Psiha i seks 16. rujna 2024.

3 najsretnija horoskopska znaka ovaj tjedan

Foto: Freepik
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ako se osjećate kao da će vam horoskop donijeti sreću, možda ste u pravu.

Ovo bi mogao biti vaš tjedan za pamćenje. Za tri horoskopska znaka ovo je tjedan kada stižu iznenađujuće vijesti: sprema se nešto lijepo. Bez obzira gdje idete ili se trenutno nalazite, dobre vijesti će vas tražiti i pronaći. Ovo su tri horoskopska znaka sa sretnim horoskopom ovaj tjedan:

Blizanci

Pa, to je bila sreća. To ćete reći kasnije navečer dok budete svjedočili ostvarenju snova koji će se dogoditi ovaj tjedan. Ono što osjećate kao sreću je ono što zapravo radite, a to znači da se jako trudite učiniti nešto da biste bili sretni. Ako svu svoju energiju i pažnju uložite u nešto pozitivno i produktivno, tada jedino ima smisla da ćete dobiti nešto pozitivno i produktivno zauzvrat.

Energija ovog tjedna će vam pomoći da završite ono što želite, a san se može ostvariti ako se držite prvobitnog plana i dovedete ga do kraja. Dakle, vaš san će se ostvariti jer ste stvarno naporno radili da bi se to dogodilo, sada ćete uživati... Bravo.

Možda te zanima... 5 znakova zodijaka koji mrze sukobe i učinit će sve da ih izbjegnu Psiha i seks

Djevica

Najbolji način da gledate na ovaj tjedan jest da ga doživljavate kao vrhunac svega što ste uložili. To znači da čekate da vidite kako se vaš san manifestira kao stvarnost, a razlog zašto se on konačno događa je taj što ste vi to učinili.

Na zaobilazan način,  došli ste na mjesto gdje biste trebali biti, kamo ste usmjerili svoj život. Niste tražili mjesec i zvijezde, samo svoje malo utočište, a zbog vašeg skromnog pristupa, vaše želje će se ispuniti ovaj tjedan.

Olakšali ste svemiru posao u ostvarenju zanimljive vrste harmonije. Vidjet ćete ostvarenje sna, ali nećete skakati gore-dolje od sreće; sve to shvaćate mirno, znajući da je ovo vrijeme za zahvalnost.

Horoskop Možda te zanima... Horoskopski znakovi koji su dokaz da se suprotnosti privlače Psiha i seks

Strijelac

Mogli biste biti toliko zbunjeni zašto ste baš vi takvi sretnici da ćete možda samo prasnuti u smijeh. Evo u čemu je stvar, slučajno vam ide jako dobro ovih dana i to će vam omogućiti da dobijete nešto što ste željeli  već neko vrijeme.

Istina je da će ovaj tjedan stvari sjesti na svoje mjesto, želje će vam se ostvariti i to vrlo lako i prirodno.

Zbog toga ćete jedva primijetiti da se išta događa, ali do kraja tjedna osjećat ćete se kao da imate milijun eura. Tijekom ovog tjedna osjetit ćete lagani nalet sreće, znajući da stvari zaista idu na bolje i da će vam se snovi ostvariti ako imate strpljenja čekati... a vi imate to strpljenje!

Možda te zanima... Horoskop za rujan za sve znakove Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.