Psiha i seks 10. listopada 2022.

4 horoskopska znaka koja će ovaj tjedan imati sreće u ljubavi

Foto: shutterstock Škorpion, ovan i strijelac imaju sreće u ljubavi ovaj mjesec
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U tjednu od 10. do 16. listopada ove horoskopske znakove očekuje puno sreće u ljubavnim, ali i prijateljskim odnosima

Ovaj tjedan planeti određenim znakovima donose više sreće u ljubavi nego ostalima. Ne radi se tu samo o romantičnoj ljubavi, vagama, blizancima, ribama i bikovima procvjetat će odnosi s obitelji, prijateljima te kolegama s posla. Možda će se na prvi pogled činiti teško pustiti dragu osobu toliko blizu ili će ti se činiti da je prihvatiti pomoć drugih znak slabosti, no pokušaj se oduprijeti tim osjećajima i prepustiti se valu dobre energije. 

Vaga

Vagama u život dolazi sve ono za što su radile od početka godine, posebno u ljubavnom smislu. Ovaj tjedan se za njih neće dogoditi ništa toliko posebno i novo, ali će se njihov pogled na ono što imaju promijeniti. Vage često toliko gledaju na ono što smatraju da trebaju poboljšati ili promijeniti da zaborave uživati u lijepim stvarima koje već imaju. 

Puni Mjesec u znaku ovna osvijetlit će upravo te zaboravljene dijelove života, a među njima su i voljene osobe. Vrijeme je da uživaš u ljubavi koju ti daju bližnji i prestaneš se brinuti oko grešaka iz prošlosti ili stvarima koje se još nisu dogodile. 

Blizanac

Ono s čime se blizanci posebno muče je mir. Mir u životu za njih često znači dosada i manjak stimulacije, a upravo zato često znaju izazvati dramu gdje drame nema. Tijekom ovog tjedna dobit ćeš iznenadni poriv da podijeliš svoje iskrene emocije i barem na nekoliko dana uživaš u miru i idili dobrih odnosa. Možda ti se čini da u posljednje vrijeme i nisi baš na mjestu te da nešto ne valja, no ne brini, to se samo tvoj um privikava na mir. 

Čak i ako osjetiš da se potreba za dramom i nemirom vraća, otvoreno o tome razgovaraj s partnerom ili partnericom te im objasni što se događa. Jednom kada znaju kako se osjećaš, lakše će to prihvatiti i u budućnosti te će vaš odnos postati samo jači. 

Riba

Baš kao i vage, ribe će ovaj tjedan shvatiti da je ljubav koju imaju jača nego što im se možda čini. Ribe uglavnom žive u svom svijetu mašte i iluzije, a njihova romantična strana očekuje velike geste iskazivanja ljubavi koje se u stvarnom životu ne događaju tako često kao u knjigama i filmovima. Tijekom ovog perioda Marsa u znaku blizanca shvatit ćeš da je pravi znak ljubavi to što je osoba uz tebe u teškim trenutcima, što ti pruža svakodnevnu podršku i što joj je stalo do tvoje sreće. 

Jednom kada to shvatiš, brzo će i partner ili partnerica vidjeti da ih više cijeniš te će to ojačati vašu vezu. Ako ti i nakon toga fali romantike u životu, sada je pravo vrijeme da o tome pričaš s partnerom. 
 

Možda te zanima... Horoskop za listopad za svih 12 znakova Psiha i seks

Bik

Bikovima će tjedan pred nama biti buran u svim aspektima života, osim u ljubavi. I dok će ti se činiti da nema kraja poslu, da se obaveze samo nižu, a da nove situacije samo iskaču na sve strane, ono što će te držati na zemlji je odnos s najbližima. U tim trenutcima, kada smo izgubljeni u obavezama i teško nam je držati sve konce, dobri odnosi su ključ sreće i unutarnjeg mira. 

Iako obično voliš sve sređivati na miru, bez smetnje drugih, u ovo periodu dopusti dragim ljudima da ti pomognu. Primijetit ćeš koliko će ti pomoć goditi, ali isto tako i koliko te zajednički trud zbližio s dragom osobom, bila to voljena osoba ili kolega s posla.
 

Možda te zanima... Greške koje ugrožavaju ljubavni život svakog horoskopskog znaka Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.