Psiha i seks 16. siječnja 2023.

3 horoskopska znaka koja ovaj tjedan trebaju jako paziti na financije

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U tjednu od 16. do 22. siječnja ovim horoskopskim znakovima treba velika samokontrola da se ne upuste u financijske probleme

Ovan

Ovaj tjedan može biti malo problematičan za vas. Nećete moći učinkovito podijeliti svoje misli i osjećaje, a to vam može uzrokovati frustraciju i tjeskobu. U takvim trenucima treba biti optimističan i posvetiti se aktivnostima koje će zaokupiti um. Vaša obitelj će vas podržati u teškim trenucima te trebate biti zahvalni što imate takve ljude u svom životu i truditi se učiniti ih sretnima i zadovoljnima. Također, roditelji će vam dati nekoliko vrijednih savjeta koji će vam pomoći da ostanete ispred ostalih u konkurenciji.

Ne možete razmišljati o novim projektima dok ne završite neriješene zadatke. Dobro je biti optimist, ali ne treba biti previše samouvjeren po ovom pitanju. Također se trebate povezati sa svojim kolegama i pomoći im kada im je potrebno. Preuzmite kontrolu nad svojim financijama i pokušajte uštedjeti što više novca ovaj tjedan jer će inače ovaj tjedan biti financijski iznimno nepovoljan. Izazovi za trošenje će biti na svakom uglu, no pokušajte se oduprijeti. 

Također novi tjedan može donijeti velike promjene u životu zato što ćete se morati suočiti s novim krizama u osobnom i profesionalnom životu. Iako se radi o burnom i poprilično nepovoljnom periodu, ako se uspijete suzdržati od prevelikog trošenja čekaju vas mirniji dani u kojima ćete biti ponosni na sebe i svoju samokontrolu. 

Riba

Za ribe će ovaj tjedan biti odličan. Moći ćete izgraditi dobre odnose sa svojim voljenima što vam može vam pomoći da postanete zrelija osoba. Odnosi će općenito cvjetati ovaj tjedan pa se nemojte zatvoriti u svoj dom. Isplanirajte putovanje sa svojom obitelji kako biste ih usrećili i dobro se zabavili.

Vaš profesionalni život bit će pun obaveza, ali sa svima ćete se moći dobro i lako nositi te biste mogli ostaviti i dobar dojam na nadređene. Ovo je dobro vrijeme za vas, stoga iskoristite svaku priliku koja vam se ukaže. Vaše će financijsko stanje u ovom trenutku biti stabilno. Ipak, pri trošenju treba misliti i na budućnost, posebno onu bližu. Ako sada stabilizirate svoje financije, pred vama su jako dobri dani u kojima ćete uživati. Uspostavite prave veze s ljudima kako biste mogli imati stabilnu karijeru u bliskoj budućnosti. Nemojte se ustručavati tražiti ono što zaslužujete, inače će vas ljudi iskoristiti

Partner će razumjeti vaše osjećaje i pomoći će vam da se nosite s problemima. Kad god je potrebno, pokušajte razumjeti i vi njihovo stajalište. Tako ćete na pravi način učvrstiti svoju vezu. Pokušajte biti aktivni ovaj tjedan. 

Bik

Pokušajte biti strpljivi tijekom ovog tjedna. Također, možda ćete se morati suočiti s protivljenjem svojih starijih članova obitelji ili nadređenih stoga biste trebali kontrolirati svoje emocije i ne biti impulzivni. Članovi obitelji mogu vas pokušati isprovocirati, međutim vaša je dužnost i odgovornost da upravljate svojim emocijama i ne dopustite da vas isprovociraju. Kada vidite da se možete nositi s pritiskom, također ćete uvidjeti da vam postaje lakše učinkovito se povezati s članovima svoje obitelji.

Profesionalno ćete se dobro snaći, ali također morate ostati u fokusu nadređenih. Postoji samo jedan način da to učinite, budite iskreni prema svom radu i dovršite projekt u zadanom vremenu. Osim toga, ovaj tjedan ćete također moći pokazati svoje sposobnosti na ovaj ili onaj način. Vaše financijsko stanje bit će stabilno, ali je uvijek potrebno čuvati prihode. Vaši rođaci mogu vam otežati štednju, ali pokušajte ulagati u nove i unosne izvore prihoda. Nakon što uštedite dobar iznos, pomoći će vam u hitnim slučajevima.

Budite svjesni svojih osjećaja i podijelite ih s partnerom kada imate vremena. Potrebno je izraziti se, inače će doći do nesporazuma. Ovaj tjedan donijet će trajna rješenja za mnoge probleme u vašem životu, samo trebate iskoristiti prave prilike i uživati u rezultatima. 
 

Možda te zanima... Godišnji horoskop za sve znakove Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.