Psiha i seks Moje emocije 21. ožujka 2023.

Počelo je razdoblje ovna, što možete očekivati

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Sezona ovna počinje 21. ožujka 2023. i završava 19. travnja 2023. Utjecaj će osjetiti svi znakovi, no najviše ovnovi i vage.

Napokon je proljeće! Slobodno bacite svoje glomazne džempere u stražnji dio ormara i izvadite laganiju odjeću. Osim što dolazi lijepo vrijeme tu je i astrološka prekretnica koju treba proslaviti upravo sada. Početak proljeća, poznat i kao proljetni ekvinocij, također označava početak sezone ovna, koja traje od 21. ožujka 2023. do 19. travnja 2023. I slat će vam svakakve dobre vibracije.

Tijekom ovogodišnje sezone ovna, bit ćete usmjereni na to da izađete van i zgrabite život za rogove. Ali, naravno, događa se još mnogo toga. Za početak, očekujte da će vas obuzeti proljetna groznica. Bit ćete usmjereni na izlaske, druženje s prijateljima i jednostavno uživanje u svemu što priroda nudi. Uglavnom, ako je toplo i sunčano, vi ćete biti spremni. U isto vrijeme, Mjesec je u ribama, pozivajući vas da učinite nešto značajno sa svojim životom. Bit ćete potaknuti da izvučete maksimum od života, ali prvo razmislite o nekim pitanjima: jesu li vam svi dani isti ili znate prepoznati posebnosti u svom životu, vjerujete li u posao koji radite ili samo u plaću koju primate? Koje male promjene sada možete učiniti da biste lakše ostvarili svoje velike ciljeve? Razmislite malo o tome - a onda krenite, snažno.

Možda te zanima... Ovan portret znaka: Što vole, s kim su kompatibilni, od čega bježe Psiha i seks

Energija vatrenog ovna će vas napajati ovog mjeseca, tako da u osnovi, ako nešto želite, nema razloga zašto to ne dobijete. Venera je također u kombinaciji, zbog čega ćete zapitati jeste li vi i partner pravi spoj. Ako niste sigurni kako stojite po važnim pitanjima, vrijeme je za razgovor. A kad smo već kod razgovora… razmislite prije nego što progovorite. Utjecaj ovna može vas natjerati da izbrbljate stvari prije nego što imate priliku razmisliti o posljedicama.

Možda te zanima... Tri horoskopska znaka koja ovaj tjedan neće imati sreće Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.