Psiha i seks Moje emocije 11. siječnja 2020.

Horoskop za Strijelce za 2020. godinu: Zdravlje, ljubav i posao

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Tijekom lipnja se suzdržite od riskantnih i nepromišljenih odluka. Ne vidite dobro neke okolnosti, možda i umišljate probleme koji ne postoje. Posebno osjetljivo mjesto bit će ljubavni odnos, ali i odnosi s obitelji. Vodite računa i o zdravlju, osobito o stopalima, bedrima i kukovima.

Ljubav i odnosi

Novi početak je pred vama. Nakon što je Jupiter godinu dana blagoslovio vaš znak povoljnim promjenama i novim prilikama, u 2020. je vrijeme da oplodite naučeno i primijenite shvaćeno. Možda ste stavili točku iza jednog odnosa i krenuli u novi, a možda ste i shvatili što sve dobivate u postojećoj vezi i koliko je ona bitna za vas.

O čemu god da je riječ, u idućih godinu dana ulazite u doba preporoda. Kao da ne dopuštate da vas više bilo što izbaci iz tračnica. Probudit će se i vaš avanturistički duh kojim ćete od početka srpnja pa sve do kraja godine nezaustavljivo osvajati i uživati u bogatom ljubavnom i društvenom životu.

Bit će još nekih promišljanja o tome da se vratite unatrag. Osvrtat ćete se prema svojoj prošlosti, no bit ćete sve svjesniji da tamo nema više ništa što bi vas emocionalno nahranilo i zadovoljilo. Postajete sve jasniji samima sebi i kao da točno znate što tražite i s kim želite stvarati obiteljski i privatni život.

Vrijeme za ljubav: Kolovoz bi mogao biti jedan od emocionalno uzbudljivijih mjeseci u godini. Osjećat ćete se zaljubljeno, bit ćete puni snage i svjesni vlastite privlačnosti. Posljednji mjesec u godini obogatit će vas srećom i jednim velikim ispunjenjem kojeg već dugo priželjkujete.

Možda te zanima... Horoskop za siječanj za svih 12 znakova Psiha i seks

Posao i novac

Pred vama je godina velikih poslovnih i financijskih ostvarenja. Koliko ćete od svih tih mogućnosti iskoristiti, ovisit će o vama. Izgledno je da se mijenja vaša financijska struktura jer može doći do većih ulaganja ili u dom ili u posao, no nemojte strahovati za budućnost.

Prilika za veću i bolji zaradu će biti i više nego što možete zamisliti, osobito ako vjerujete u sebe i svoje sposobnosti. Možda vas čeka i unaprjeđenje ili bonus za dobro odrađeni poslovni projekt. Vaše znanje i vaše sposobnosti su sada na cijeni, no nemojte čekati potvrdu izvana, izborite se sami za ono što smatrate da vam pripada i da zaslužujete.

Budući da ćete imati mnogo energije i odlučnosti da ostvarite zamišljeno, prepreke će biti lako premostive. Pobrinite se da u ovoj godini oplodite sve ono što ste godinama iza vas naučili i stvarali.

Vrijeme za posao: Tijekom siječnja očekuje vas jedna velika odluka koja će biti financijske prirode, a s njom ćete simbolično odrezati pupčanu vrpcu koja vas veže uz prošlost. Iznimno dobar bit će i prosinac u kojem će vaše poslovne kvalitete i sposobnosti posebno doći do izražaja.

Možda te zanima... Veliki horoskop za 2020. za sve znakove Psiha i seks

Zdravlje i forma

Bit ćete u odličnoj formi gledajući presjek godine. Naravno da će biti i razdoblja u kojima ćete se lošije osjećati (ožujak, lipanj), no generalno gledajući bit će izdržljivi, snažni, otporni na bilo kakve ozbiljnije smetnje ili bolesti. Entuzijazam i fizička snaga bit će na zavidnoj razini, osobito ako se budete aktivno bavili sportom, što je za vas od izuzetne važnosti.

Možda te zanima... Koji horoskopski znak će u 2020. godini imati najviše, a koji najmanje sreće? Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.