Psiha i seks 03. listopada 2022.

Horoskop za listopad za svih 12 znakova

Foto: shutterstock Horoskop
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Listopad donosi čak šest planeta u retrogradnoj kretnji, ali dramatična energiju koju nose svima će dati dodatnu dozu mističnosti i dobrog raspoloženja

Čestitamo svima koji su uspješno prošli kroz pola astrološke godine. Upravo sezonom vaga počinje druga polovica astrološke godine, a mnogima će biti uspješnija od prve. Ovaj listopad obilježit će čak šest retrogradnih planeta u isto vrijeme što znači da će biti poprilično dramatičan, no ne nužno loše. Očekuje nas i cijeli niz astroloških pojava, a najvažnije su:

  • 2. listopad - završava retrogradni Merkur
  • 9. listopad - Pun Mjesec u ovnu
  • 23. listopad - Sunce i Venera ulaze u škorpiona
  • 25. listopad - mladi Mjesec i pomrčina u škorpionu
  • 27. listopad - Jupiter ulazi u ribe
  • 30. listopad - počinje retrogradna kretnja Marsa u blizancima 

Sve ovo čini listopad jednim od najzanimljivijih mjeseci ove godine i jedno je sigurno - svi će horoskopski znakovi uživati u druženju s najbližima i dodati u život dozu mističnosti i dramatičnosti. 

Ovan

Početak sezone zabava povodom Noći vještica i početak sezone škorpiona potaknut će te na odvažne modne kombinacije, ali i odabir nešto ekstravagantnije šminke. Nije samo modni izričaj ono što doživljava kompletnu transformaciju, doživjet će ju i tvoja duhovnost. Svakako između zabava i druženja s prijateljima pronađi malo vremena za brigu o sebi jer će Mars, planet koji vlada tvojim znakom, krajem mjeseca opet biti retrogradan što bi te moglo usporiti i oduzeti ti motivaciju. 

Bik

Listopad donosi mnogo transformacija u tvoj ljubavni život. Kada Saturn završi svoju retrogradnu putanju, osjećat ćeš se oslobođeno i poprilično sigurno u svoje seksualne želje te ćeš ih rado istraživati, posebno oko punog Mjeseca u ovnu. Početak sezone škorpiona mogao bi ti unijeti malo više stresa u život zato je vrijeme da do tada uživaš i skupljaš dovoljno pozitivne energije da takva promjena ne utiče previše na tebe.

Blizanac

Tvoj planet Merkur taman je završio svoju retrogradnu putanju što znači da nastupa lagani period ispunjen seksi energijom škorpiona. Uživaj u flertu, zabavama i opuštenim danima pred tobom. Iskoristi vrijeme punog Mjeseca i pomrčine koji će ti unijeti dodatnu dozu emocija u život, ali ne moraš se brinuti da će ih biti previše jer ipak se radi o mirnijem periodu.

Rak

Pluton donosi mnoštvo transformacija u tvoj ljubavni i intimni život, neovisno o tome jesi li u dugoj vezi ili uživaš u samačkom životu. Pun Mjesec u ovnu podsjetit će te na sve nabolje stvari koje život nudi, a kako se bliži sezona škorpiona, tako će u tvom životu biti sve više vatrometa i veselja. 

Lav

Tvojim znakom vlada Sunce što znači da sjajiš kao zvijezda, no isto da će pomrčina tijekom listopada zasjeniti tvoje dobro raspoloženje. To ne znači da se trebaš povući u dom i ne izlaziti iz njega cijeli mjesec, samo je vrijeme da uživaš u nešto mirnijim zabavama okružena najbližim prijateljima. 

Djevica

Ovaj mjesec tri planeta završavaju retrogradnu putanju i kao rezultat toga dolazi tvoja samouvjerenost i želja za istraživanjem. Tvoj se horoskopski znak veže uz perfekcionizam, ali i samački način života. To znači da jednom kada izađeš iz svoje "čahure" postaješ zvijezda zabave jer si skupila svu energiju svijeta puneći baterije u samoći. Ne daj se smesti i umanjiti tijekom ovog mjeseca, uživaj u svemu što te veseli. 

Vaga

Tijekom listopada vage redaju pozornicu škorpionima, no to ne znači da dolazi kraj dobroj zabavi. Vrijeme je da se ponovno vežeš za Veneru koja vlada tvojim znakom i ugodiš svim svojim potrebama. Ako to napraviš, nećeš niti primijetiti da je završila tvoja sezona jer će se zabava nastaviti duboko u sezonu škorpiona te čak i studeni. 
 

Možda te zanima... Horoskop i samopouzdanje: Svi znakovi imaju svoju slabu točku Psiha i seks

Škorpion

Sve što jedan škorpion želi je osjećati se misteriozno, mračno i seksi, a kako dolazi tvoja sezona, to će htjeti i drugi horoskopski znakovi. Organiziraj rođendansku proslavu, ali i proslavu za Noć vještica jer ćeš u samoj zabavi uživati i ti, ali i svi tvoji prijatelji koji će biti opijeni tvojom mističnošću. Pripazi samo da ne utoneš u tuđu dramu tijekom pomrčine u listopadu. 

Strijelac

Pun Mjesec u vatrenom znaku ovnu zapalit će tvoj seksualni život, bilo da to znači više seksa s voljenom osobom ili istraživanja vlastitog tijela. Dokle god uspiješ izbjeći dramu koja će se pojaviti tijekom pomrčine, listopad bi mogao biti jedan od najboljih mjeseci ove godine. Kao i ostali znakovi, uživat ćeš u naletu dobre astrološke energije koju nam donose planeti i rado ju dijeliti s onima kojima fali. 
 

Možda te zanima... 5 astroloških znakova koji imaju najjaču intuiciju! Psiha i seks

Jarac

Strogi utjecaj Saturna, tvog planeta, donijet će ti energiju koja će ti pomoći stvoriti jasne granice između poslovnog i privatnog života. Za jarčeve to nije uvijek tako jednostavno i zato je važno da listopad dobro iskoristiš. Ovako ozbiljne teme rješavat ćeš s lakoćom što znači da ćeš se zbog toga još bolje osjećati i u slobodno vrijeme. S druge strane, ovakav nalet energije će te i pomalo izmoriti pa ćeš krajem mjeseca tražiti načine kako se što bolje odmoriti. 

Vodenjak

Škorpioni i vodenjaci imaju jednu stvar zajedničku, a to je da vole biti posebni i drugačiji od ostalih. Energija koju donosi početak sezone škorpiona (ali i samo približavanje njoj) učinit će čuda za tvoju kreativnost i produktivnost. Na poslu češ imati jedinstvene ideje, a u privatnom životu ćeš uživati u svim svojim hobijima. Odvaži se posjetiti zabave koje inače ne bi jer te tamo čekaju neočekivane poslovne prilike. 

Riba 

Retrogradni Merkur sprječavao je ribe u jasnoj komunikaciji i sada kada je njegova putanja prestala biti retrogradna, vrijeme je za upravo te razgovore. Otplivati od problema nikada nije opcija, a ribe to rado rade. Iako obožavaju jesen i Noć vještica, ribe će ih ove godine slaviti nešto manje ekstravagantno i više će vremena posvetiti otkrivanju sebe i druženju s najbližim prijateljima. 
 

Možda te zanima... Horoskop za jesen za svih 12 znakova Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.