Psiha i seks 01. siječnja 2023.

Godišnji horoskop za sve znakove

Foto: shutterstock Godišnji horoskop za sve znakove
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Nova 2023. donosi nekoliko kaotičnih pomrčina i uobičajene retrogradnosti, ali također svakom horoskopskom znaku predstavlja jedinstvene prilike da svoje snove pretvori u stvarnost

Dobro došli u 2023. godinu i čestitamo što ste preživjeli još jedno putovanje oko sunca. Ova godina donosi mnoštvo retrogradnosti i niz potencijalno opasnih pomrčina. Tu su, naravno, i svi planetarni tranziti koji jedinstveno utječu na vaš znak. Iako postoji mnogo ključnih datuma kojih morate biti svjesni, pokušajte uživati u čitanju vlastitog horoskopa. Uostalom, poanta je u tome da se zabavite, i koliko god zastrašujuće zvučala retrogradnost ili pomrčina, možete biti sigurni da ste već preživjeli takve kozmičke događaje i da ćete nedvojbeno uspjeti nakon njih još jednom izaći jači i sretniji. Svake godine postajete jači, pa je 2023. samo prilika da nastavite pretvarati svoje snove u stvarnost.

Ovan

Kada počne 2023., vaš vladajući planet, Mars, bit će retrogradan. Oslonite se na ovo kao izgovor za odmor rano u novoj godini. Stvari se vrlo brzo zagužvaju. Uskoro, Mars unosi strast u veze koje stagniraju, dok Venera pomaže da romansa teče. U 2023. postajete iskreni i odlučni u pogledu svojih potreba u ljubavi i drugim područjima vašeg života. Ove godine vaši prijatelji pružaju ključni temelj koji vam pomaže u ljubavi i učvršćuje vas u karijeri. A kad govorimo o vašem profesionalnom životu, nekoliko važnih dana u godini ukazuju da vam dolazi obilje, a sigurno ćete ih sami lako prepoznati. Samo se pripremite osloboditi loše navike ili loše veze kada Pluton krene retrogradno 1. svibnja. 

Bik 

Kada je vaš vladajući planet Venera retrogradan, ne samo da biste trebali izbjegavati značajne promjene u svom izgledu, već bi to moglo utjecati i na vaš ljubavni i profesionalni život. Međutim, glavna lekcija koju Venera želi prenijeti 2023. je važnost slavljenja samog sebe tako da bi ovogodišnji rođendan mogao biti iznimno poseban. Što se tiče ljubavi, pokušajte biti što iskreniji i autentičniji. Ne samo da se time izbjegavaju pogrešne komunikacije i čini nekoliko retrogradnih Merkura koji se spuštaju ove godine opuštenijima, nego vam također život ostaje pod kontrolom. Ako niste vi ta osoba koja prekida neispunjavajuće veze, pomrčina Mjeseca u vašem znaku zasigurno hoće. 

Blizanac

Kada godina počne, vaš vladajući planet Merkur je retrogradan. Nakon toga 2023. donosi još tri retrogradna Merkura. Umjesto da brinete o ovim vremenima koja vraćaju bivše i izazivaju pogrešnu komunikaciju, naučite kako ih prebroditi bez stresa. Što se tiče ljubavnih pitanja, ova vas godina podsjeća da intimnost i vrući seks mogu koegzistirati, čak i u ležernim odnosima, te na važnost ljudske povezanosti. Konkretno, u 2023. uspostavljate sustav podrške kroz prijateljstva. Kako biste ih održali, istražite kako upravljati kaotičnom pomrčinom koja pada u ovnu i vašoj 11. kući prijateljstva. Osim toga, postoji razlog da proslavite svoju karijeru početkom nove godine. 

Rak

Budući da vama vlada Mjesec, morate obratiti dodatnu pozornost na pomrčine Mjeseca ove godine. Konkretno, tu su i puni Mjesec i pomrčina Mjeseca u škorpionu u petak, 5. svibnja, u vašoj 5. kući zadovoljstva, što bi moglo donijeti velike promjene u vašem seksualnom i ljubavnom životu. Ali ne brinite, zvijezde žele ono što je najbolje za vas i to ne samo u vašim romansama. U 2023. nećete samo proširiti svoj društveni krug nego ćete otkriti da vaši novi prijatelji vole vaše stare prijatelje. I dok niti jedan astrolog ne može obećati novac u ovoj ekonomiji, posebnu pozornost obratite na sezonu lavova koja najviše obećava za vašu karijeru.

Lav 

Nova 2023. ima potencijal donijeti veliku strast u vaš ljubavni život. Međutim, da bi se to dogodilo, morate kanalizirati utjecaj ratničkog Marsa na zdrave načine, poput vrućeg seksa ili tučnjave jastucima, a ne stvarnim svađama. Nemojte se toliko zaokupiti seks maratonima da zaboravite njegovati svoja prijateljstva. Ne samo da je vaš društveni krug stup vašeg sustava podrške, već ćete 2023. vidjeti prilike za umrežavanje putem prijatelja. I, da, u redu je prihvatiti malu pomoć, čak i ako ste ponosni lav. Samo ne zaboravite planirati vrijeme za mačje drijemež jer ova naporna godina zahtijeva puno odmora. 

Djevica 

Dok je gospodarstvo naše zemlje previše u kaosu da bi astrolog obećao novac, još uvijek postoje dani kada zvijezde pokazuju da su korisni za vašu karijeru i obilje. Nakon uspješnog ljeta, vidite profesionalni zamah u jesen, posebno oko vašeg razdoblja. Ali vaša karijera nije jedina stvar o kojoj razmišljate, 2023. je godina za rekorde što se tiče ljubavi, pogotovo jer se godišnja doba mijenjaju oko vremena kada sunce ulazi u djevicu. Može li ljetna veza pokazati dugoročni potencijal i možete li preživjeti pomrčine, a da ne ugrozite svoja prijateljstva? Čini se da možete. 

Vaga 

Pokušajte izbjeći velike promjene u svom izgledu dok je vaš vladajući planet, lijepa Venera, retrogradna 2023. (subota, 22. srpnja - nedjelja, 3. rujna). Bilo koje drugo vrijeme je izvrsno za promjenu frizure ili cijelog izgleda. Vaša wellness rutina jedno je od mnogih područja vašeg života koja će doživjeti promjene u 2023. Ova godina donosi promjene u vašem društvenom krugu. Stječete nove prijatelje, ali ne brinite, drago vam je vidjeti da se sjajno slažu s vašim već poznatim prijateljima. I dok svaki mjesec sadrži romantične trenutke, u trenutku kada Mars uđe u vaš znak krajem kolovoza, naći ćete se sretni u ljubavi i seksu, čak i ako to ne izgleda onako kako ste očekivali. 

Škorpion

Odmah na početku godine jedan od vaših vladajućih planeta je retrogradan - Mars. Kao rezultat toga, osjećate se smireno i spremno za maženje. Vi ste znak poznat po svojoj žestokoj seksualnosti, ali ova godina od vas traži da proširite svoje iskustvo senzualnosti. Jedna od vaših ovogodišnjih tema je prestati poistovjećivati strast s kaosom i naučiti pronaći radost u smirenim, stabilnim vezama, bilo romantičnim, platonskim ili profesionalnim. Kada vaš drugi vladajući planet Pluton krene retrogradno, imate zadatak da se oslobodite loše navike, kao što je uhođenje na društvenim mrežama. Srećom, u 2023. se zbližavate s novim prijateljima i općenito razvijate i njegujete svoj sustav podrške. Kao rezultat toga, ove godine trebate koristiti svoj zloglasni žalac manje nego inače sve dok budete mirni tijekom pomrčine koja pada u vaš znak. 

Strijelac

Nova 2023. donosi suradnju u vaš ljubavni život. Kao rezultat toga, vi i vaš partner možete započeti posao zajedno, osnovati neku udrugu ili udružiti snage kako biste uživali u scenariju igranja uloga iz vaših snova. Ipak, koliko god vaše romanse bile vruće, nemojte zanemariti svoja prijateljstva. Kao i sve godine, 2023. donosi uspone i padove, a odabrana obitelj vaš je temelj. Uz pomoć zdravog sustava podrške možete iskoristiti dane koji su pogodni za obilje. Zato i kroz retrogradne periode nemojte zaboraviti na svoje bližnje, koliko god vam bilo teško i imate potrebu izolirati se.

Jarac 

Kada vaš vladajući planet, strogi Saturn, krene retrogradno 2023., morate se žrtvovati. Ne brinite, sve to znači da ako se ne odreknete loše navike, planeti će to učiniti umjesto vas. Kada primite blagoslove i od asertivnog Marsa i slatke Venere u svom ljubavnom životu, uživate u vrućem seksu i intimnosti, bilo da ste u dugoročnom partnerstvu ili nečemu ležernom. I unatoč stanju našeg gospodarstva, postoji nekoliko datuma koje vrijedi zaokružiti u svom kalendaru, a koji su korisni za vaš profesionalni život i zarađivanje novca. Neki od njih su 1. kolovoz kada vam obilje u život donosi Mjesec te 4. listopad kada vas očekuje nova poslovna prilika. Malo je znakova tako ambicioznih kao vi.
 

Možda te zanima... 5 horoskopskih znakova koji se teško zaljubljuju Psiha i seks

Vodenjak 

Vi ste rock zvijezda. Nova 2023. vas uči da možete potaknuti druge da budu najbolja verzija sebe kroz pozitivnu potporu. Imate reputaciju da zanemarujete svoj osobni život dok ste zauzeti spašavanjem svijeta. Jedna od vaših lekcija ove godine je da promjena često počinje na osobnoj razini. Ovo je osobito istinito dok vaš vladajući planet, buntovni Uran, ide retrogradno. Srećom, zvijezde pokazuju da ste ove godine uspjeli njegovati svoje odnose i kao rezultat toga vidjeti rast u svom društvenom krugu, ljubavnom životu i karijeri. 

Ribe 

Kada je riječ o ljubavi, 2023. od vas traži da nastavite i vodite teške razgovore. Kao posljednji znak zodijaka, često vas nazivaju najmudrijim zvjezdanim znakom. Dakle, do sada biste trebali znati da razgovori o definiranju veze postaju samo stresniji što dulje odgađate. Što se tiče vaših prijateljstava, nemojte se ove godine toliko zaokupiti poslovima svog ljubavnog života da ih zanemarite. Ova vas godina također potiče da prihvatite profesionalne pohvale i priznate da uživate u slavi i priznanju, čak i ako ste posljednji i najmudriji znak zodijaka.

 

Možda te zanima... Kako se svaki od horoskopskih znakova može obogatiti Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.