Psiha i seks Moje emocije 10. siječnja 2020.

Horoskop za Škorpione za 2020. godinu: Zdravlje, ljubav i posao

Foto: Guliver Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Od 9. rujna do 14. studenog pripazite na zdravlje. Odustanite od aktivnosti koje vas fizički iscrpljuju. Obavite liječnički pregled, osobito ako ste u prošlosti imali nekih poteškoća. Donesite odluke kojih ćete se pridržavati, a koje će biti bitne za vašu zdravstvenu situaciju.

Ljubav i odnosi

Godina 2020. bi po svim astrološkim parametrima treba biti za vas uspješna i produktivna godina i to na svim područjima života. Kroz ljubavni život vam dolazi više zadovoljstva, ali i novih prilika. Moguće je i da se nađete u jednom ozbiljnom iskušenju, odnosno da vas privuče osoba koja je potpuno drukčija od vašeg idealnog tipa partnera i to će vam biti jako intrigantno i uzbudljivo.

Pitanje je koliko ćete biti u stanju održati vjernost, no ako zaista volite svog partnera, sigurno je da ćete donijeti dobru odluku. Sada možete stabilizirati i učvrstiti odnose s osobama do kojih vam je stalo i unijeti neke nove sadržaje u svoju vezu ili brak, možda i započeti zajednički život s voljenom osobom. No od iznimne važnosti bit će vam vaša sloboda.

Nećete podnositi nikakve stege i okove. Bude li partner mogao pratiti vašu slobodoljubivost, još ćete ga više zavoljeti. No bude li ljubomore, ucjena, prigovaranja, može doći i do prekida veze, odnosno do gašenja osjećaja u vama.

Vrijeme za ljubav: Ožujak će biti jedan od romantičnijih mjeseci u godini. Putovanje s voljenom osobom bit će pun pogodak. Tražite li novu ljubav, očekujte neočekivano od kraja studenog pa sve do kraja prosinca kada bi u vaš život mogao ušetati netko poseban i za vas očaravajući.

Možda te zanima... Horoskop za siječanj za svih 12 znakova Psiha i seks

Posao i novac

Vrlo plodna godina je pred vama. Puno ćete raditi, ali trud koji ćete ulagati u posao će vam se višestruko isplatiti. Dosta je naglašeno polje honorarnih poslova, putovanja, kao i rada i suradnje s medijima, obrazovnim ustanovama. Imate puno toga za ponuditi drugima, stoga radite na osobnoj promociji, širite i razmjenjujte svoje ideje, pišite, učite, pohađajte predavanja i edukacije kojima možete obogatiti svoje znanje.

Možda ćete jedan dio godine dosta putovati radi posla, a od ljeta pa sve do kraja 2020. radne aktivnosti će se ne samo povećati, već i ubrzati. Bit će vam potrebna pomoć jer nećete sve stizati sami. Pazite samo da se taj naporniji poslovni ritam ne odrazi na vaše zdravlje i da ne dođe do premorenosti. Financijska situacija je više nego dobra, osobito tijekom prve polovine godine. Od kolovoza pa do kraja godine reducirajte troškove.

Vrijeme za posao: Siječanj bi vam mogao donijeti porast primanja ili ponudu za posao koja će biti financijski primamljiva. Odličan je i kraj godine. Shvatit ćete koliko vaš rad vrijedi i koliko ste korisnog znanja usvojili u protekle dvije godine kojeg sada možete kapitalizirati.

Možda te zanima... Veliki horoskop za 2020. za sve znakove Psiha i seks

Zdravlje i forma

Zdravstvena situacija bit će dosta dobra, osobito ako se ne budete naprezali preko granica svojih mogućnosti. Posao i novac jesu važni, ali ne do te mjere da utječu na vaše zdravlje. Tijekom jeseni usporite malo tempo, čuvajte se upalnih procesa. Odlučite li se početi ozbiljnije baviti sportom, postat ćete zadovoljniji svojim izgledom i imat ćete više snage i energije.

Možda te zanima... Horoskop za Vage za 2020. godinu: Zdravlje, ljubav i posao Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.