Psiha i seks 31. kolovoza 2022.

Horoskop za rujan za svih 12 znakova

Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Mjesec će započeti u konstruktivnoj noti pa ćeš htjeti pomoći drugima ili ćeš udijeliti savjete voljenim osobama. Pomaganje drugima bit će najbolji način da izraziš svoju ljubav i privrženost. Ipak, zbog retrogradnog Merkura može doći do nesporazuma u komunikaciji ili tehnoloških kvarova, a sve to će usporiti tvoj proces razmišljanja. Zbog tih nesporazuma, uzmi vremena i razmisli prije nego što kažeš ono što misliš.

Emotivni završeci bit će na pomolu 10. rujna, budući da će pun Mjesec u intuitivnim i osjetljivim ribama obasjati dijelove tvog života koji su pridonijeli stresu ili tjeskobi. Pokušaj se ne frustrirati zbog teških globalnih uvjeta koji ti smetaju i razmisli o tome kako možeš održati unutarnji mir. Do sredine mjeseca tvoj fokus će se okrenuti prema tvojim odnosima i tome kako možeš prizvati više mira u svoj život dok Sunce prelazi u znak šarmantne i kooperativne Vage. Uključi se u prijateljske rasprave i istraži svoju umjetničku stranu.

Posebno obrati pozornost na svoj unutarnji dijalog i negativan govor o sebi. Pokušaj se ne zanositi pretjeranim razmišljanjem o planovima koji su pošli po zlu. Zbog utjecaja mladog Mjeseca 25. rujna, proširit ćeš svoj društveni krug ili ćeš početi izlaziti s nekim novim. Tada ćeš lako stvarati nova partnerstva i odvojiti vrijeme za upoznavanje ljudi. Na kraju mjeseca Venera će se naći u znaku vage pa će tvoja šarmantna i koketna strana biti aktivirana, a važno je da se posvetiš provođenju kvalitetnog vremena s ljudima.

Ovan

Zadrži visoke standarde i očekivanja ovog mjeseca jer možeš postići sve što zamisliš. Nakon punog Mjeseca 10. rujna, lakše ćeš unijeti osjećaj mira u svoj život i povezati se s voljenima. Pobrini se za svoje odnose tako što ćeš počastiti voljene osobe romantikom i kvalitetnim vremenom. Pokušaj ne dopustiti da zbog svoje nesigurnosti počneš sumnjati u sebe.

Bik

Ovog rujna možda ćeš se suočiti s nekim problemima u svom ljubavnom životu, osobito ako postavljaš prevelika očekivanja u vezi koja ni ti ne možeš ispuniti. Opusti se i radi na sebi prije nego što se vratiš upoznavanju novih ljudi. Oslobodi se svih emocionalnih tereta koje nosiš kako bi se pritisak na tvoj um smanjio i uloži vrijeme i energiju u ponovno zaljubljivanje u život.

Blizanci

Radni projekt koji ti je možda uzrokovao stres mogao bi se završiti ovog rujna. Razmotri kako je ovo razdoblje rada utjecalo na tvoje mentalno zdravlje i brini se o sebi od ovog trenutka nadalje. Zbog utjecaja mladog Mjeseca, posvetit ćeš se novom početku i potencijalnim ljubavnim interesima. Pristupi tim novim počecima opušteno jer se ne moraš ni za koga vezati ako smatraš da za to još nije vrijeme. 

Možda te zanima... Što možeš očekivati u ostatku godine prema svom horoskopskom znaku? Psiha i seks

Rak

Kako su nedavne globalne promjene utjecale na tvoju vjeru i optimizam? Vrijeme je da se riješiš negativnih obrazaca razmišljanja. Ojačaj svoju nadu u budućnost educirajući se o trenutnim stvarima koje uzrokuju osjećaj tjeskobe. Uz nježni poticaj Sunca u vagi 22. rujna, pronaći ćeš dublje stanje unutarnjeg mira kroz rituale kojima ćeš se brinuti o sebi te kroz ljubav i pažnju članova obitelji.

Lav

Početak rujna pravo je vrijeme da restrukturiraš svoju radnu rutinu i organiziraš svoje financije. Usredotoči se na kratkoročne ciljeve i kako možeš svoj naporan rad pretvoriti u sjajne nagrade. Srećom, ostatak mjeseca osjećat ćeš laganiju energiju koja će te poticati na zabavu, stvaranje novih prijateljstva i flert. Međutim, najprije se moraš osloboditi teških sjećanja iz svoje prošlosti otpuštanjem ljutnje koja te je držala u pesimističnoj petlji.

Djevica

Ignoriraš li svoje potrebe zbog brige o drugima? Savjete koje daješ drugima trebaš primijeniti i u vlastitom životu. Vrijeme je da si pokažeš ljubav tako što ćeš se brinuti o svojim potrebama te osjećajima udobnosti i sigurnosti. Kada se retrogradni Merkur ponovno nađe u tvom znaku 23. rujna, razmišljat ćeš o tome postoji li ravnoteža davanja i primanja u tvom životu. 

Možda te zanima... Što nam donosi vladavina djevice? Psiha i seks

Vaga

Mjesec bi mogao imati težak početak te ćeš se možda preuzeti previše odgovornosti za druge. Oslobodi se uvjerenja da moraš postići savršenstvo kako bi ti ljudi vjerovali i oslanjali se na tebe. Kada sezona tvog znaka počne 22. rujna, prihvatit ćeš ulogu posrednika i rješavat ćeš probleme u svojim prijateljskim krugovima, ali bez žrtvovanja svojih granica. Pomozi usaditi mir u tuđe živote svojim mudrim vodstvom i otvori svoje srce primanju pažnje i ljubavi koju zaslužuješ.

Škorpion

Donose li tvoji sporedni i kreativni projekti i hobiji radost u tvoj život ili su samo tu za dokazivanje drugima i postizanje ciljeva? Vrijeme je da nađeš neki hobi koji će te opustiti. Prelaskom u sezonu vage razmišljat ćeš o prošlim ljubavima koje nisu potrajale. Odvoji vrijeme da završiš ono što ti je potrebno prije nego što kreneš dalje.

Strijelac

Možda si na dobrom putu da ispuniš svoje karijerne ciljeve. Međutim, promjena dinamike u tvom obiteljskom životu mogla bi donijeti trenutne smetnje. Umjesto da se zatrpavaš stvarima koje moraš obaviti, uzmi pauzu od posla i usredotoči se na održavanje stabilnog okruženja, mirnih obiteljskih odnosa i dobre količine sna. Kada se mladi Mjesec u Vagi pojavi 25. rujna, možda će doći do stvaranja novog prijateljstva ili ćeš se fokusirati na davno zaboravljeni san. 

Možda te zanima... Horoskop i samopouzdanje: Svi znakovi imaju svoju slabu točku Psiha i seks

Jarac

Zbog promjena u svojim vrijednostima i povećanih standarda, u rujnu ćeš se osjećati ambiciozno i nadahnuto. Ovog mjeseca usredotoči se na stabilan napredak prema svojim ciljevima. Postavi nove namjere i realna mjerila za svoj uspjeh i neka ti prioritet bude održavanje ravnoteže između posla i osobnog života. Tvoj način razmišljanja možda je najveća prepreka jer zbog njega možda ne shvaćaš da je tvoje emocionalno blagostanje povezano s tvojim nagonom. 

Vodenjak

Ovog rujna gledat ćeš na budućnost s nadom te ćeš pokušati umiriti sve nepotrebne brige. Tvoja financijska i materijalna postignuća mogla bi umiriti tvoju tjeskobu kada je u pitanju vlastito uzdržavanje. Fokusiraj se na sadašnji trenutak ne gubeći iz vida ogroman potencijal koji nosi budućnost. Možda će te privući nova duhovna ili religijska uvjerenja, ideje i filozofije.

Ribe

Prirodno je da tvoji osjećaji variraju, ali ako već neko vrijeme osjećaš tjeskobu, razmisli koja ti je podrška potrebna da se oslobodiš briga. Pun Mjesec će se naći u tvom znaku 10. rujna i podsjetit će te da se možeš osjećati sretno i spokojno bez obzira na stanje u svijetu. Potraži sigurnost u svom romantičnom partneru i otvoreno razgovaraj o svojim najdubljim strahovima.

Možda te zanima... Boja "moći" za svaki horoskopski znak. Za ovnove je to crvena! Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.