Psiha i seks Moje emocije 6428 prikaza 22. svibnja 2019.

Blizanaci - dosada ih plaši i stalno se žele zabavljati

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Vrijeme Blizanaca počinje 21. svibnja, a istog dana Merkur ulazi u Blizance te ostaje tamo do 4. lipnja kada se prebacuje u polje Raka. U tom periodu, sljedeća dva tjedna, Blizance očekuje lakoća u komunikaciji i međuljudskim odnosima.

Naime, kada je Merkur u Blizancima, oni mogu očekivati poseban jači val energije i lakše sagledavanje situacija. 'Merkur u Blizancima djeluje kao mađioničar, jer je uvijek u stanju iskoristiti energiju kameleona za navigaciju kroz različite situacije", kaže astrologinja Lisa Stardust i dodaje: 'Brzo razmišljanje, s urođenom sposobnošću preobrazbe svake zahtjevne situacije, donijet će Blizancima mogućnost slaganja sa svima jer će znati sagledati više strana'. 

Što je životna svrha Blizanaca i što bi trebali nastojati izbjeći?

Što god Blizanci u životu radili, uvijek pokušavaju dati odgovore na dva pitanja: "Tko sam ja?" I "Koja je svrha života?". Drugim riječima, prava svrha Blizanaca je otkriti unutarnje vještine koje im mogu pomoći utjecati na svijet oko sebe. Ono što Blizance čini jedinstvenim je sposobnost da se ostvare u svemu čega se dohvate, ali ne u svemu odjednom. Stoga bi Blizanci trebali nadvladati iskušenje da istovremeno rade sve što ih zanima. Ako se prepuste tom iskušenju, beskorisno troše svoju energiju i gube doticaj sa samim sobom.

Možda te zanima... Horoskop za svibanj za svih 12 znakova Psiha i seks

Blizanci bi trebali naučiti potpuno se posvetiti zadatku koji rade u danom trenutku. Samo tako će moći ostvariti svaki od svojih talenata, moći će svoj život učiniti zanimljivim i prestati živjeti u kaosu traženja novog smisla života. Trebali bi naučiti potiskivati ​​svoju želju da istovremeno sudjeluju u svemu i komuniciraju sa svim ljudima koji su njima zanimljivi.  Sposobnost da se usredotoče na jednu stvar je glavna lekcija koju Blizanci moraju naučiti u svom životu.

Želja za zabavom i strah od više razine u odnosima 

Dosada jako plaši Blizance. Vjeruju da će im život prestati biti zanimljiv, izgubiti svrhu ako se sve oko njih - ljudi i aktivnosti - iznenada prestanu mijenjati. Uvijek se boje da ako njihov život postane monoton i pretvori se u rutinu, oni nikada neće biti u stanju učiniti ga ponovno zanimljivim, a onda neće biti ostvarena njihova znatiželja i žeđ za novim stvarima. Stoga prevladavanje stalne želje za zabavama treba biti još jedan životni cilj Blizanaca.

Možda te zanima... Dva tipa svakog horoskopskog znaka, koji je tvoj? Psiha i seks

Strah od osjećaja dosade sprječava Blizance da se posvete samo jednoj osobi. Kada žive s drugom osobom, često flertuju s drugima - uvijek postoji mogućnost da će netko biti zanimljiviji. Nakon mnogo različitih iskustava i avantura, ostavljeni su na istom mjestu gdje su počeli - sve ostaje isto jer se nikada nisu dali 100 posto u svemu što su činili. To se događa zato što izbjegavaju probleme i teškoće, bježe od situacija u kojima moraju dati sve od sebe. Zato osobe u znaku Blizanca često nestaju prije nego što odnosi postanu previše zahtjevni. Bježanje od situacije čim se pojave prvi znakovi nelagode i problemi, s vremenom postaje navika. Blizanci si obično ne daju priliku da pređu na sljedeću, dublju razinu u odnosima. 

Zavođenje i horoskop: Ovan voli odvažne partnere, Blizanci duhovite, a Škorpion seksepilne

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.