Psiha i seks Moje emocije 04. svibnja 2021.

Horoskop za sve znakove za svibanj

horoskop horoskopski znak zodiac
Foto: shutterstock Horoskop
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Astrološki gledano, nalazimo se usred sezone Bika, u ponekad prohladnom, ali sunčanom dijelu godine, ali u sljedećim tjednima dolazi mnoštvo kozmičke drame koju su nam pripremile zvijezde koja će nas 'zagrijati'. Dolazi nam i još jedan retrogradni Merkur od 29. svibnja do 22. lipnja, stoga vežite se, jer polijećemo!

Ovan

Nitko bolje od vas nije svjestan činjenice da nikada nije kasno posvetiti se onome što čovjek voli. Ovan, kao jedan od najstrastvenijih znakova Zodijaka, uvijek ima motivaciju da bez oklijevanja juri za svojim snovima. Važno je da se ne uzrujavajte! Zvijezde će se poslagati vama u koristi i omogućit će vam da pronađete svoju svrhu i potvrdite svoje želje. 

Bik

Ovog mjeseca maksimalno ćete se zauzeti za sebe. Kada je u pitanju vaš osobni život, bit ćete puni energije, a vaš snalažljivi um uvijek će vam doći u pomoć baš onda kad će vam zatrebati. No, nemojte dopustiti da vam vlastiti ego stane na put i omete vas. Također, nemojte odbiti pomoć drugih. Ponekad je baš ona onaj zadnji korak potreban da priča dobije sretan kraj. 

Blizanci

Vaši ciljevi u karijeri počet će se ostvarivati jedan za drugim, a nevjerojatna nebeska energija koja se kreće u našem smjeru samo će pojačati količinu prilika koje će se otvarati pred vama. Iskoristite ovo vrijeme u svoju korist i ispunite svoju profesionalnu viziju. S pravom dozom karizme i inventivnosti možete ostvariti sve što zamislite, a ni nebo vam neće biti granica. Stoga, sanjarite što je više moguće.

Možda te zanima... Žene rođene u znaku bika: Kave su u ljubavnom i obiteljskom životu? Psiha i seks

Rak

Ako se osjećate kao izgubljeni u moru osjećaja, pravo je vrijeme da zastanete, sjednete i odvojite vrijeme te promislite dobro o onome što imate, na kojem ste putu te što želite. Vjerujte u sebe i u procese koji se odvijaju oko vas. Čak kada problemi i prođu kroz vaš periferni vid, nemojte im dopustiti da vas ometu, da posrnete ili da vas negativni glasovi u glavi obeshrabre. Nastavite hrabro dalje!

Lav

Vaš bankovni račun bit će u pozitivnog plusu ovog mjeseca, ali tome se zahvaliti ne budete mogli vašoj štedljivosti, već novom izvoru financija. Već ste i sami svjesni da nema kraja online shoppingu nema kraja, stoga je krajnje vrijeme za novi (honorarni) posao, hobi s džeparcem ili neki drugi način financiranja koji će vam omogućiti pokriti sve troškove koje stvarate u mjesecu. No, taj nosi posao osim spomenutog dat će vam i slobodu da budete kreativniji te da duboko uronite u svoje želje.  

Djevica

Vrijeme je da svoj um otvorite za nove filozofije. Mlad Mjesec u Biku proširit će vašu perspektivu i dati vam motivaciju kakvu niste osjetili godinama. Razumjet ćete sebe, ali i svijet oko vas poprimit će novo značenje što će vas učiniti spremnima da prihvatite odgovornost za svoje postupke. Ona stara energija s vremena na vrijeme i dalje će vas pokušati uvući nazad u neproduktivno vrijeme provedeno u sanjarenju, no nemojte pokleknuti!

Možda te zanima... 3 znaka Zodijaka kojima nikada ne treba reći tajnu i 3 kojima možeš vjerovati do kraja života Psiha i seks

Vaga

Ovaj će mjesec za vas biti pun izazova. Teško ćete savladati emocionalne probleme koji se kreću u vašem smjeru, no što veći općeg stvari proučite to će vam lakše biti. Promjena vašeg shvaćanja ili percepcije stvari ključni je korak ka sreći koja vam se nalazi nadomak ruke, samo trebate krenuti prema njoj. Također, uživajte u druženju s obitelji i zagrlite one koji vam najviše znače.

Škorpion

Sve vaše intimne veze završile su isto. Srećom, Mladi Mjesec u Biku 11. svibnja daje vam novu šansu. Čak i za one koji ne traže dugoročno rješenje, vrijeme je da se otvorite za druge, pričajte o svojim emocijama, svojim osobnim stvarima i pustite drugima da vas upoznaju. Također, nemojte odmah ocijeniti (pozitivno ili negativno) budućnost novog odnosa, pustite da se stvari razvijaju svojim prirodnim tokom.

Strijelac

Ovog mjeseca možda ćete se osjećati kao da od prijatelja ne dobivate dovoljno pažnje i zahvalnosti, no sve će se to promijeniti sredinom svibnja. Nemojte dozvoliti da malene trzavice i vaše nezadovoljstvo rezultiraju sukobom. Cijenite ono što i onog koga imate oko sebe. Dapače, ako se imate kome iskupiti, napravite to sada kako bi sve negativno ostavili iza sebe u prvoj polovici godine. 

Možda te zanima... Iza kojih horoskopskih znakova se skrivaju najbolji muževi i žene Psiha i seks

Jarac

Razmislite o tome da svoje vrijeme uložite u novi hobi tijekom svibnja. Vaše najdublje vizije tada bi se mogle pretočiti na papir, platno ili nešto treće, a to bi omogućilo svijetu i da vidi pravu tebe. Suočite se sa svojim umjetničkim interesima te istražite možete li od njih možda stvoriti i kakav novi pritok financija. No, pazite na nova ulaganja, nemojte pretjerati, kako vam kasnije ne bi bilo žao olako potrošenog, a teško ušteđenog novca. S tim rečeno, morate shvatiti kako bez barem malo ulaganja, ne možete ni očekivati puno toga.

Vodenjak

Romantika je u zraku i potiče vas da napravite prvi korak te se zbližite s vama dragom osobom. Iskoristite ovo vrijeme kako bi pokazali svoju naklonost prema drugima te izađite iz nekih granica koje ste sami pred sebe postavili. Ako ne ljubav, budite sigurni da ćete manifestirati sjajno prijateljstvo temeljeno na uzajamnom poštovanju stoga se nemojte ustručavati napraviti prvi korak. 

Ribe

Svibanj je za vas izuzetno naporan mjesec, zato se pripremite da 'zamahnete perajama' i uživate u samoći. Po prirodi ste već izuzetno osjećajni, a u ovom mjesecu posebno ćete to biti stoga je ponekad najbolje uzeti malo vremena za sebe i napuniti baterije. Ako vam nekoliko dana nije dovoljno, uzmite cijeli tjedan, čak i dva. Zanemarite što ostali misle i utišajte onaj maleni glas krivnje koji se ponekad javlja. Na prvom mjestu svakako trebate biti vi i vaše zdravlje, a poradi njega, ovaj mjesec uživajte isključivo u onome što vam odgovara. 

Možda te zanima... Brutalno iskreni savjeti za svaki horoskopski znak Psiha i seks

Izvor: www.refinery29.com

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.