Psiha i seks 21. studenoga 2020.

Horoskop otkriva gdje trebaš odvesti partnera na večeru

Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Gdje bi odvela partnera na večeru? Kako ćeš saznati njegovu omiljenu hranu i okuse tijekom početaka romantične veze? Astrologija ti daje ideju koja se temelji na odabiru omiljene hrane prema horoskopskom znaku tvog partnera. Tako su Ovnovi veoma nestrpljivi za stolom, a Ribe je veoma teško zadovoljiti.

Gdje odvesti partnera na večeru na temelju njegove astrološke sklonosti prema određenoj hrani? Saznaj koja je najbolja opcija za tvog partnera, prema Astrology.com.

Ovan

Vole vruće. Raznolikost je za njih začin života. Ovnovi su nestrpljivi što se hrane tiče. Stoga, kad vodite Ovna na večeru, rezervirajte stol u restoranu i odaberite jelovnik puno ranije nego obično, kako bi ugodili nestrpljivom Ovnu.

Bik

Vole obrok s egzotičnim jelima. Žele eksperimentirati s hranom i više vole kontinentalnu hranu. Otmjeni talijanski restoran u gradu! To je pravo mjesto za njih. Mogu se prilagoditi bilo kojoj vrsti hrane, ali bolje je njima prepustiti naručivanje hrane.

Blizanci

Blizanci više vole domaću hranu i nisu izbirljivi. Sve vole isprobati, ma koliko to neobično zvučalo. Tradicionalna večera kod kuće dobro se slaže s Blizancima. Dobri su kuhari i treba im dopustiti da sami biraju što im se sviđa na jelovniku, bez pretjeranih sugestija.

Možda te zanima... Što si bila u prošlom životu prema horoskopskom znaku Psiha i seks

Rak

Imaju specifičan ukus za hranu. Oni se ponose svojim kulinarskim umijećem i žele pohvalu drugih za svoj trud. Odvedi Raka na provjereno mjesto gdje mogu naručiti hranu koju vole. Bez eksperimenata, molim!

Lav

Radije bi jeli toplu juhu u najskupljem restoranu nego prefini kompleksni obrok u restoranu u blizini. Vole vrhunska vina koja se dobro sljubljuju s finom hranom. Dakle, najbolja kombinacija za Lava je veoma skupo mjesto s najboljim vinima. Upravo na takvo luksuzno mjesto trebaš povesti svog partnera Lava na romantičnu večeru.

Djevica

Pregledavaju posuđe; osvrni se oko sebe da vidiš ima li prašine i provjeri ima li drugih nedostataka u tvojoj kuhinji ili restoranu u koji si ga odvela. Vole najfinije restorane, koji blistaju od čistoće i poslužuju više vrsta najpoznatijih mineralnih voda, a jela se poslužuju u bijelim rukavicama. Ponekad su previše zahtjevni i kalkuliraju unos svake kalorije, a ponekad mogu pojesti bilo što.

Vaga

Oni su senzualni izjelice, koji uživaju u svakom zalogaju i uživaju u svakom djeliću ponuđene hrane. Uživaju u obroku serviranom u najfinijem porculanu uz tihu glazbu. Zanimljivi su u svakom smislu kada je riječ o gastronomskim odabirima - istančanog i eklektičnog okusa koji te može iznenaditi.

Škorpion

Nisu jako koncentrirani na hranu i ne smeta im ni jesti na mračnim, prljavim ne baš otmjenim mjestima. Obožavaju jesti prirodnu hranu kao što su jaja i gljive i ne smeta im dan za danom jesti istu hranu. 

Možda te zanima... Horoskop za studeni za sve znakove Psiha i seks

Strijelac

Oni vole egzotičnu kuhinju. Najviše vole hranu poput orašastih plodova, suhog voća, sira, maslaca itd. Također vole isprobavati nove okuse, strane kuhinje, a omiljena im je azijska hrana. Kremasti kolači, torte i sladoledi su slastice koje biraju za desert.

Jarac

Njima je najteže udovoljiti. Nije ih sram nakon narudžbe izaći iz restorana, ako pronađu nešto što nije po njihovom ukusu. Jarci su pronicljivi i pridaju veliku važnost ponašanju osoblja i načinu posluživanja hrane. Nikada ih nemoj voditi na skupa mjesta jer račun uspoređuju s kvalitetom hrane i usluge.

Vodenjak

Obrok za njih nije samo hrana, već i iskustvo. Izbirljivi su i u odabiru društva s kojim izlaze, ali i restorana. Sviđa im se kad je sve na svom mjestu. Prvo piće, hladno predjelo, toplo predjelo, glavno jelo, desert itd. Vodi ga u najbolje restorane čak i ako su jako skupi.

Ribe

Njihovim prehrambenim navikama upravlja raspoloženje. Opijaju se kad su depresivni. Ali kad su sretni, uživaju u bilo čemu. Na neki je način teško izvesti Ribe na večeru, jer one vole jesti samo kad su sjetne. Mogu jesti bilo što, a ponekad im se ne sviđa i najukusniji obrok, ovisno o njihovom raspoloženju.

Možda te zanima... 4 najsebičnija horoskopska znaka Psiha i seks

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.