hrabriji Ovnovi poduzmu i radikalne korake koje dugo priželjkuju. Ipak budite oprezni pri donošenju velikih i važnih odluka. Vaš će se poslovni život u ovoj godini naći na kušnji. Ovnovi bi krajem siječnja mogli dobiti neke važne poslovne projekte, a čekaju ih i ponude iz inozemstva.

Možda te zanima... Veliki horoskop za 2020. za sve znakove Psiha i seks

Ljubav i odnosi

Ove godine zahtjevi koje postavljate sebi i projicirate ih na druge postat će manji. Odnosi su bili teški posljednjih nekoliko godina, a 2020. donosi vam energiju koja pridonosi uspostavljanju širih partnerstava i odnosa koji su mnogo ispunjeniji i zadovoljavajući. Obiteljski i ljubavni odnosi bit će velika lekcija koju će Ovnovi naučiti ove godine i to do početka ljeta. Nakon toga vjetar će vam puhati u leđa, mogli biste se čak i ozbiljno zaljubiti i ući u duboki odnos. Ovnovi koji imaju djecu iz prethodnih veza mogli bi u lipnju imate neke teškoće vezane za djecu.

Zdravlje

Početkom ove godine imat ćete veliku količinu energije. Najbolje ćete se osjećati tijekom kasnih ljetnih mjeseci i prvih mjeseci jeseni. Zdravlje, prehrana i vježbanje ove godine neće vam biti na prvom mjestu. Ali, zdravlje će vam biti stabilno. I dalje ćete se povezivati sa zemljom i prirodom, ali nađite i vremena za svoje zdravlje.

Možda te zanima... Koji horoskopski znak će u 2020. godini imati najviše, a koji najmanje sreće? Psiha i seks

Kvalitete znaka

  • Asertivni ste i agresivni; odvažni i natjecateljski. Stoga se izražavate s entuzijazmom i žestinom, postajući pionir i inicijator.
  • Za vas je život bitka i morate pobijediti. Bitno je biti prvi, pobjeda je sve za vas. Bez obzira na to što ljudi kažu, hrabri ste i tamo gdje se anđeli boje.
  • Ili ste korisni ili smetate. Motivirate druge i tada postajete instrument promjene. Želite da se dogodi nešto novo, pa pokrenete promjene ili vam je dosadno i stvarate probleme.
  • Smisao vašeg života je biti inicijator; biti prvi, biti pionir. Potrebno je da dobijete priliku za avanturu i uzbuđenje. Kada ste aktivni, tada ste zadovoljni. odgovaraju vam poslovi u policiji, vatrogastvu, i oni koje se obavljaju na otvorenom.
  • Trebate razvijati strpljenje, naučiti konstruktivno kanalizirati emocije i razmišljati prije djelovanja. Natjecateljski sportovi pružaju vam zadovoljstvo.


 Izvora:yearly-horoscope.org

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.