Psiha i seks Moje emocije 26. travnja 2023.

Žene rođene u znaku bika: Kave su u ljubavnom i obiteljskom životu?

Foto: shutterstock Bik - horoskopski znak
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ona je utjelovljenje božice, ona je simbol majčinstva. Ljubiteljica je ljepote, senzualna, a ponekad čak i hedonistički raspoložena, žena bik prirodno prihvaća fine stvari u životu.

Ne samo da ima profinjen ukuse u materijalnim dobrima, već duboko poštuje prirodu. Žena bik je supstancijalna žena koja svoje tijelo tretira kao sveti hram. Ona je personificirano obilje. Bik je fiksni znak, što znači da ćete kod žena rođenih pod znakom bika pronaći osobine poput odlučnosti, samopouzdanja i ustrajnosti. To su žene moćne snage s kojima treba računati, kad nešto odluče to će i ostvariti. Žena bik ima snažan fokus i zastrašujuću radnu etiku. Vrijedno radi, a kad završi s poslom zna i kako se najbolje opustiti. Njezine je osobine čine stabilnom i pouzdanom. Ako smatra da nešto treba napraviti, pobrinut će se da to učini dobro, sve do završnih detalja. Odvojiti vrijeme za olakšanje i uživanje u životu neophodno je za dobrobit i ravnotežu ovih strpljivih i ustrajnih žena.

Žena bik: Ljubav i seksualni život

Vjerna prijateljica, druželjubiva i  gorljiva ljubavnica, sve to žena bik može biti cijeli život, osim ako se ne pređu njezine granice. U tom se slučaju pripremi osjetiti njezine rogove. Jednom kad nešto odluči, teško će promijeniti mišljenje pa treba zaboravi na pokušaj razuvjeravanja. Možda će vas iznenaditi njezin smisao za humor, koji može biti razigran, pa čak i šokantno raskalašan. Ovo je veza u kojoj ćete uživati ​​od srca, počastite je kao utjelovljenje Afrodite i ona će vas obasipati darovima svoje raskošne prirode. Ona će vas, bez sumnje, naučiti stvar ili dvije. Žena bik duboko je senzualno biće i seks smatra jednim od najvećih oblika umjetnosti.

Voli puno predigre, maženja, međusobne masaže i dugih sati dodira. Možete računati na nju da će biti temeljita i posvećena postizanju onog što želi od seksualnog iskustva. Ona stvarno nema vremena nagovarati sramežljivog ili suzdržanog partnera da izađe iz svoje ljušture. Ili ste spremni tutnjati i uhvatiti bika za rogove, ili ćete joj vidjeti rep dok spretno odlazi. Ako naučite kako voljeti ovu zemaljsku božicu onako kako ona zaslužuje, možete biti samo vaša, barem neko vrijeme. Žene ovog znaka su obično nepokolebljive u odnosima i pouzdane. Zaradite to povjerenje i naći ćete se blagoslovljenim od  Nebeske kraljice u zemaljskom obliku, za koju se možete kladiti da će naporno raditi kako bi odnos između vas postao vizija blaženstva.

Žena bik: Kućni život i obitelj

Na nju nevjerojatno utječe njezino osobno okruženje i pobrinut će se da se svatko tko uđe u njezinu kuću osjeća ugodno kao i ona. Njezin je namještaj praktičan i ugodan. Ručno izrezbareni drveni elementi ili grubo klesani komadi uvijek su privlačni ovoj zemljanoj dami i ne biste se trebali iznenadili kad biste pronašli njezine prozorske daske prekrivene kristalima, sukulentama u loncima i pronađene predmete sa zemlje poput šišarki, pera, školjki. Prirodni svijet utočište je za njih, a najsretnija je kad može gledati kroz prozore i vidjeti uglavnom drveće. Slabo svjetlo i zapaljene svijeće stvaraju intimnu atmosferu za zavođenje osjetila koju ona tako urođeno razumije. Miris finog tamjana često se zadržava u zraku.

Možda te zanima... Bik, portret znaka: Vrline, mane i tajno oružje Psiha i seks

Žene bik izvrsne su njegovateljice i kuharice. Nijedno dijete majke bika nikada neće biti gladno niti će mu biti hladno. Na svim krevetima ima toplih pokrivača, a stolci i sofe mogu se dodatno omekšati pahuljastim ovčjim kožama. Ovo je prostor za majku i dijete da se odmaraju, maze, čitaju priče, pjevaju pjesme, jedu slasnu i hranjivu kašu te promatraju svijet. Biku je važan dodir pa ne dostaje ni zagrljaja. Rutina je važna karakteristika u kućanstvu bika, a disciplina se slijedi jer to uvijek ima tako savršen smisao. Čvrsti, utemeljeni bik stvara sigurno utočište za napredovanje svih bića.

 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      ExtremeUslugazajma

      Trebate li zajam? Ekstremni zajmovi su vam dostupni i oni daju zajam u iznosu od 2,5 posto koji se primjenjuje danas i vi ćete biti zahvalni. Kontaktirajte ih na sljedeće načine. Whatsapp: +1 (631) 458-5021 E-adresa: Extremeglassloans20@gmail.com Vrijedni su povjerenja i ne varaju, jer sam od tada s njima, pa iskoristite ovu priliku da se zapanjite

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.