Psiha i seks 28. rujna 2022.

Greške koje ugrožavaju ljubavni život svakog horoskopskog znaka

Foto: shutterstock Biti zaljubljen ponekad može biti teško, pogotovo ako nas sabotiraju vlastiti horoskopski znakovi
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Biti zaljubljen ponekad može biti teško, pogotovo ako nas sabotiraju vlastiti horoskopski znakovi

Nitko od nas nije savršen, u tome se moramo složiti. Koliko god nam se činilo da u nečemu postupamo dobro, iz drugog kuta činit će se nekada drugačije. Isto je i u ljubavi, neke stvari koje činimo možda mislimo da radimo iz ljubavi, ali u stvarnosti mogu izgledati potpuno drugačije. 

Horoskopski znak određuje mnogo toga o nama, ali i koje su to loše osobine zbog kojih patimo u ljubavi. Jednom kada si osvijestiš te loše navike, sigurno ćeš više uživati s voljenom osobom. 

Ovan

Najveća greška ovnova u vezi je uzimanje partnera zdravo za gotovo. Ponekad podrazumijevaju da će ih partner slijepo pratiti u njihovim pothvatima te da će uvijek biti uz njih, što god se dogodilo. Nemoj ignorirati svoju dragu osobu nego joj pokaži koliko ti znači. 

Bik

Bikovi griješe u tome što emocije i misli drže duboko u sebi, umjesto da ih podijele sa voljenom osobom, sve do jednog dana kada ih se nakupi previše i jednostavno eksplodiraju. Bujica riječi samo se istrese na partnera koji ostane zbunjen jer nije tako što očekivao. Nauči se dijeliti svoje emocije kako do takvih ispada ne bi došlo. 

Blizanac

Iako su u nekoga jako zaljubljeni, blizanci će na najmanju sitnicu dići ruke od veze ili braka. Za njih velika svađa znači da su odnosi trajno narušeni, čak i kada to nije tako. Pokušaj ipak malo racionalizirati situaciju i shvatiti da nije sve tako dramatično. 

Rak

Rakovi su čvrste vanjštine, a meke unutrašnjosti i jednom kada se potpuno otvore dragoj osobi velike su šanse da će postati previše ovisne o njoj. Jesu li sretni ili žalosni, hoće li nešto raditi ili neće, ovisit će o voljenoj osobi. Vrijeme je da se ipak malo više posvetiš sebi i svojim željama, a da voljena osoba bude sretan dodatak tvom životu. 

Lav

Ono u čemu su lavovi posebno dobri je projiciranje svojim misli i osjećaja na druge, a to posebno dobro rade s partnerima. Ako njima nešto ne odgovara, odmah će misliti da isto vrijedi i za partnera, te ako partner odbije sudjelovati u nečemu što veseli lavove, bit će zbunjeni. Na partnera trebaš gledati na osobu, a ne samo ekstenziju tvojih misli i osjećaja. 

Djevica

Mnoge veze u koje djevice ulaze završe prije nego što su započele. Razlog tomu je njihova vječna potreba da osobu promijene, da ju "poprave" i učine boljom. To što se tebi čini ispravno i dobro ne mora nužno vrijediti i za partnere. Kada ulaziš u vezu, nemoj očekivati da će se osoba promijeniti zbog tebe. 
 

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock
 

Vaga

Vage su pravi anđeli dok su vesele i dok im je lijepo, no jednom kada ih voljena osoba naživcira, one jednostavno gore od bijesa. Takvo ponašanje, ako se često ponavlja, može otjerati voljenu osobu daleko od tebe, zato pripazi kako reagiraš i ne daj da te svaka sitnica izbaci iz takta. 

Škorpion

Mistični, dubokoumni škorpioni više od svega uživaju u jednome - drami! Drama je njihov način života pa nije niti čudo da je toliko imaju i u vezama. Iako osoba koja ulazi u odnos sa škorpionom treba prihvatiti tu dramu, ipak možeš malo poraditi na tome da ne stvaraš dramu oko baš svake sitnice. 
 

Možda te zanima... Horoskop novca: Koji znakovi imaju najveće šanse za veliko bogatstvo? Psiha i seks
 

Strijelac

Strijelci se ubrajaju među najopuštenije horoskopske znakove i obično su spremni za sve - osim reći partneru kako se uistinu osjećaju. Ponekad će raditi stvari koje vesele partnera iako se njima čine dosadne ili nezanimljive, a cijelo će se vrijeme praviti da uživaju. Možda ti se čini da takve stvari radiš iz ljubavi prema partneru, no ljubav se gradi na iskrenosti. 

Jarac

Najveći problem jarčeva je pesimizam. Pesimizam oko posla, oko zabave pa čak i ljubavi. Jako će teško stvoriti vjeru u sebe i izgraditi samopouzdanje, a na to će u velikoj mjeri utjecati što njihov partner misli o njima. Zato je važno da upoznaš i izgradiš sebe prije nego što uđeš u vezu jer bi ti ona mogla dodatno narušiti samopouzdanje. 

Vodenjak

Ono u čemu su vodenjaci dobri je samotnjački život pa im je zato teško postati dio tima. U vezi se često previše individualiziraju od voljene osobe te ne dopuštaju da "ja" postane "mi". Vrijeme je da ipak malo popustiš i udružiš snage s partnerom.

Riba

Život možda nije bajka u očima drugih horoskopskih znakova, no u očima riba drugo ne postoji. Upravo zato će napraviti sve što mogu kako bi njihova veza i dalje izgledala kao bajka. Radit će stvari koje ne žele i koje im nanose emotivnu bol samo da partner o njima i dalje misli sve najbolje. Takvi odnosi su nezdravi jer veza treba biti balans potreba opa partnera. 
 

Možda te zanima... 5 astroloških znakova koji imaju najjaču intuiciju! Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.