Psiha i seks Moje emocije 22. ožujka 2023.

12 stvari koje trebaju znati zaljubljeni u ovnove

par
Foto: Pexels Par na pikniku
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Zaljubljeni ste u ovna, ah neka vam se nebo smiluje. Ali, iako nije lako s njima donose i puno radosti. Ako ste već zaljubljeni u ovna ovih nekoliko stvari bi bilo dobro da znate.

Temperamentni su - što i nije neko iznenađenje budući da su vatreni znak. Biti "vatren" može biti blagoslov i prokletstvo. Kada se kaže da je blagoslov, to znači kada uđu u sobi ovnovi unose sa sobom puno dobre energije, uglavnom, a nekada kada su loše... Tko želi dobru zabavu, poziva Ovnove, ali uvijek postoji opasnost i da naprave neki incident.


Imaju veliki ego - a s tim se na duge staze nije lako nositi. Ako i vi imate veliki ego, vaša veza bi mogla biti vrlo zabavna u nekim segmentima, ali i puna gotovo nerješivih konflikata.

Pustolovni su - spremni su na sve i vole svašta isprobati, ali ako u nečemu nisu dobri ili im se ne svidi odustaju i traže dalje.

Sve im brzo dosadi - ako mu niste dovoljno zabavni, seks nije fantastičan ili ne želite pričati o stvarima koje on/ona smatraju zanimljivima, potražit će sljedećeg.

Imaju širu sliku, detalji ih ne zanimaju - razmišljaju o projektima, idejama i ciljevima koje žele ostvariti. Pojedinostima se bave samo ako baš moraju.

Možda te zanima... Ovan portret znaka: Što vole, s kim su kompatibilni, od čega bježe Psiha i seks

Agresivni su - oni očekuju da se stvari odvijaju kada oni želi, gdje žele i kako žele i bolje i im se maknuti s puta  jer se s njima ne vrijedi natjecati.

Vole strastveno - zaljube se brzo i entuzijastično, strastveni su i zapravo zaljubljeni u ljubav. Kada nekoga vole ta osoba to zna i osjeća u dubini svoje duše.

Uzbuđuju se oko puno toga - oko literature, svijeta kao takvog, sporta, zanimljivih osoba, vas. Uglavnom ih sve zanima i žele sve iskusiti punim plućima.

Odani su - neprijatelji njihovih prijatelja su i njihovi neprijatelji, a očekuju i da njihovi neprijatelji budu neprijatelji njihovim prijateljima. Shvatili ste.

Možda te zanima... Počelo je razdoblje ovna, što možete očekivati Psiha i seks

Govore ono što misle - osobito pred ljudima koji ih dobro poznaju. Ali isto tako i pred recimo vašim šefom ili roditeljima, pa ih je često potrebno brifirati i upozoravati prije susreta s vama važnim ljudima.

Marljivi su radnici - ali samo kada rade ono što se njima sviđa ili su dobro stimulirani.

Nemaju strpljenja - bolje ih ne puštati da čekaju jer pitanje je hoćete li zateći ovna tamo gdje ste se dogovorili. Stajanje u redu ili u gužvi u prometu ih može izluditi.

Trebaju svoj prostor - neovisni su i zato pored njih i vi morate imati svoj život.

Možda te zanima... Što svaki horoskopski znak misli kada kaže: 'Volim te' Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.