Psiha i seks 25. srpnja 2022.

3 horoskopska znaka koja mogu očekivati odličan tjedan

Foto: shutterstock Ovaj tjedan pun je pozitivne energije
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ovaj tjedan mnogi će istražiti kako poboljšati svoj ljubavni život, a problemima će pristupati promišljeno.

Ako ćeš ovaj tjedan riskirati i iskoračiti iz svoje zone udobnosti, mogla bi naučiti neke vrijedne lekcije. Isto tako, naći ćeš hrabrosti reći voljenoj osobi nešto što si dugo namjeravala, a ako je to povezano s vašim odnosom, možeš očekivati pozitivan odgovor. Također ćeš rješavati stvari bez panike, a ako se posvetiš postizanju osobnih ciljeva, smatraj ih ostvarenima. Ovaj tjedan donosi uspjeha u ljubavi i osobnom stvaralaštvu, posebno za ova tri horoskopska znaka.

Škorpion

Prema zvijezdama, čeka te uzbudljiv tjedan, pogotovo u ljubavi. Tvoj partner mogao bi ispuniti tvoje zahtjeve na koje si ukazivala već neko vrijeme pa možeš očekivati putovanje na određeno mjesto koje već dugo želiš posjetiti. Netko tko te dobro poznaje i želi te vidjeti sretnu, prihvatit će sve tvoje savjete i prijedloge. Iako ćeš možda sumnjati u svoju sreću ovaj tjedan, prepusti se jer te očekuju iznenađenja koja će te oduševiti. 

Možda te zanima... Što vladavina lava donosi za tvoj horoskopski znak? Psiha i seks

Strijelac

Ovaj tjedan posvetit ćeš se svojim starim projektima koje si zanemarila. Bit ćeš vrlo kreativna te ćeš se više fokusirati na stare projekte, a manje na ljude. Bilo da se radi o kuhanju ili slikanju, skladanju glazbe ili književnosti, radit ćeš stvari po svom i osjećat ćeš se odlično. Čak bi i tvoj partner mogao vidjeti koliko uživaš u svojim projektima i poštuje to jer zna koliko voliš svoju neovisnost.

Ribe

Ovaj tjedan bit će sjajan jer ćeš imati priliku razraditi nešto u svojoj glavi. Privatnost ti je od velike važnosti, a ovaj tjedan ćeš imati priliku provesti vrijeme sama kako bi izašla iz svoje "ljušture" kao nova osoba, puna entuzijazma i radosti. Upravo ti je trebao trenutak da zastaneš, a tvoja obitelj to poštuje jer znaju da ti je potrebno slobodno vrijeme kako bi bila produktivna i puna ljubavi. Osjetit ćeš poštovanje koje dolazi i od suradnika. Svima je stalo do tebe, a to pokazuju na način da ti dopuštaju da budeš svoja. Ovaj tjedan nitko neće ništa zahtijevati od tebe pa možeš predahnuti i uživati.

Možda te zanima... Boja "moći" za svaki horoskopski znak. Za ovnove je to crvena! Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.