Psiha i seks 25. travnja 2023.

Horoskopski znakovi koji su dokaz da se suprotnosti privlače

Horoskop
Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Iako imaju potpuno suprotne osobnosti, ovi znakovi se odlično slažu i nadopunjavaju.

Suprotni znakovi zodijaka temelje se na polaritetima. Poznati i kao sestrinski znakovi, udaljeni su jedan od drugoga za 180 stupnjeva i dijele isti modalitet dok su im elementi suprotni. Uvijek će postojati nešto što vam čini nelagodu kada se družite s nekim tko je vaša potpuna suprotnost, ali prije nego što potpuno odbacite ideju da zakažete spoj sa znakom koji je potpuna suprotnost vašem, razmislite kako to zapravo može biti najbolja stvar za vašu vezu.

Suprotni znakovi horoskopa savršeno se međusobno uravnotežuju što objašnjava zašto biste mogli osjećati tako jaku privlačnost prema njima. Naravno, moglo bi vam se činiti da nikada nećete imati ništa zajedničko, ali kombinacija međusobnih razlika zapravo može ojačati vaš odnos.

Ovan i vaga

Ovan i vaga, vas dvoje biste mogli djelovati previše suprotno jedno drugom. Oboje ste previše vođeni različitim stvarima da biste se smatrali savršenim spojem, a ipak jeste. Vaše razlike su ono što vas čini tako dobrim parom. Možda ste oboje tvrdoglavi i možete se svađati dok ne svane, ali ste i vrhunski šarmeri. Kad ste uhvaćeni čarima jedno drugoga, bilo kojem od vas dvoje je vrlo teško reći ne ljubavi. Ima nešto uzbudljivo u riskiranju i zabavi, a kada spojite vatreni i zračni znak, vaša energija pojačava to uzbuđenje. Ovan može naučiti vagu da se s vremena na vrijeme opusti bez osjećaja krivnje ili iscrpljenosti. U međuvremenu, vaga možete naučiti ovna da se pošteno bori i da bude razumniji u svojim očekivanjima u životu.

Bik i škorpion

Oboje ste nevjerojatno strastvene i senzualne osobe što vaše partnerstvo čini bajkovitim kada je riječ o poslovima u spavaćoj sobi. Oba horoskopska znaka su vrlo uspješna, ali svako od vas želi uspjeti na svoj način. Bik zna kako prebroditi čak i najteže situacije bez odustajanja dok škorpion zna da je potrebno mnogo pameti i odlučnosti da biste napredovali. Ono što svakom od vas nedostaje u kvalitetama je upravo ono što ima drugi znak zbog čega vaše suprotnosti čine tako zanimljivu priču. Vaši znakovi se i fizički podudaraju. U komunikaciji je bik skloniji biti izravniji od škorpiona koji je više intuitivan. Vaše razlike vam samo pomažu da iskoristite međusobne prednosti toga što ste različiti. Oba horoskopska znaka su jako odana i ići će do kraja svijeta jedno za drugo kada su jako zaljubljeni.

Blizanac i strijelac

Blizanci i strijelci oboje imaju dvije različite osobnosti, ovisno o raspoloženju. Iako se nijedno od vas dvoje ne osjeća uvijek isto u isto vrijeme, razumijete jedno drugo. Potrebna je posebna osoba da bi znala kako je to biti druželjubiv i brbljav jedne minute, a sljedeće tih i suzdržan. Ovo uzajamno razumijevanje čini vaš odnos jačim od većine jer nema sumnje zašto se itko od vas dvoje ponaša drugačije naizgled niotkuda. Vaša dva horoskopska znaka stvorit će najbolje prijateljstvo što je važno za očuvanje vaše veze. Naravno, blizanci ponekad znaju biti podmukli, dok bi strijelci radije rekli kako stvari uistinu stoje. Možda može doći do grešaka u komunikaciji, ali oni to nadoknađuju time što su prijatelji prije nego ljubavnici i koristeći zajedničke interese da ostanu bliski.

Rak i jarac

Budući da su i vrlo uspješni i odlučni znakovi koji promjene u životu vide kao nužne i važne, njih dvoje imaju mnogo toga na čemu se mogu povezati. Obitelj i ljubav također su im važni, a skloni su sličnim idejama kada su u pitanju spojevi, seks i brak. Rak će vjerojatnije biti ekstrovertan s užurbanijim društvenim životom dok je jarac introvertniji, ali te suprotnosti i dalje igraju važnu ulogu. Bit će trenutaka kada rak želi samo ostati kod kuće, a kada jarac želi izaći i zabavljati se, dajući ovom paru zdravu dozu oba svijeta. Dok rak može imati mnogo različitih raspoloženja u jednom danu, jarac je smireniji te daje raku nekoga s kim može razgovarati kada se osjeća posebno izbezumljeno.

Lav i vodenjak

Lav voli biti glavni i zapovijedati prostorijom što znači da također treba postojati red koji bi mogli kontrolirati. Za vodenjaka je upravo suprotno, on nema potrebe za kontrolom kada vjeruje u prihvaćanje ludosti života. Ako to lava ponekad ne izludi, vodenjakova hladnokrvnost hoće. Vodenjak nije tip osobe koja dijeli ljubav s bilo kime, dok je lav vrlo topao i strastven. Naravno, postoje ljudi u životu vodenjaka koji vide njihovu puno topliju stranu, ali vodenjak je sklon rezervirati takve osjećaje za ljude koji će ih prihvatiti onakvima kakvi stvarno jesu. Lav ima tendenciju previše brinuti o tome što drugi misle o njemu, ali s vodenjakom u blizini se puno više opušta. Vodenjak s lavom također otkriva da ljubaznost i prijateljstvo idu daleko.
 

Horoskop_2 Možda te zanima... Kompatibilnost: Svaki horoskopski znak ima čak tri savršena partnera za sebe Psiha i seks

Djevica i riba

Djevica je možda previše suzdržana u životu dok su ribe možda više hodajući tornado nego osoba, ali još uvijek postoji uzajamna fascinacija u ovoj vezi. Oboje mogu imati svoje strahove i brinuti se oko različitih stvari, ali što god jedan od njih prolazi, drugi je spreman pomoći koliko god je to moguće. Uvijek će postojati nešto što jedan znak ne može shvatiti, a drugi može. Oba znaka su nevjerojatno nesebična i vole privrženost tako da nikada ne nedostaje intimnosti između djevice i ribe. Ipak, ribe se više puštaju u tok života dok djevica pokušava ostati prizemljena i promišljena što je više moguće. To može dovesti do određene napetosti, ali kada jedan znak vidi najbolje osobine koje ovaj način razmišljanja može unijeti kod drugoga, prihvaćanje onoga tko jesu uvijek nadjačava napetost i iritaciju.
 

Možda te zanima... Ovi horoskopski znakovi će svoju pravu ljubav pronaći tek kasnije u životu Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.