Psiha i seks 27. svibnja 2024.

5 horoskopskih znakova s ​​najboljim horoskopom ovaj tjedan

Foto: Unsplash+
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Početak novog tjedna donosi nove prilike i nova područja za istraživanje. Što ćete raditi ovaj tjedan? Vrijeme je da oslobodite svoju kreativnost i pustite svoj um da bude što divlji i slobodniji. Iznenadit ćete sebe i sve ostale u procesu.

Pet znakova zodijaka imat će najbolje horoskope ovaj tjedan, a to su Ovan, Strijelac, Ribe, Bik i Jarac. Ostali znakovi zodijaka također su pozvani da puste svoje unutarnje dijete van.

Ovan

Ovan, energija ovog tjedna za vas ima izrazito katarzičan značaj. Ako se odlučite izliječiti dušu, bilo da to činite sami ili uz pomoć terapeuta, kroz taj ćete proces otkriti izuzetnu sreću i rasterećenje od onih stvari koje vam više nisu potrebne. Izaberite sebe, ne dopustite da prošlost pobijedi. Također, ovaj tjedan prepustite svojoj kreativnoj strani kontrolu, prvenstveno kroz umjetnost i zanate koji vam omogućuju da istražite ono što je u vama. Ako tijekom tog procesa iz vas proviri i unutarnje dijete, još je bolje!

Strijelac

Osjetit ćete duboku želju da se rasteretite, bilo kroz plakanje, govor ili vođenje dnevnika, i otkrit ćete prave dragulje koji se kriju u vama. Sada je vrijeme da svoju sudbinu pretvorite u remek-djelo! No, odvojite vrijeme i za meditaciju, barem pola sata. Sjednite u tišini i miru i dopustite svojoj podsvijesti da vam govori. Na ovom putu čekaju vas duboki uvidi.

Možda te zanima... Blizanci: Karakteristike znaka i što očekivati od njih Psiha i seks

Ribe

Ribe, od vas se traži da pogledate unutar sebe i otkrijete jeste li još uvijek snažno vezani za ljude ili situacije iz vaše prošlosti za koje više ne biste trebali biti. Pročistite svoj duh i auru. Tako će pozitivna energija lakše doći do vas. Ako se osjećate prozvanim, sada je također dobro vrijeme da razmislite o svemu što ste do sada radili i planirate budućnost. Krenite sporijim i stabilnijim tempom. Na taj način ćete graciozno i ​​snažno doći do cilja.

Bik

Bik, vrijeme je za slavlje! Kozmičke sile vas u ovom trenutku čvrsto podržavaju i žele vas obasuti s puno blagoslova. Ako ste spremni, osjetit ćete kako ljubav i sreća lako teku u vaš život. Čekaju vas dobra iznenađenja! Isto tako, vrijeme je i da se okrenete prema ljudima i situacijama koje vam donose stabilnost i čine da se osjećate kompatibilno sa svojom dušom. Klonite se suprotnog jer će vam samo stati na put. Ne zaboravite provesti kvalitetno vrijeme sa svojim najdražima tijekom svega ovoga!

Možda te zanima... Tajne o horoskopskim znakovima koje možda niste znali Psiha i seks

Jarac

Jarac, energija ovog tjedna je za vas opuštajuća i opuštena. Potaknuti ste da vjerujete kozmičkom toku i oslonite se na to. Usporite i budite prijemčivi. Dobra iznenađenja i prilike doći će vam na najneočekivanije načine. Uz to, budite pažljivi kada se družite s ljudima ili dok se samo odmarate negdje u miru. Zabilježite sve znakove koje vidite, posebno sve brojeve koji se ponavljaju. Za vas se iza kulisa sprema nešto veliko što će vam donijeti radost u bliskoj budućnosti.

Horoskop i bolesti Možda te zanima... Koji organ je slaba točka svakog horoskopskog znaka? Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.