Psiha i seks Moje emocije 02. prosinca 2023.

Što svaki horoskopski znak misli kada kaže: 'Volim te'

Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Jeste li se ikada pitali što zapravo vaš partner misli kada kaže volim te. Kako je svatko od nas individua, tako i riječi odnosno smisao koje one izriču, iako imaju univerzalno značenje imaju i subjektivnu notu. U tom razotkrivanju zvijezde mogu pomoć. Otkrivamo kako se ovnovo 'volim te', razlikuje od primjerice škorpionovog ili rakovog.

Ovan (21. ožujka - 19. travnja)

Ovan je jednostavan. Oni to uistinu i misle kad to kažu iako im treba neko vrijeme da ustanove osjećaju li to zaista. Oni su veliki ljubavnici. Jednom kada se obavežu, mogu učiniti čuda za voljena osobu. Po prirodi su izuzetno odani i posvećeni, stoga je dobro imati ovna uz sebe. Dakle, kad kažu 'volim te', misle da si ti prava za njih.

Bik (20 travnja - 20 svibnja)

Kada je riječ o odnosima bikovi su nepovjerljivi, osobito kada je ljubav u pitanju. Ali, kad jednom povjeruju nekome, vrlo su lojalni i čine sve što mogu da bi veza opstala zauvijek. Stoga, ako ikada od bika čujete 'volim te' trebate znati da ste među malobrojnim kojima oni vjeruju.

Blizanci (21. svibanj - 20. lipanj)

Iako se neki blizanci ponekad čine kao osobe koje puno govore, oni izbjegavaju govoriti o stvarima koje su previše osobne, jer većinu vremena nisu toliko sigurni u vlastite emocije. Stoga, ako čujete od blizanca 'volim te', razvedrite se, vi ste među onima u koje su tako sigurni i kojima se mogu otvoriti. Naizgled društveni, ali zapravo zadržavaju svoju privatnost, kada blizanci kažu 'volim te', to je postignuće.

 | Author: Thinkstock Foto: Thinkstock

Rak (21. lipanj - 22. srpanj)

Iako rakovi često izgledaju zbrkano, unutar njih vlada red. Oni su duboko emotivna bića iako na van ne odaju uvijek taj dojam. Oni su sposobni za duboke emocije i čvrsto se vežu. Ako vam rak prvi kaže 'volim te', znajte da je vrlo strastven oko vaše veze i da to može značiti da s vama želi provesti cijeli život. 

Lav (23. srpanj - 22. kolovoz)

Pa, ne bi bilo pogrešno ako kažemo da bi osvajanje pobjedničkog srca jednog lava bilo teško i hvalevrijedno postignuće. Oni vole sve, ali se zaljubljuju samo u odabrane. Iako vam mogu dati kompliment za odjeću i izgled, to uopće ne znači da ste zauzeli mjesto u njihovom srcu. Kada vole nekoga, vrlo su sigurni u to.

Djevica (23. kolovoz - 22. rujan)

Djevice žele siguran i ugodan ljubavni život. One su tako oprezne da ponekad izgledaju konzervativno. kada djevice kažu 'volim te'  to znači da su spremne posvetiti se odnosu. Raduju se organiziranom životu i iskrenim odnosima. Dakle, kada djevica kaže 'volim te', trebate znati da želi s vama ozbiljan i trajan odnos. 

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Vaga (23. rujan - 23. listopad)

Vage mogu imati dovoljno razumijevanja za vašu situaciju, ali jedini problem s kojim se suočavaju jest da moraju prijeći zid da bi došle do vlastitih emocija. Jednom kada su zaljube, čine sve što mogu kako bi odnos održale sretnim. Izuzetno su poštene i brižne, ne samo u ljubavi nego i u svim drugim odnosima. Njihovo 'volim te' znači da vas razumiju i trebaju u svom životu.

Škorpion (23. listopad - 21. studeni)

Općenito, manipulativni i ljubomorni škorpion neće se zaljubiti u vas, ako misli da ste mu u bilo čemu konkurencija. Javno ne pokazuju svoju naklonost, ali ako izgovore te dvije riječi znajte da u svom srcu nose duboke osjećaje prema vama.

Strijelac (22. studeni - 21. prosinac)

Strijelci općenito vole slobodu. Imaju temperamentnu osobnost i lako im postane dosadno. Kad strijelac kaže da vas voli, njegovo/ njezino srce može biti zaista zaljubljeno u vas, ali njihov nemir može učiniti vezu kratkotrajnom. Ali, naravno, to uopće ne znači da ne mogu održati vezu duže.

Jarac (22. prosinca - 19. siječnja)

Jarci su radoholičari, ambiciozne i karijeristički nastrojene osobe. Uspjeh im puno znači i oni ne žele nikakva ometanja na tom putu.
Iritira ih ako netko pokuša stati  između njih i njihovih profesionalnih ciljeva. Dakle, kad kažu da vas vole, budite sretni jer to znači da ste im jednako važni kao i njihova profesija.

Možda te zanima... Koja je karijera idealna za tebe prema tvom horoskopskom znaku? Psiha i seks Možda te zanima... Tvoj horoskop za siječanj: Pripremi se za veliku godinu Psiha i seks

Vodenjak (20. siječanj - 18. veljača)

Vodenjak ima specifičan odnos prema ljubavi i monogamiji, ali ako su ozbiljno odlučili ostati u nekoj vezi oni će to i učiniti.
Kada vodenjak kaže 'volim te' to može imati dva značenja, u jednom to za njega uopće ne mora značiti da će vam dugoročno biti predan, a opet može značiti i da daje cijelog sebe u vaš odnos.

Ribe (19. veljače - 20. ožujka)

Vrlo romantične ribe su poštene, brižne i mirne većinu vremena. One su emotivne i mogu oprostiti gotovo sve. Vjerojatno je to razlog što su njihovi partneri uglavnom "ne tako dobri ljudi". Teško im je ne oprostiti, ali jednom kada odluče napustiti, jako su sigurne u to. Dakle, kada kažu 'volim te' to znači da osobu prihvaćaju takvu kakva jest. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.