Psiha i seks Moje emocije 06. siječnja 2020.

Horoskop za Rakove za 2020. godinu: Zdravlje, ljubav i posao

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Bit će nešto napornijih razdoblja u godini, ponajviše zbog dugotrajnog boravka Marsa u znaku Ovna što bi vam moglo oduzimati energiju i izlagati vas aktivnostima koje ćete nešto teže podnositi. U listopadu i studenom recite 'ne' svemu što vas ugrožava. Ne donosite odluke iza kojih ne možete stati.

Ljubav i odnosi

Sudeći po planetarnim utjecajima, pred vama je godina odluke. Kakva odluka je posrijedi, ponajviše ovisi o situaciji u kojoj se trenutno nalazite. Loši odnosi neće preživjeti. Napuštate sve ono što vas opterećuje ili guši. Izgledno je da će vas neke okolnosti staviti pod pritisak, ali to će biti neminovno kako biste napokon stavili točku iza nekih odnosa koji su davno izgubili vrijednost za vas i nemaju perspektivu u budućnosti. Jako je važno da se zaštitite od osoba koje vas iscrpljuju i kradu vam energiju. Pronađite mir s prošlosti, a svaki povratak unatrag pokazat će vam da tamo više nema ništa za vas. Promatrajte što će se događati u siječnju. Važan mjesec za vaše odnose. No godina pred vama posadit će i sjeme novih mogućnosti.

Možda vam upravo novo poznanstvo omogući da odete iz odnosa koji vam je teretan ili vas novi posao ili kvalitetniji životni sadržaji odmaknu od mjesta koja vas ispunjavaju tugom i brigom. Vrijeme je za puštanje i otpuštanje starih navika, strahova i nesigurnosti. Vrijeme je za buđenje i shvaćanje da za vas dolazi bolje sutra, samo si to morate dopustiti.

Vrijeme za ljubav: Ožujak bi mogao biti mjesec buđenja strasti, ali i razdoblje u kojem donosite važnu odluku vezanu uz svoj ljubavni život. Ljeto, ponajviše kolovoz, budi strasti i privlačnost prema osobi koja će vas osvojiti svojom samouvjerenošću.

Možda te zanima... Horoskop za siječanj za svih 12 znakova Psiha i seks

Posao i novac

Ponekad će vam biti teško manevrirati između zahtjeva privatnog i poslovnog života. Očekuju vas veće odgovornosti i neki novi poslovi koji vam neće ostaviti mnogo slobodnog vremena, osobito u drugoj polovini godine. No shvatite to kao konačno rješavanje nekih problema iz prošlosti i put u novu i perspektivniju budućnost. Učite određivati prioritete i odmaknite se od osoba koje vam oduzimaju vrijeme i energiju za ono što vam je bitno. U vaš će život ući i ljudi koji će vas ohrabriti ili educirati da pokrenete neke poslove ili inicijative koje duže vrijeme odlažete. Obratite više pažnje na imovinu drugih ljudi.

Možda ćete u drugoj polovini godine rješavati važna pitanja vezana uz nasljedstvo ili kredit, te udariti temelje nekim novim poslovima koje ćete početi ostvarivati od 2021. U drugoj polovini godine također više pažnje posvetite odnosu s nadređenim osobama, na tom polju može doći do nekih promjena.

Vrijeme za posao: Lipanj i srpanj bit će za vas dva važna mjeseca u poslovnom smislu. To je vrijeme kada možete napredovati u ispunjenju ambicija, ali i poslovno se usavršavati, ulagati u svoje obrazovanje. Kolovoz bi vam mogao donijeti nove prilike za zaradu i rješavanje nekih financijskih problema iz prošlosti.

Možda te zanima... Veliki horoskop za 2020. za sve znakove Psiha i seks

Zdravlje i forma

Od ljeta pa sve do kraja godine vodite računa o svom zdravlju. Puno obaveza, dosta kretanja, ali i povećanih napora, odrazit će se na vaše raspoloženje koje će biti podložnije oscilacijama. Kontrolirajte vid, pluća, vježbajte redovito i naučite stati i odmoriti se. Brinite o sebi i priuštite si povremeni bijeg od svih tereta i obaveza.

Možda te zanima... Horoskop za Blizance za 2020. godinu: Zdravlje, ljubav i posao Psiha i seks Možda te zanima... Horoskop za Bikove za 2020. godinu: Zdravlje, ljubav i posao Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.