Ljepota i relax 22. travnja 2016.

Žene otkrile svoje fizičke 'nedostatke'

Ženske_Noge
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Lijepo vrijeme je pred nama i ljetna garderoba polako zamijenjuje onu zimsku. Vjerujemo kako se kod većine žena u to prijelazno vrijeme javlja strah od pokazivanja određenih dijelova tijela. Htjele mi to priznati ili ne, svaka od nas želi sakriti određena fizička nesavršenstva poput celulita, ožiljaka ili sličnog. Najčešće ih se nemoguće riještiti, ali njihovo postojanje nas čini posebnim, čini nas ženama

Nemoj misliti kako su supermodeli s naslovnica časopisa ili na modnim pistama savršeni. I oni imaju nedostatke koji se ne uočavaju na prvu jer su pokriveni odjećom, kozmetikom ili na fotografijama jednostavno ne dolaze do izražaja. Uz to, svi smo upoznati s mogućnostima programa za obradu fotografija. Najbolji savjet i preporuke koje ti možemo dati je da brineš o svom zdravlju, paziš na prehranu, redovito vježbaš i prestaneš brinuti o malim nesavršenstvima. Kako bi se uvjerila da i druge žene imaju celulit, strije ili ožiljke, na društvenim mrežama upiši hastag ThighReading. 

Žene su se ohrabrile i odlučile na društvenim mrežama pod #ThighReading objaviti fotografije svojih bedara i nogu s vidljvim celulitom, ožiljcima, strijama ili drugim tjelesnim "nesavršenostima" te pokazale da ženska tijela nisu ništa čega se treba stidjeti. Sretna žena koja brine o svom tijelu je lijepa žena. Ožiljci, strije i celulit su samo pokazatelji životnog iskustva zbog kojeg je svaka žena posebna.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.