Psiha i seks 21. listopada 2024.

3 horoskopska znaka koja će ovaj tjedan imati najviše sreće

Foto: Unsplash+
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Iskopavanje istine nužno je kako biste donosili odluke i poduzeli poteze koji su u skladu s vašom dušom.

Iako se donošenje odluka može činiti rizičnim, ovaj tjedan biste trebali biti puni energije i samopouzdanja kada shvatite da je jedini život vrijedan življenja onaj koji vam je suđen. A to ovaj tjedan posebno vrijedi za sljedeća tri horoskopska znaka.

Strijelac 

Odaberite najbolji put za sebe. Nedavno ste prolazili kroz ogromne životne lekcije koje su vam pomogle da naučite da ste vrijedni svega što poželite i da možete manifestirati što god želite. Bez obzira na to koliko su te lekcije dobro naučene, one neće utišati vašu sumnju u sebe. No, vi trijumfirate nad tim, vjerujete sebi u svim stvarima i shvaćate da se ništa ne počinje mijenjati dok ne izaberete sebe. 

Ovaj tjedan čeka vas obilje i novi počeci. Također ćete imati potrebu osloboditi se nečega ili otpustiti sve što vam više nije potrebno ili od koristi, kao što je vaša unutarnja sumnja. Budite autentični i odvažni pri donošenju odluka dok razvijate dublje povjerenje u sebe i pratite svoj put. 

horoskop Možda te zanima... 3 horoskopska znaka koja su uvijek u centru pažnje Psiha i seks

Ribe

Ovaj tjedan očekuje vas dramatičan preokret u vrsti sreće koju privlačite u svoj život. Shvatit ćete da slušanjem svoje intuicije možete živjeti život koji vam je suđen. Iako imate tendenciju raditi sporije i suptilnije kada radite značajne promjene, možda ćete morati prigrliti spontanost i hrabrost zbog prilika koje vas očekuju ovaj tjedan. 

Možete manifestirati svoj život iz snova jednostavno zato što vjerujete u svoje vizije i intuiciju. Vi znate što vam je u duši namijenjeno, ali to ne znači da ćete znati kada će se to dogoditi. Samo trebate napraviti taj jedan korak naprijed koji će sve promijeniti. 

Možda te zanima... ​4 horoskopska znaka koji se vole mentalno poigravati s drugima Psiha i seks

Vodenjak

Možda ćete u ovo vrijeme biti usredotočeni na stvari povezane s duhovnošću, bilo da to znači vaš rast i iscjeljenje ili pitanja vezana uz pronalaženje vaše krajnje svrhe ili smisla života — ali to je put koji vam je suđen. 

Čak i ako se čini da vam druge stvari ne uzimaju toliko energije zbog ove nove posvećenosti vašoj duhovnosti, sve će vam dugoročno koristiti, uglavnom zato što ćete u ovom tjednu jednostavno imati sreće. Zato iskoristiti ovu priliku da se usredotočite na ono što vam duhovnost znači. Niste samo slobodnog duha ili sposobni za veliki profesionalni uspjeh, već imate jedinstvenu vezu s duhovnim svijetom, budući da vas ovaj dio puni energijom i daje smjernice za sve ostalo što postignete. 

Možda te zanima... Horoskopski znakovi koji se pretvaraju da su dobri, a zapravo nisu Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.