Psiha i seks 20. svibnja 2024.

Horoskop za razdoblje blizanaca za svih 12 znakova

Foto: Unsplash+
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Iza nas je dug, produktivan mjesec! Vibracije sezone bikova pomogle su vam da se usredotočite na stvari koje su najvažnije, ali sada je vrijeme za promjenu. Trebamo uzbuđenje i novosti – "sve po starom", postaje dosadno! Srećom po nas od 20. svibnja dolazi sezona blizanaca koja će nas potaknuti na avanture i istraživanje sve do 20. lipnja i početka sezone rakova.

Blizancima vlada Merkur, najpametniji planet. Bez obzira na vaš horoskopski znak, sezona blizanaca je vrijeme kada vaša intelektualna strana dolazi do izražaja. Za donošenje većine odluka koristite svoj mozak, a ne srce. Ovo je sjajno vrijeme za slanje važnih poruka i započinjanje važnih razgovora, jer je manja vjerojatnost da će vaši osjećaji pobrkati ono što mislite i kako to pokušavate reći.

Ovo razdoblje blizanaca želi da budete više student života. To ne mora nužno značiti da se morate prijaviti za predavanje—to također može značiti da ćete krenuti u susret novim ljudima, iskustvima i idejama. Hoće li svako novo iskustvo biti nevjerojatno? Možda ne. Hoćete li sačuvati svaku informaciju koju ste naučili ovaj mjesec? Vjerojatno ne. Ali to je u redu! Dijelovi koje pokupite i integrirate u svoj život pomoći će vam da završite ovu sezonu blizanaca kao pametnija, dobro zaokružena osoba. Zabavite se!

Evo što sezona blizanaca donosi za vaš horoskopski znak.

Možda te zanima... Tajne o horoskopskim znakovima koje možda niste znali Psiha i seks

Ovan

Bit ćete u pokretu 24 sata dnevno, ali ne na loš način! Nećete raditi prekovremeno ili trčati okolo obavljajući milijune obaveza; bit ćete stalno u pokretu jer će vam društveni kalendar biti tako pun! Uživajte u upoznavanju puno novih lica, odlascima na nova mjesta i isprobavanju novih stvari. Snimite puno slika kad ste već u tom filmu!

Bik

Neke od vaših vrijednosti pomalo su zastarjele. Vaš znak poznat je po snažnim, nepokolebljivim uvjerenjima, ali vrijeme je da budete malo manje tvrdoglavi i napravite neke promjene. Usredotočite se na život pun novih, drugačijih, autentičnih vrijednosti. Promjena mišljenja ne znači da ste u krivu, to samo znači da prilagođavate svoje gledište na temelju novih informacija—a to nije loše.

Blizanci

Sretan rođendan! Prethodno poglavlje vašeg života je završeno, počinje novi ciklus i vaša je sezona! Postavite si veliki cilj ovog mjeseca, bilo da je profesionalni, osobni, usmjeren na vezu ili slično. Vrijeme je da krenete s promjenama i novostima koje si želite u svom životu. Što god da sada započnete, zajamčeno je da će imati dugoročni značaj!

Rak

Trenutno imate puno, puno vremena samo za sebe. Možda se osjećate usamljeno, neprimijećeno ili zanemareno od drugih, ali sada nije vrijeme za brigu o drugima – ovaj mjesec je usmjeren na vas. Vučete sa sobom puno prtljage, pa bilo da se radi o bivšem, dugogodišnjem prijatelju koji nije tako dobar, nedovršenom projektu ili starom poslu, od vas se traži da se konačno pozabavite time. Za mjesec dana počinje sezona raka! Izbacite smeće sada kako biste kasnije mogli uživati u novostima koje dolaze.

Možda te zanima... 5 najiritantnijih horoskopskih znakova Psiha i seks

Leo

Tone i tone novih prijatelja uskoro stižu! Sezona blizanaca je društvena za svaki znak, ali je posebno društvena za vas. Karta povezana s prijateljstvima i društvenim krugovima zacrvenila se što znači da ćete  provesti puno vremena sa svojom ekipom i u međuvremenu upoznati puno prijateljskih novih lica. Zabavite se!

Djevica

Pritisak je velik. Menadžeri, vođe i nadređeni vas pomno motre na poslu, stoga je važno da date sve od sebe.  Vrijeme je da se potrudite, vrijeme je za postizanje vaših ciljeva, a zatim za postavljanje još viših ciljeva za vašu budućnost. Napravite prokleto dobar posao ovaj mjesec i možete dobiti bonus, povišicu ili čak unapređenje.

Vaga

Sljedeći mjesec je u znaku avanture. Ako možete, otiđite negdje na izlet. Ako to nije moguće, prijavite se na neki tečaj ili jednostavno posjetite novi noćni klub/kafić/park/muzej i slično. Izađite i upoznajte potpuno nove ljude na potpuno novim mjestima! Krenite cestom kojom se manje ide! Odvojite malo vremena za sebe i unesite malo raznolikosti u svoj život. Vaša će se perspektiva proširiti, razvit ćete bolji osjećaj za svijet oko sebe i završit ćete mjesec kao bolje zaokružena verzija sebe.

Škorpion

Upravo sada duboko razmišljate. Sva znatiželjna energija blizanaca željnih istraživanja, usmjerena je prema vama, što znači da učite puno o sebi. Ovo će vjerojatno biti mirno vrijeme za vas—svi drugi žele upoznati druge tijekom sezone blizanaca, ali vi upoznajete sebe. Vratit ćete se daleko unatrag, izvlačeći sjećanja i osjećaje od prije nekog vremena. Možda nije zabavno, ali to je neophodan rad koji vam može pomoći da uklonite prtljagu, shvatite svoje osjećaje i shvatite sebe na dubljoj, smislenijoj razini.

Ljubavni par ruke Možda te zanima... Zašto ne možete naći srodnu dušu? Horoskop nudi odgovor Psiha i seks

Strijelac

Ni vi ni blizanci niste poznati po tome da se želite skrasiti s bilo kime, ali trenutno će vam biti lakše vezati se. Sljedećih mjesec dana moći stabilizirat ćete se i ojačati mnoge svoje odnose. Sezona blizanaca je za vaš znak – sezona vezanja, vrijeme je da se posvetite određenoj osobi i više povežete s njom, ali isto možete steći nove prijatelje, započeti jaka poslovna partnerstva i pretvoriti nekog od prijatelja u svog najboljeg prijatelja.

Jarac

Sezona blizanaca mogla bi biti pomalo iscrpljujuća za vas. Stvarno ste zaposleni, a sljedeći mjesec naglašava koliko ste strogi prema sebi. Mogli biste pojednostaviti svoj raspored, usvojiti zdravije navike i pronaći načine da budete produktivni, a da ne štetite sebi. Nakon što se sredite, rezervirajte si masažu ili uživajte u psa danu kod kuće za nagradu. Zaslužujete odmor i malo maženja. Također ovo je vrijeme u kojem su simptomi temeljnih zdravstvenih problema izraženiji. Ako se ne osjećate dobro, odite na pregled.

Vodenjak

Sezona blizanaca aktivirat će sve vezano uz romantiku, seks, kreativnost i zabavu. Ovaj mjesec je sav u ljubavi prema drugima, dopuštanju drugima da vas vole, o tome da budete iskreni i sjajite poput zvijezde. Biti iskren ključ je samopouzdanja, a povjerenje je vrlo privlačna osobina. Nemojte se suzdržavati, istaknite svoju neobičnu stranu i iskreno recite što mislite ovaj mjesec.

Riba

Još uvijek možete iskoristiti društvene vibracije blizanaca organiziranjem večera, pozivanjem ljudi ili  organiziranjem nekoliko Netflixovih opuštajućih sesija, ali uglavnom želite ostati kod kuće. Ovo je sjajno vrijeme za povezivanje s vašim cimerima ili članovima obitelji, a još bolje vrijeme za dodavanje novog namještaja ili ukrasa u vašu kuću.

Možda te zanima... 4 horoskopska znaka koji imaju najviše sreće u životu Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.