Psiha i seks 05. rujna 2022.

3 horoskopska znaka koja će ovaj tjedan imati sreće u ljubavi

Foto: shutterstock Približavanjem punog Mjeseca koji će se naći u znaku riba, do kraja tjedna osjećat ćeš se sigurno
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Imat ćeš puno toga za napraviti tijekom ovog tjedna, a s retrogradnim Merkurom pred vratima, moraš iskoristiti ono što je dobro i istinito u tvom životu. Iako će ovaj tjedan biti prilično zamršen, neki bi horoskopski znakovi mogli bi imati sreće, posebno kada je u pitanju ljubav.

Za pravu ljubav trebaš čvrste temelje, a upravo bi ti ovaj tjedan mogao pružiti sve potrebno da ih izgradiš. Ovaj tjedan tvoja očekivanja će biti realna i nećeš tražiti ništa apsurdno, već ćeš samo htjeti proći kroz tjedan bez ikakvih problema. Približavanjem punog Mjeseca koji će se naći u znaku riba, do kraja tjedna osjećat ćeš se sigurno i misliti ćeš da ti dobro ide. 

Iako energija punog Mjeseca nije uvijek zadovoljavajuća, a čak može donijeti i neke probleme, ovaj put će biti drugačije. Ovaj pun Mjesec je nježan i suosjećajan, a energija riba omogućuje ti da uživaš u onome što možeš tijekom tjedna, a za određene znakove zodijaka to bi moglo biti čisto veselje.

Bik

Budući da na poslu imaš previše obaveza, razmišljaš o odlasku ili traženju povišice. Ipak, ne želiš još donositi odlučujuću odluku pa ćeš se fokusirati na svoj ljubavni život. Zbog opsesije poslom nije bilo vremena, ali ni volje da se fokusiraš na svog partnera, ali nećeš dopustiti da se to dogodi i ovaj tjedan. Fokus na ljubav će te osnažiti i osjećat ćeš sreću za razliku od depresije koju osjećaš zbog posla. Druženjem s voljenom osobom ponovno ćeš otkriti zašto ih voliš. 

Možda te zanima... 5 horoskopskih znakova koji preziru ideju braka Psiha i seks

Strijelac

Ovaj tjedan morat ćeš se riješiti nekoga u svom životu kako bi se tvoj partner osjećao sigurnim u vezi. U početku ti je to možda zvučalo previše kontrolirajuće, ali shvaćaš da ti ta druga osoba u životu i nije potrebna. Možda imaš posesivnog romantičnog partnera, ali ga voliš i shvaća da će se osjećati sretnije i biti će manje neurotičan ukoliko riješiš taj problem. Shvaćaš da je u ovom slučaju kompromis dobar jer bi osjećaji bili isti da je situacija obrnuta i da tvoj partner još uvijek drži bivšu ljubav u blizini. 

Možda te zanima... Horoskop za rujan za svih 12 znakova Psiha i seks

Vodenjak

Primijetit ćeš da se ovaj tjedan nakuplja puno nedorečenih stvari u pogledu tvog ljubavnog života. Možda se trenutno ništa ne događa na ljubavnom planu, ali ovaj tjedan je idealan da otkriješ ono što želiš učiniti. Nisi za otrcanu ljubavnu vezu i inzistiraš na kvalitetnim ljudima, a čini se da se svi ti standardi samo nadograđuju kako godine prolaze. Ipak, tijekom ovog tjedna ćeš prestati postavljati zidove i dopustit ćeš ljudima da ti se približe. Osim toga, otvorenog uma i avanturističkog duha pristupit ćeš ovom tjednu pa ćeš htjeti upoznati nove ljude. Više se ne bojiš posljedica ljubavi i romantike, a iako vrijeme istječe, ne osjećaš pritisak. Želiš stvoriti vlastitu ljubavnu priču, a upravo ti ovaj tjedan to i omogućuje.

Možda te zanima... Kako ti podznak znak može pomoći pronaći pravu ljubav Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.