Psiha i seks Moje emocije 04. siječnja 2020.

Horoskop za Bikove za 2020. godinu: Zdravlje, ljubav i posao

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kretanje Marsa znakom Vodenjaka od početka travnja do 13. svibnja moglo bi vas prilično iscrpiti. Više pažnje posvetite zdravlju, osobito grlu, vratu, kralježnici, želucu i koljenima. Suzdržite se od rizičnih i nepromišljenih odluka. Budite strpljivi.

Ljubav i odnosi

Pred vama je godina renovacije ljubavnog života i vaših odnosa. Uran je u vašem znaku i s njim pomičete granice, doživljavate iskustva koja nikada prije niste imali prilike proći. Sve je neobično, pomalo i neočekivano, pa može doći do naglih razdvajanja, ali i spajanja. Jupiter u Jarcu obećava više sretnih prilika. Samci bi sreću mogli pronaći u drugom gradu ili s osobom koja puno putuje ili je pak stranac. Bit će više optimizma i za one koji su u braku i vezi. Moći ćete jasnije vidjeti prednosti svog odnosa, a nedostaci neće toliko dolaziti do izražaja.

Nekima bi 2020. mogla donijeti drugi brak, odnosno poznanstvo i vezu s osobom koja bi mogla završiti ozbiljnom vezom ili brakom. No Uran u vašem znaku traži slobodu i oslobođenje, stoga će neka razdvajanja biti neizbježna, bez obzira radi li se o ljubavi, prijateljstvu ili obitelji. Odluku ćete donijeti naglo, a upravo bi vam to razdvajanje moglo donijeti u život i neke nove prilike za ostvarenje ljubavnog zadovoljstva.

Vrijeme za ljubav: Ožujak bi mogao donijeti novu ljubav, putovanje, poznanstvo s osobom koja će u idućih godinu dana snažno utjecati na vas i vaš život. Vezani će u ovom mjesecu primati mnogo pažnje i ljubavi od partnera. Tražite li flert, uzbuđenje, krenite u potragu za takvim iskustvom u srpnju.

Možda te zanima... Horoskop za siječanj za svih 12 znakova Psiha i seks

Posao i novac

Okolnosti u vašem poslovnom životu će se poboljšavati na način da ćete bolje iskorištavati prilike koje vam dolaze ususret. Tražite li neku promjenu, bolji posao ili pak razmišljate o odlasku u inozemstvo – ovo je vaša godina! Učenje, obrazovanje, profesionalno usavršavanje je jako dobro aspektirano i upravo bi vam ulaganje u znanje ili prekvalifikacija mogli otvoriti neka nova vrata u budućnosti. Važno je da ne stojite na mjestu i ne čekate da se nešto promijeni samo od sebe. Pokrenite stvari, krenite u potragu za boljim statusom, boljim poslom, većim primanjima. Ako radite posao koji vas zadovoljava, možete i napredovati, odnosno primiti neke zasluge ili priznanja za dobro obavljen posao.

Za razliku od godine na izmaku, predstojeća bi mogla donijeti i povoljnije prilike na financijskom planu. Bit će mnogo perspektivnija i stabilnija u materijalnom pogledu. Planirate li neka ulaganja, prodaju, kupovinu – nećete pogriješiti.

Vrijeme za posao: Početak godine ukazuje na jednu poslovnu prekretnicu koja će dugoročno biti dobra za vas. Kraj travnja i razdoblje do 11. svibnja jedno je od najznačajnijih poslovno- financijskih razdoblja u godini. Merkur vam pomaže da na najbolji mogući način iskoristite svoje resurse i ostvarite ambicije. Mogući su i financijski dobici.

Možda te zanima... Veliki horoskop za 2020. za sve znakove Psiha i seks

Zdravlje i forma

Oporavljate se od nekih smetnji i tegoba, bilo emocionalnih, bilo zdravstvenih. Imate više optimizma, energije, a novi životni sadržaji obogatit će vašu svakodnevicu pa ćete biti zadovoljniji sobom, čak i sretniji. Godina je dobra za osobni razvoj, ali i za ulaganje u svoj izgled i zdravlje. Promjenom navika, poboljšat ćete kvalitetu svog života.

Možda te zanima... Horoskop za Ovnove za 2020. godinu: Ljubav, zdravlje, karijera, novac Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.