Psiha i seks 14. svibnja 2022.

Ovi horoskopski znakovi imaju uistinu veliko srce

Foto: Guliver/Shutterstock Horoskop
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Poznaješ li i te ljude koji su uvijek spremni pomoći i stati uz druge te inspirirati sve jednim dobrim djelom za drugim? Uistinu bi na ovom svijetu trebalo biti više nesebičnih i tako dobrodušnih osoba...

Nažalost, takve osobe nisu uvijek adekvatno cijenjene i nagrađene za svoje altruističke postupke. Ipak, to neke ne sprječava da slijede svoju prirodu. 

Ovi znakovi imaju osobito veliko srce

1. Ribe (20. veljače – 20. ožujka)

Odlučan i srdačan horoskopski znak ribe ne podnosi bijes i ima stalnu potrebu svima pomoći. Nije važno radi li se o prijatelju u nevolji, ozlijeđenoj životinji ili o otvaranju vrata starijim osobama. Riba voli preuzimati te zadatke i biti od pomoći svima. Dobra je u tome da se stavi u kožu svojih bližnjih i živi toliko dalekovidno da često unaprijed zna kada nekoga treba zaštititi ili stati uz druge. Ribe su također pravi genij kada je u pitanju razvedrivanje i uvijek imaju otvoreno uho za probleme drugih. Sve to rade iz vlastitog uvjerenja, ali ne smiju zaboraviti na sebe i zapravo se trebaju pobrinuti da zauzvrat dobiju istu takvu njegu.

2. Bik (21. travnja – 20. svibnja)

Bik je neumoljivi optimist kada je u pitanju dobro u ljudima. On je sam po sebi vrlo koristan i prijateljski raspoložen prema svojim bližnjima te ne radi razliku između prijatelja i stranaca. Svatko uvijek može računati na bika kad je u pitanju ljubaznost i spremnost. Ne mora puno razmišljati o tome kada se treba zauzeti za nekoga, jer njegovo beskrajno veliko srce znači da uvijek trebamo biti tu jedni za druge. Nažalost, njegova velikodušnost nije uvijek cijenjena ili je čak djelomično iskorištena. Ali, i tu je istina da nije ogorčen i ostaje uvjeren da svaka osoba duboko u sebi ima dobro srce. Njegova neumornost je uistinu impresivna!

Možda te zanima... Bik, portret znaka: Vrline, mane i tajno oružje Psiha i seks

3. Ovan (21. ožujka – 20. travnja)

Ovan je jednostavno osoba velikog srca. Njegov prvi dojam obično uopće ne odgovara njegovom pravom ja, jer se na njega zapravo odnosi sljedeće: tvrda školjka, meka jezgra. Kada je ovnu stalo do tebe, ne samo da će ti obećati svoju beskrajnu vjernost, nego je i prijatelj/partner koji najviše voli, želi pomoći, pun je ljubavi i brige. Svoju obitelj voli iznenaditi darovima, a ponekad ruku zavuče duboko u džep kako bi svoje prijatelje razveselio zgodnim sitnicama. S druge strane, ovnovi također mogu postati vrlo neugodni kada se nanese nepravda njihovim voljenima. Ljudi oko njega cijene veliko srce ovna, koje ih samo potiče da razmaze svoje najmilije.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.