Psiha i seks Moje emocije 21. svibnja 2021.

Blizanci: Što očekivati od ovog horoskopskog znaka?

Foto: shutterstock Blizanci predstavljaju dvije različite ličnosti u jednoj
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Razdoblje Blizanaca započelo je 21. svibnja. Ovaj veoma živahan horoskopski znak svestran je, znatiželjan i zabavan te je odličan prijatelj. Njegov vladar je Merkur, a upravo ga to čini brzim, duhovitim i odličnim u komunikaciji. Riječi su njegovo 'oružje'.

Blizanci predstavljaju dvije različite ličnosti u jednoj i nikada nećeš biti sigurna s kojom ćeš se suočiti. Oni su društveni, komunikativni i spremni za zabavu, s tendencijom da iznenada postanu ozbiljni i promišljeni. Fascinirani su samim svijetom, izuzetno su znatiželjni sa stalnim osjećajem da nemaju dovoljno vremena da dožive sve što žele vidjeti.

Sve što trebaš znati o Blizancima

Pametni su, strastveni i dinamični te odlični komunikatori. Nadalje, Blizanci su vješti u stapanju u različite skupine na temelju vibracije i energije koju opažaju. Unatoč "lošoj reputaciji" zbog dvoličnosti, jednom kada u svoj život pustiš Blizanca, on tamo ostaje zauvijek. Također, Blizanci se ne boje izreći svoje mišljenje, makar je ono možda drugačije od tvojega.

Njihovo tajno oružje jest inteligencija. Bez izgovaranja puno riječi, Blizanci uvijek znaju tko ima plan i kakav, tko je dobar saveznik, odnosno prijatelj i tko će možda trebati malo pomoći od njega. Upravo zbog toga, oni stvaraju nevjerojatna prijateljstva i odličan su suputnik u životu, vođa i osoba koju bi svatko htio imati pored sebe.

  • Element: zrak
  • Boja: svjetlozelena, žuta
  • Dan: srijeda
  • Vladar: Merkur
  • Najveća kompatibilnost: Strijelac, Vodenjak
  • Sretni brojevi: 5, 7, 14, 23

 | Author: shutterstock Foto: shutterstock

Što je životna svrha Blizanaca i što bi trebali nastojati izbjeći?

Što god Blizanci u životu radili, uvijek pokušavaju dati odgovore na dva pitanja: "Tko sam ja?" I "Koja je svrha života?". Drugim riječima, prava svrha Blizanaca je otkriti unutarnje vještine koje im mogu pomoći utjecati na svijet oko sebe. Ono što Blizance čini jedinstvenim je sposobnost da se ostvare u svemu čega se dohvate, ali ne u svemu odjednom. Stoga bi Blizanci trebali nadvladati iskušenje da istovremeno rade sve što ih zanima. Ako se prepuste tom iskušenju, beskorisno troše svoju energiju i gube doticaj sa samim sobom.

Možda te zanima... Pogledaj kako će sezona Blizanaca utjecati na tvoj horoskopski znak Psiha i seks

Blizanci bi trebali naučiti potpuno se posvetiti zadatku koji rade u danom trenutku. Samo tako će moći ostvariti svaki od svojih talenata, moći će svoj život učiniti zanimljivim i prestati živjeti u kaosu traženja novog smisla života. Trebali bi naučiti potiskivati ​​svoju želju da istovremeno sudjeluju u svemu i komuniciraju sa svim ljudima koji su njima zanimljivi.  Sposobnost da se usredotoče na jednu stvar je glavna lekcija koju Blizanci moraju naučiti u svom životu.

  • Snage: nježnost, simpatičnost, znatiželja, prilagodljivost, sposobnost brzog učenja i razmjene ideja.
  • Slabosti: nervoza, nedosljednost, neodlučnost.
  • Blizanci vole: glazbu, knjige, časopise, razgovore s gotovo bilo kime, kratka putovanja po gradu.
  • Blizanci ne vole: biti sami, biti zatvoreni, ponavljanje i rutinu.

Želja za zabavom i strah od više razine u odnosima 

Dosada jako plaši Blizance. Vjeruju da će im život prestati biti zanimljiv, izgubiti svrhu ako se sve oko njih - ljudi i aktivnosti - iznenada prestanu mijenjati. Uvijek se boje da, ako njihov život postane monoton i pretvori se u rutinu, oni nikada neće biti u stanju učiniti ga ponovno zanimljivim, a onda neće biti ostvarena njihova znatiželja i žeđ za novim stvarima. Stoga prevladavanje stalne želje za zabavama treba biti još jedan životni cilj Blizanaca.

Možda te zanima... Dva tipa svakog horoskopskog znaka, koji je vaš? Psiha i seks

Strah od osjećaja dosade sprječava Blizance da se posvete samo jednoj osobi. Kada žive s drugom osobom, često flertuju s drugima - uvijek postoji mogućnost da će netko biti zanimljiviji. Nakon mnogo različitih iskustava i avantura, ostavljeni su na istom mjestu gdje su počeli - sve ostaje isto jer se nikada nisu dali 100 posto u svemu što su činili. To se događa zato što izbjegavaju probleme i teškoće, bježe od situacija u kojima moraju dati sve od sebe. Zato osobe u znaku Blizanca često nestaju prije nego što odnosi postanu previše zahtjevni. Bježanje od situacije čim se pojave prvi znakovi nelagode i problemi, s vremenom postaje navika. Blizanci si obično ne daju priliku da pređu na sljedeću, dublju razinu u odnosima. 

Zavođenje i horoskop: Ovan voli odvažne partnere, Blizanci duhovite, a Škorpion seksepilne

Karijera i novac

U stalnoj potrebi za intelektualnom stimulacijom, najprikladniji posao za Blizance mora biti izazov njihovom mozgu. Oni su vješti, inventivni i često vrlo pametni, s potrebom za dinamičnim radnim okruženjem i puno društvenih kontakata u uredu. Najbolje karijere i poslovi koje mogu odabrati uključuju: izumitelje, pisce, govornike i odvjetnike, ali svaka karijera koja im daje priliku da slobodno komuniciraju, a da su u svakom trenutku u pokretu, izvrstan je izbor za njih. 

Nadalje, odlučiti se između praktičnosti i užitka može biti težak izbor za Blizance. Iako vjeruju da je novac samo nužno zlo, većina njih neće trošiti puno vremena razmišljajući gdje ga zaraditi ili kako su ga potrošili. Potreban im je nadzor i dobra organizacija vezana uz financije koja će im pružiti osjećaj samopouzdanja i sigurnosti za koji ni sami ne znaju da im treba.

Izvor: astrology-zodiac-signs.com

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.