Psiha i seks 22. svibnja 2023.

Blizanci: Karakteristike znaka i što očekivati od njih

Foto: shutterstock U horoskopski znak blizanaca spadaju svi rođeni između 22. svibnja i 21. lipnja
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Blizanci su inteligentni, živahni i izvrsni su zabavljači, ali ponekad ni previše dobra nije baš najbolje. Otkrit ćemo koje ih osobine odlikuju te kako se nositi s tim horoskopskim znakom.

U horoskopski znak blizanaca spadaju svi rođeni između 22. svibnja i 21. lipnja. Blizanci, zajedno s vagom i vodenjakom, pripadaju zračnim znakovima. Često se govori o dva lica ljudi rođenih pod ovim znakom, ali je li to doista istina? Pretpostavlja se da Blizanci ne znaju uvijek što osjećaju ili što će učiniti u sljedećem trenutku.

Opće karakteristike blizanaca

• Kolovođa: blizanci su znatiželjni, oprezni i vole duhovne izazove. Uredni su i uvijek savjesno izvršavaju svoje zadatke. Zahvaljujući svom talentu za komunikaciju i ustrajnosti, također mogu briljirati na poslu i iskoristiti najbolje mogućnosti za napredovanje.

• Vole putovati: nagon za poduzimanjem i aktivnostima najradije zadovoljava raznim putovanjima i odmorima. Njegova društvenost pomaže mu da upozna nove ljude te uspostavi nove kontakte kod kuće, ali i daleko od doma.

• Sloboda je važna: osjećaj slobode je vrlo važan za blizanca. Ima mnogo različitih područja zanimanja i za njih planira puno vremena.  Blizanci se uvijek vraćaju na mjesto mira i harmonije.

Možda te zanima... Blizanci: Što očekivati od ovog horoskopskog znaka? Psiha i seks

Blizanci vole svjetla reflektora

Blizanci uvijek imaju nešto za reći ili neku smiješnu izreku. Definitivno nisu šutljivi i čini se kao da se osjećaju ugodno u potpuno neobičnim situacijama, a trema im je nepoznat pojam. Ako ostali ne znaju što bi radili tijekom vikenda, blizanac će zajamčeno imati pet ideja što poduzeti. Vole biti u središtu pažnje te zaraziti druge svojim entuzijazmom. Zbog toga su blizanci često likovi koji odmah upadaju u oči.

Blizanci vole novo

Budući da su blizanci vrlo inteligentni, uvijek im je potrebna duhovna stimulacija, inače im brzo postane dosadno. Zato uvijek traže uzbudljivije mogućnosti i zanima ih sve, ali ne previše, inače bi to predugo trajalo. Uvijek mora biti brzo, jer ima toliko toga novog za otkriti. Nestabilnost ovog horoskopskog znaka može biti prilično stresna za druge. S druge strane, blizanca nervira kad drugi ne mogu slijediti njegov tok misli, a on mora dva puta objašnjavati iste stvari.

Blizanci mogu dobro razgovarati i slušati

Premda blizanci više vole čuti same sebe kako razgovaraju, također mogu neko vrijeme biti tihi - osobito kad im prijatelj otvara srce. Uvijek pronađu prave riječi za utjehu i pokušavaju pronaći rješenje problema. Ali, budite oprezni ovaj horoskopski znak teško podnosi tajne, apsolutno ne smijete nešto otkriti, jer prije ili kasnije puknut će i sve otkriti.

Blizanci su uvijek puni energije

Budući da ovaj horoskopski znak ima vrlo aktivan um i ujedno je ambiciozan, ponekad se teško može opustiti. Blizanci su obično vrlo nabrijani i žele učiniti sve po pravdi. To im uzrokuje stres, kojeg se često ne mogu tek tako otresti. Vježbe joge i opuštanja svakako bi trebale biti u planu s ovim horoskopskim znakom, tako da se u nekom trenutku ne osjeća potpuno premorenim.

Horoskopski znak vječne mladosti

Blizanci se nikad ne osjećaju toliko starima koliko zapravo jesu. U krajnjoj liniji, ostaju aktivni cijeli život, radije se bave nekim grupnim sportom i traže aktivan kontakt s prijateljima i kolegama. Zbog toga drugi nikad ne primjećuju njihove godine i često ih procjenjuju kao mlađe. Ako je horoskopskom znaku dana vječna mladost, onda su to definitivno Blizanci.

Žene i muškarci blizanci

• Zbog svoje pristupačne i šaljive naravi, žene blizanci uvijek su rado viđene gošće na društvenim događanjima. Ambiciozna je i uporna pa na poslu ne bježi od muških domena. Teško je povjerovati, ali nagon za pronalaženjem izgubljene druge polovice pokreće je. Prilično je izbirljiva, u muškarcu ovnu pronaći će savršenog partnera za zabavu i živahnu intelektualnu razmjenu! Muškarci rođeni u znaku raka nude joj uspješnu vezu glava-srce. S muškim blizancima treba biti oprezna - veza može biti brza i raznolika, ali neće se dugo održati u sedmom nebu.

• A ovdje imamo dugo traženu iznimku: muškarac blizanac je komunikativan i voli razgovarati! Sve dok dame smiju reći svoje mišljenje, muškarac blizanac pravi je sirovi dijamant. Unatoč nemiru, govori se da brzo donosi odluke kad traži partnera te da se jako brzo zaljubi. Djevica s njim ima vrlo dobre šanse, oba znaka su miroljubiva, ali također otvoreno razgovaraju o problemima koji ih opterećuju. Međutim, čini se da i žena strijelac može izvrsno provesti avanturu života s njim. Kombinacija blizanaca i škorpiona može biti problematična i rijetko prolazi glatko.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.