Psiha i seks 11. rujna 2023.

Horoskop i savjet tjedna za sve znakove

Foto: shutterstock Horoskop
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Svatko će imati priliku za rast ovaj tjedan, ali na različitim poljima. Otkrijte u kojim su vam segmentima zvijezde više, a u kojima manje naklonjene.

Ovan

Istražite svoje strasti i hobije. Odvojite vrijeme za aktivnosti koje vam donose radost, bilo da se radi o slikanju, plesu, pisanju ili bilo kojem drugom samoizražavanju. U svom profesionalnom životu možete pronaći inspiraciju i inovaciju u svom poslu. Izvrsno je vrijeme za predlaganje novih ideja ili nastavak karijere koja je u skladu s vašim strastima. Obiteljska dinamika mogla bi biti emocionalno nabijena ovaj tjedan. Provedite kvalitetno vrijeme s voljenima, bavite se aktivnostima koje opuštaju. Vjerojatno ćete privući nove prijatelje i ponovno se povezati sa starim. Posjećujte društvena događanja na kojima možete pokazati svoju šarmantnu osobnost.

Savjet tjedna: Istražite svoje hobije.

Bik

Vrijeme je da se usredotočite na svoju dobrobit, njegovanje svojih emocionalnih potreba i stvaranje skladnog okruženja u vašem domu. Možda ćete se naći rastrgani između profesionalnih obaveza i obiteljskih stvari. Bitno je dati prioritet oba aspekta, ali i postaviti granice kako biste spriječili izgaranje. Mogu se pojaviti neočekivani troškovi vezani uz vaš dom ili voljene osobe, stoga je ključno imati određeni proračun. Usredotočite se na štednju i mudro ulaganje. U vezi ćete osjećati jaču potrebu za emocionalnom intimnošću i možda ćete tražiti dublje veze s partnerom. Pobrinite se za dovoljno odmora i zdravu prehranu kako biste podržali svoje opće dobro.

Savjet tjedna: Usredotočite se na osobno blagostanje.

Blizanci

Vaš će obiteljski život imati koristi od vaših poboljšanih komunikacijskih vještina ovog tjedna. Obratite se članovima obitelji s kojima niste razgovarali neko vrijeme i pokušajte riješiti sve dugotrajne sukobe. Financijski, ovaj bi tjedan mogao donijeti neke neočekivane troškove, ali vaš agilni um pomoći će vam u pronalaženju kreativnih rješenja. Ključno je mudro planirati proračun i odrediti prioritete potrošnje. Izbjegavajte impulzivne kupnje i usredotočite se na dugoročne financijske ciljeve. Vaša sposobnost da jasno artikulirate svoje misli impresionirat će nadređene i suradnike. Budite otvoreni za suradnju i budite timski igrač. Prihvatite priliku da se povežete s drugima i proširite svoj društveni krug.

Savjet tjedna: proširite svoj društveni krug.

 
Možda te zanima... Horoskop za rujan za sve znakove Psiha i seks
 

Rak

Možda ćete iskusiti pojačanu ambiciju i želju za priznanjem. Ovo je sjajno vrijeme da pokažete svoje vještine i date više od sebe na poslu. Vaša predanost mogla bi unaprijediti vašu karijeru, bilo da se radi o povišici, unapređenju ili jednostavno stjecanju poštovanja vaših kolega i nadređenih. Ovo je također povoljno vrijeme za ulaganja, sve dok istražujete i izbjegavate impulzivne odluke. Vjerujte svojoj intuiciji kada su u pitanju financijski izbori. Ovaj bi tjedan mogao donijeti mješavinu emocija. Možda ćete se naći u situaciji da preispitujete ono što zaista cijenite u vezi. Bitno je biti iskren prema sebi i svom partneru o svojim potrebama i očekivanjima.

Savjet tjedna: Upravljajte svojim emocijama.

Lav

Ovaj tjedan ćete uvidjeti da vaše emocionalno stanje snažno utječe na vaše postupke i reakcije. Iskoristite ovu energiju u svoju korist tako što ćete ostati povezani sa svojom nutrinom. Bit ćete prilično vidljivi na poslu. Vaše će emocije biti povišene, stoga je održavanje profesionalnosti ključno. Prilikom donošenja odluka oslanjajte se na logiku i činjenice. Uz pažljivo planiranje i bistru glavu, možete donijeti dobre financijske odluke koje će vam dugoročno koristiti. Samci se mogu naći u većoj harmoniji sa svojim emocijama, što ovo čini izvrsnim vremenom za povezivanje s potencijalnim partnerima na dubljoj razini.

Savjet tjedna: Zadržite profesionalnost.

Djevica

U svom profesionalnom životu savjetuje vam se da radite iza scene. Odmaknite se od svjetla reflektora i usredotočite se na izvršavanje zadataka koji zahtijevaju pažnju na detalje. Intuicija će vas voditi u rješavanju složenih problema i donošenju važnih odluka. Financijski, ovaj je tjedan vrijeme za pažljivo planiranje i izradu budžeta. Novčana pitanja mogu postati zbunjujuća, stoga vodite svoje evidencije u redu i tražite jasnoću kada je to potrebno. Imajte suosjećajan i strpljiv pristup u radu s članovima obitelji. Pažljivo saslušajte njihove brige i ponudite svoju podršku bez osuđivanja. Posavjetujte se s liječnikom za smjernice ako imate bilo kakvih dugotrajnih zdravstvenih problema.

Savjet tjedna: Radite iza scene.

 
žena Možda te zanima... Astro profil djevice: Osobine, ljubav, karijera, obitelj i prijetelji Psiha i seks
 

Vaga

Ostanite otvoreni za nova prijateljstva i prilike, što može dovesti do neočekivanih blagoslova. Vaš ugled i vidljivost u vašem području mogu porasti, otvarajući nove izglede za karijeru. Ako tražite promjenu posla, ovo je izvrsno vrijeme da istražite mogućnosti putem svojih veza. Financijski, ovaj tjedan naglašava grupna ulaganja i zajedničke financijske ciljeve. Razmislite o udruživanju snaga s prijateljima ili kolegama u financijskim pothvatima. Obiteljska pitanja su relativno mirna ovaj tjedan, što vam omogućuje da se usredotočite na svoj društveni život. Iskoristite priliku da u svoje društvene krugove dovedete članove obitelji, jačajući svoje veze.

Savjet tjedna: započnite akciju.

Škorpion

Vaša karijera ide uzlaznom putanjom. Vaš će naporan rad i predanost primijetiti nadređeni, što može dovesti do priznanja ili promaknuća. Ostanite usredotočeni, zadržite pozitivan stav i iskoristite prilike za umrežavanje. Ako ste razmišljali o ulaganjima ili financijskom planiranju, sada je vrijeme da nešto poduzmete. Vaš disciplinirani pristup polučit će pozitivne rezultate. Što se tiče pitanja srca, ovaj tjedan može donijeti neke izazove. Vaši zahtjevi u karijeri mogu ostaviti manje vremena za vašeg partnera ili potencijalne romantične interese. Ključno je otvoreno komunicirati s voljenom osobom o svom rasporedu i pokušati stvoriti trenutke povezanosti.

Savjet tjedna: Upravljajte svojim osobnim životom.

Strijelac

Vrijeme je za traženje višeg znanja i inspiracije u svijetu oko vas. Budite otvorenog uma i prihvatite promjene čim dođu. Možda će vas privući projekti ili prilike koje uključuju putovanja, obrazovanje ili rad s ljudima iz različitih kultura. Obiteljske stvari mogu zahtijevati vašu pažnju ovaj tjedan. Članovi obitelji mogu imati različita stajališta ili vrijednosti, što dovodi do potencijalnih sukoba. Ako ste u vezi, isplanirajte romantični bijeg ili zajedno istražite nove aktivnosti kako biste ponovno zapalili iskru. Bavite se fizičkim aktivnostima koje njeguju vašu dušu, poput joge, planinarenja ili istraživanja prirode.

Savjet tjedna: Posvetite se obiteljskim stvarima.

Jarac

Vaš društveni život mogao bi doživjeti neke promjene ovaj tjedan. Možda ćete biti privučeni značajnijim vezama s prijateljima i poznanicima. Zajedničke tajne mogle bi ojačati vaše veze. Budite oprezni kome vjerujete. Očekujte duboke emocionalne veze i povećanu intimnost ako ste u predanom partnerstvu. Samci bi mogli biti privučeni nekome s tajanstvenom aurom. Skrivene prilike i resursi mogu vam privući pozornost. Financijska pitanja mogu postati složenija ovaj tjedan, ali možete se uspješno nositi s tim izazovima uz pravi pristup.

Savjet tjedna: Ne vjerujte svima.

Vodenjak

Ako ste razmišljali o pokretanju novog posla ili ulasku u značajno partnerstvo, ovaj je tjedan povoljan za poduzimanje tih koraka. Potražite savjet i razmotrite perspektive drugih, jer će timski rad biti ključ vašeg uspjeha. Ako ste razmišljali o preseljenju ili renoviranju svog doma, raspravite o ovim planovima sa svojom obitelji i pobrinite se da su svačije potrebe i preferencije uzete u obzir. Ako ste slobodni i tražite ljubav, budite otvoreni za nove veze jer biste mogli upoznati nekoga tko dijeli vaše interese i vrijednosti. Stres zbog posla ili problema u vezi mogao bi utjecati na vaše cjelokupno zdravlje, stoga je pronalaženje zdravih načina za upravljanje stresom ključno.

Savjet tjedna: Potražite financijski savjet.

Ribe

Obratite pozornost na sve znakove koje vam tijelo šalje i napravite potrebne prilagodbe u svojoj rutini. Pobrinite se da održavate zdravu ravnotežu između posla i privatnog života kako biste izbjegli izgaranje. Osim toga, budite oprezni s upravljanjem vremenom i ostanite organizirani kako biste učinkovito riješili sve potencijalne pravne probleme. Izbjegavajte žuriti sa zadacima, jer pogreške mogu dovesti do komplikacija. Sada bi moglo biti dobro vrijeme da počnete istraživati ako ste razmišljali o promjeni svoje karijere. Usredotočite se na stvaranje harmoničnog i poticajnog ozračja kod kuće, što će pozitivno utjecati na vaše cjelokupno blagostanje. Uzmite si vremena da upoznate potencijalne partnere i nemojte se bojati postavljati važna pitanja.

Savjet tjedna: Čuvajte se zdravstvenih problema.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.