Psiha i seks Moje emocije 09. siječnja 2020.

Horoskop za Vage za 2020. godinu: Zdravlje, ljubav i posao

Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Retrogradni Mars bi od 9. rujna do 14. studenog mogao unijeti prolaznu pomutnju u ostvarenje vaših planova i zamisli. Nemojte se sudarati za zidovima, ako će nešto stati ili biti zakočeno, i za to postoji razlog. Budite strpljivi, sve će se razjasniti nakon 14. studenog.

Ljubav i odnosi

Ovo bi mogla biti jedna od onih godina u životu u kojoj svodite račune, godina u kojoj odlučujete što i kuda dalje. Vjerojatno ste već primijetili da su neke osobe otišle iz vašeg života i da se vaš privatni život jako promijenio. Ako ste u dugoj vezi ili braku, moglo je doći i do većih problema ili kriza koje su narušile povjerenje, pa i stabilnost odnosa. Možda ste i pristajali na manje nego zaslužujete ili bili u vezi s osobom koja vam nije mogla dati ono što vama treba.

Sada je pred vama 12 mjeseci vrlo intenzivnih i burnih ljubavnih iskustava koje će ne samo uroditi novih spoznajama, već i možda novom ljubavnom pričom koja će vas odmaknuti od prošlosti i stalnog vraćanja unatrag. Možda ta nova osoba neće doći u vaš život kako bi tu ostala, već samo kako bi vam pomogla da se odmaknete od odnosa u kojem je nestalo ljubavi i bliskosti. Ako ste sami, dopustite si vrijeme istraživanja, sve dok ne pronađete onu osobu za koju ćete moći reći – e to je ona prava! Vrijeme za ljubav: Travanjski utjecaji bit će vrlo zavodljivi i strastveni. Idealan mjesec za provode, ali i za fatalne noćne susrete. U studenom su mogući izvanbračni izleti, odnosno spojevi koji će se bazirati isključivo na tjelesnoj privlačnosti.

Možda te zanima... Veliki horoskop za 2020. za sve znakove Psiha i seks

Posao i novac

Pokušajte izdržati još ovu godinu jer će nakon nje sve krenuti nabolje. Saturn i Pluton u Jarcu već duže vrijeme testiraju vašu izdržljivost. Vjerojatno je bilo nekih problema na poslu i u obiteljskom životu, a sada je vrijeme da podvučete crtu, zauzmete stav i donesete konačnu odluku. Shvatit ćete da vam možda okolnosti na poslu postaju sve teže izdržive, pa ćete ili pokušati raditi nešto privatno ili se baciti u potragu za novim poslom. Što će godina više odmicati, to ćete biti svjesniji da privodite kraju jedan poslovni ciklus i da je vrijeme za nešto sasvim novo.

A što je to novo vrlo vjerojatno biste mogli doznati već pod kraj godine kada će vam se otvoriti jedna nova prilika koja će vam pomoći da krenete prema naprijed. Izvjesna su i neka ulaganja u dom, selidbe, a neke očekuje kupoprodaja nekretnine ili renovacija stambenog prostora.

Vrijeme za posao: Ono što će se događati u rujnu pomoći će vam da u mjesecima koji slijede donesete odluku koja će biti značajna za vašu poslovnu budućnost. U drugoj polovini studenog imate priliku povećati svoje prihode tako što ćete pronaći dodatni izvor prihoda ili tražiti povišicu.

Možda te zanima... Horoskop za siječanj za svih 12 znakova Psiha i seks

Zdravlje i forma

Već duže ste vrijeme izloženi povećanim naporima i stresu. Puno toga se promijenilo u vašem životu zbog čega ste manje uživali, a više bili pod grčem. Sada je vrijeme da to promijenite i prestanete misliti na druge, već na sebe. Pripazite na kralježnicu, zglobove, bubrege i mjehur, osobito od ljeta pa do kraja godine.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.